zabiak Odesláno Březen 2, 2011 Sdílet Odesláno Březen 2, 2011 Docela i ctí tradice, když se podíváte na logo 1926 - 1990 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 2, 2011 Sdílet Odesláno Březen 2, 2011 je to nádhera, tohle logo se jim fakt povedlo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Frigo Odesláno Březen 2, 2011 Sdílet Odesláno Březen 2, 2011 jojo, za sebe musim dát taky palec nahoru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petus Odesláno Březen 2, 2011 Sdílet Odesláno Březen 2, 2011 Bál jsem se, že to bude nějakej paskvil, ale tohle se mi opravdu líbí. Za mě také 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Březen 2, 2011 Sdílet Odesláno Březen 2, 2011 někdo z Bolky by ho mohl vyfotit live na fabrice 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Březen 2, 2011 Sdílet Odesláno Březen 2, 2011 Mě se líbí a až bude v prodeji, vyměním zadní znak a krytky v kolech. Kdy myslíte, že bude k sehnání? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Březen 2, 2011 Sdílet Odesláno Březen 2, 2011 Myslím, že niekde spomínali, že keď vydajú nové auto(2012) tak ho začnú montovať. jar_da: na predošlej strane máš ten znak, vyzerá priesvitne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Březen 2, 2011 Sdílet Odesláno Březen 2, 2011 ajaj, tak to je škoda, to si budu (budeme) muset počkat Ten průsvitný je jen na tom Vision D, jinak bude prý chromovaný. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Březen 3, 2011 Sdílet Odesláno Březen 3, 2011 Tez se mi NEW logo SKODA velmi libi... :D Pekne... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krozo Odesláno Březen 3, 2011 Sdílet Odesláno Březen 3, 2011 někdo z Bolky by ho mohl vyfotit live na fabrice :Dtřeba takhle? :D práce prej jedou na plný obrátky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Frigo Odesláno Březen 3, 2011 Sdílet Odesláno Březen 3, 2011 hezkypěkně :D To vypadá fakt výborně :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Březen 3, 2011 Sdílet Odesláno Březen 3, 2011 tak toto sa mi páči.. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavinek Odesláno Březen 3, 2011 Sdílet Odesláno Březen 3, 2011 (upraveno) Docela i ctí tradice, když se podíváte na logo 1926 - 1990 A jaké logo bylo 1990 - 1999 ?????? To co je od 1999 tak už bylo na Felicii v 1994!! třeba takhle? :D práce prej jedou na plný obrátky... Nechápu, proč tohle logo nebude i na autech, je to mnohem hezčí, než nějaký chrom, šetří zelenou barvu? Upraveno Březen 3, 2011 uživatelem Octavinek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Březen 3, 2011 Sdílet Odesláno Březen 3, 2011 Myslím, že zelené logo se nehodí ke všem barvám auta. Třeba na mé černé mě to štve. Chrom se hodí ke všemu a je elegantní. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 3, 2011 Sdílet Odesláno Březen 3, 2011 Já bych naopak řekl, že k černé se hodí cokoliv, a když tak přemýšlím, nenapadá mě krom modré barva, s kterou by se zelená v logu tolik byla. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Březen 3, 2011 Sdílet Odesláno Březen 3, 2011 Třeba zrovna k červené moc zelená nejde. Většina značek má chromové logo, asi vědí proč. Já to beru jako správný krok a vítám to, v jednoduchosti je přece krása. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Frigo Odesláno Březen 3, 2011 Sdílet Odesláno Březen 3, 2011 Já bych naopak řekl, že k černé se hodí cokoliv, a když tak přemýšlím, nenapadá mě krom modré barva, s kterou by se zelená v logu tolik byla. byla nebo bila? asi bila, vid? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Březen 3, 2011 Sdílet Odesláno Březen 3, 2011 me se nova identita moc libi, udelame refresh i stranek do podobneho stylu a zkusime i forum nejak prizpusobit jen sehnat ten font vecer pripravim nejaky clanek na to jak to bude vypadat v dealersky siti :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Březen 3, 2011 Sdílet Odesláno Březen 3, 2011 taky se mi líbí,hlavně,že to není ta hrůza co ukazovala předtím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Březen 3, 2011 Sdílet Odesláno Březen 3, 2011 http://auto.idnes.cz/takhle-se-budou-proda...54_automoto_fdv 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 3, 2011 Sdílet Odesláno Březen 3, 2011 Zajímavé počtení ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Březen 4, 2011 Sdílet Odesláno Březen 4, 2011 tady is videem a ofiko foteckama Skoda Auto: http://www.octaviaclub.cz/index.php?option...90&Itemid=2 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Březen 4, 2011 Sdílet Odesláno Březen 4, 2011 Hm, tak a můžeme zahodit výrobní plány na autosalon škodovky, ten už nepostavíme, jen mě docela zaráží, že jsme teď dostavěli škodovku v Pardubicích ještě podle starého vzoru, včetně znaků a dalšího, to bude mít majitel radost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 5, 2011 Sdílet Odesláno Březen 5, 2011 Současné prodejny měnit nebudou, takže je to celkem jedno, jen, že by byl víc in, jinak to na nic vliv nemá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Březen 5, 2011 Sdílet Odesláno Březen 5, 2011 no mě je spíš divné, že to nenechali postavit už podle nového, no ještě že tak, pro nás dobře, ušetřili jsme na projektu a možná by v tom novém bylo méně železa a skla :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Březen 5, 2011 Sdílet Odesláno Březen 5, 2011 podle me stary se predelaji jen u tech kdo bude chtit investovat a neco mu pridaji podle me, jelikoz maji tolik dealerstvi ze nepocitam ze by se jich najednou tvorilo dalsich X aby tam identita byla stejna, podle me jim prohodi loga zatim a totemy a pak se uvidi casem :P ale dealeri kteri dostaveli prave ty lituju teda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 5, 2011 Sdílet Odesláno Březen 5, 2011 Jak by to dopadlo, kdyby už byl projekt podle nového, si není těžké domyslet, takže je radši nechali udělat starý typ než aby riskovali prozrazení... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Březen 5, 2011 Sdílet Odesláno Březen 5, 2011 no jasne, ale byla moznost to treba trochu pozdrztet ze jo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Březen 7, 2011 Sdílet Odesláno Březen 7, 2011 Pre Slovensko platí nariadenie, že od 1.4.2011 sa musí používať už nové logo - pri písomnej aj elektronickej komunikácii, pri regionálnej inzercii. Salóny zatiaľ zostávajú tak, ako sú, maximálne sa časom vymení logo za nové. Nový dizajnový manuál bude už čoskoro :) A fonty už sú k dispozícii 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Březen 8, 2011 Sdílet Odesláno Březen 8, 2011 igore a da se ten fontik nejak dostati? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.