jar.ka Odesláno Listopad 8, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2010 Zdravím pánové! Máte někdo zkušenosti s těmito potahy v OII? www.autopotahy.sk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Listopad 8, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2010 (upraveno) http://forum.skodahome.cz/topic/12161-autopotahy-od-firmy-mad/ Upraveno Listopad 8, 2010 uživatelem 160R Úprava odkazu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Listopad 9, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2010 Nemám s nimi zkušenost v OII, ale roky jsem je měl ve Fabii a nebyl s nimi naprosto žádný problém. Skvěle pasovaly, vydržely celou dobu, ještě jsem je pak za slušný peníz prodal když jsem nechal předělat sedačky do RS tvaru, takže věřím, že i v OII budou bez problémů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest tomaha45 Odesláno Listopad 15, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2010 Mám je na své O II už druhý rok. Kvalita je špičková, cena je sice vyšší, ale výsledek stojí za to. Nepoznáš zda je to z výroby či potah. Ale natahování je dost pracné..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar.ka Odesláno Listopad 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 15, 2010 Jakou máš kombinaci barev a materiálů? Neměl bys někde fotečku? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Listopad 16, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2010 Koukal jsi třeba na stránky škodovky? Tam fotky jsou. Sice ne úplně nejkvalitnější, ale aspoň něco: http://www.skoda-auto.cz/cze/service/acces...0000110&p=4 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Listopad 16, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2010 Já je měl ve svý Fabce a naprosto spokojenej ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Listopad 17, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2010 na tech bocich je porad znat, ze je to potah :D neda se to natahnout primo misto original calouneni? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Listopad 17, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2010 Vždycky to trochu bude poznat. Pokud chceš originálně vypadající kvalitu, doporučoval bych navštívit vrakoviště, určitě tam nějaké sedačky za rozumný peníz budou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Listopad 17, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2010 na tech bocich je porad znat, ze je to potah :D neda se to natahnout primo misto original calouneni? Houmíku, čti co je psáno....píšu, že se to musí ještě napnout, tak jako na zadních sedadlech.... Po vynutí to nemělo jedinej faldík. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Listopad 17, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2010 (upraveno) Ja ale nereagoval konkretne na tvuj prispevek. :D Videl jsem dost tech potahu a na pulce z nich to proste bylo poznat, coz by me osobne trochu mrzelo za tu cenu. Moc se mi nelibila predstava, ze nekdo prijde ke mne do auta a rekne, slusny potahy, kolik si za ne dal? A ja bych rek treba 7000 Kc... Byla to totiz jedna z moznosti, ktery jsem zvazoval, ale pak jsem se na to vykaslal. Upraveno Listopad 17, 2010 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ZIDMAR Odesláno Listopad 24, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2010 MÁM JE DVA MĚSÍCE,A JSOU SUPER.VELICE DOBRÁ KOMUNIKACE S VÝROBCEM ,AŽ NA TEN OBJEDNÁVACÍ FORMULÁŘ.VIDĚL JSEM UŽ LEPŠÍ.JINAK MÁM TU NEJLEVNĚJŠÍ VERZI,ALE KVALITE JE NA ÚROVNI. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.