Přejít na obsah

chosky octa...

Doporučené příspěvky

Takže stručne o té mojí... R.v.99, serviska 100%prava žádná šmelina jak je v ČR na dením pořádku, najeto poctivých 347 tisic km, 81Kw, závěs bajonet,4x el.okna, el zrcatka+výhrev zrcatek a zadního skla, výbava GLX takze nic moc. Kdyz jsem ji koupil stracela se voda, cvakali zdvihátka, sustila klatka, nefungoval ventilator klimatizace, bouchali stabilizatory a huř to teplé startovalo(stacilo vyndat nechat repasovat za 800kč a ted jde na škrtnutí)....konec koncu auto z firmy, není čemu se divit. Za tu smesnou cenu za kterou jsem ji pořídil mi tech pár drobnosti nevadilo...Oprava za 2dny za krásných 8000kc cca, nepocitam filtry, olej, atd. Potom jsem dokupoval tempomat, radio pioneer, zadní facelift svetla, zatmavení folii značky LLumar stalo 3500kc, propustnost prední 35 a zadní i s kufrem 15 .......Po všech opravách a upravách motor šlape jak hodinky, ted uz jen jezdim a jsem spokojen. Nějaké dotazy, pripomínky sem snima......

Odkaz ke komentáři
Pěkná pane a kus práce jsi na ni udělal,jo jo firemní auta to je vždy průser každej ne to se.... protože to neni jeho. Držím palce do dalších ůprav a oprav!!!!

No tak tahle je od znameho a prevazne jezdila Praha-Nemecko a nebo Praha-Polsko....Ale kazdopadne plne servisovana v origo servisech, no a kdyz stim jeli do servisu v praze tak jim rekli ze oprava bude stat 30-40tisic tak mi ji nechal, koupil mercedes a ja ji opravil do 10tisic.

Odkaz ke komentáři

Buda: ty si ale hodnej :D :) to abych si tady taky zalozil vlastni vlakno, vid :) ale mezi tema vasema karama nevim nevim...

jednou bych chtel, aby moje auto vypadalo takhle a nebo takhle, snad se mi to na dalsi sezonu povede :lol:

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři
Tak samozřejmě kazda kara ma neco do sebe... Já si moc nepotrpím na RS narazniky velky křídla atd. spíše mam rád decentní upravu. Myslim ze kdyz zatmavim skla a hodim to na opravdu luxusní kola tak to auto vynikne a paradu stim taky udelam, ale kazdy ma rad jinej styl...a otom to je.

přesně tak :D kdyby byli všechny auta stejný,byla by to nuda :)

Odkaz ke komentáři
  • o 4 měsíce později...
ALE VADÍ :palec: KOLO SE TI MŮŽE NA TU BARVU PŘILEPIT A PAK MŮŽE NASTAT PROBLÉM , ŽE PŮJDE HODNĚ TĚŽKO SUNDAT ;)

JINAK BRZDIČE NABARVENÉ NA JEDNIČKU :lool:

tak stejnou chybu jsem udelal i ja natrel jsem to cele,ale pred nasazenim jsem celou dosedaci plochu natrel lehce vazelinou a pristi tyden budu prezouvat tak se uvidi jak to pujde dolu :palec: snad to bude ok ;)

Odkaz ke komentáři
tak stejnou chybu jsem udelal i ja natrel jsem to cele,ale pred nasazenim jsem celou dosedaci plochu natrel lehce vazelinou a pristi tyden budu prezouvat tak se uvidi jak to pujde dolu :lool: snad to bude ok :palec:

Kdyz jsem mel jeste Megana Rencka tak jsem to natrel uplne stejne a sli dolu, bez sroubu to kolo drzelo furt nasazene, ale stacilo dlani bouchnout do pneu a odskocilo....

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...