Petan.VUT Odesláno Listopad 16, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2010 Zdravím, čeká mně výměna řízení, jelikož už je vymlácené...zdá se mně to divné, že je po 180 tis. vytlučené. docela mně to štve, ale co se dá dělat. Slyšel sem, že jsou na oktávce 3 typy, neví někdo, kde to je na servu vyražené nebo jak se to pozná, abych moh pomalu shánět něco. Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Listopad 16, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2010 jak jsi poznal, že je vymlácené ? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Listopad 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 17, 2010 No už mně to potvrdili dva mechanici, že tam je vůle a klepe to...de to slyšet aji na zvedáku, když hýbeš kolama, tak v servu cvaká.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Listopad 17, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2010 Je tam jeden typ,není to Fabie.Jsou rozdílné pouze zlaty na servopumpě. Jinak díly řízení se dají měnit,zjisti co máš KO a potom zjisti,zda-li je to jako ND 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Listopad 17, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2010 nemusí to být servo, může to být vymlácený "domeček" axiálního táhla :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Listopad 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 18, 2010 cosby : Co tam je rozdílné pouze??zlaty na servopumpě co to je? Vím, že nějaké díly se dají měnit....ale to zjištování bude horší. hanyz : Myslíš jako ax. táhlo řízení....to mám měněný nedávno. Nebo myslíš uložení sloupku asi od volantu?....to teda nevím, jak mám zjistit... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Listopad 18, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2010 sorry,tlaky.Je pumpa 90 a 120 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Listopad 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 18, 2010 aha...to potom jo. Anevíš kolik tam budu mít já nebo jak to poznám? Mám 1,9 tdi ASV 2001..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Listopad 18, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2010 to nevím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Listopad 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 18, 2010 a někdo jinej prosím neví??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Listopad 18, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2010 Nikdo to nebude vedět,protože se dávaly obě varianty.Proč to chceš vedět?Řízení se servopumpou nesouvisí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Listopad 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 18, 2010 Já sem třeba myslel, jestli to nemá jiný příruby trubek nebo tak.....Tak pokud to je jedno tak fajn. chtěl sem to vědět pro zajímavost.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Listopad 18, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2010 myslel jsem axiální táhlo řízení a čep řízení.... ale pokud to máš měněný, tak asi fakt řízení - může být vůle na sloupku, to se dá navařit tuším, akorát pak nejde štelovat volant ... ale to už si nejsem jistý. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Listopad 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 18, 2010 Mně z toho jednou hrábně...pořád nad tím přemýšlím.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Listopad 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 19, 2010 tak už sem na to přišel, to mlácení dělal povolený tlumič z vrchu. A vůle ve volantu byla minimální a kamoš mně trochu dotáhl na řízení takovej ten šoub ze zadu, prý se tím dá štelovat vůle v hřebenu trochu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Listopad 19, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2010 jo, tak horní uložení tlumičů mi taky mlátilo a byla vůle v řízení... na to jsem úplně zapoměl... tím, že jsem měl ale vymlácené to axiální táhlo, tak se vůle ztrácela a nešly ty rány do volantu... tak ještě, že tak ! Ušetřeno :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matysekchp Odesláno Prosinec 12, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2010 tak už sem na to přišel, to mlácení dělal povolený tlumič z vrchu. A vůle ve volantu byla minimální a kamoš mně trochu dotáhl na řízení takovej ten šoub ze zadu, prý se tím dá štelovat vůle v hřebenu trochu. Tak to tam asi mate fakt dobre mechaniky,kdyz ti rekli,ze je to v haji a pri tom byl povolenej tlumic :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Prosinec 13, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2010 on asi nebyl povolený tlumič, ale byla vůle v horním uložení tlumiče.... a to je trošku rozdíl.. každopádně s řízením na Octě je docela dost starostí jak to tak sleduju :D a nejsem sám... já mám už cca 4 měsíce klid, vše vyměněno ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matysekchp Odesláno Prosinec 28, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2010 on asi nebyl povolený tlumič, ale byla vůle v horním uložení tlumiče.... a to je trošku rozdíl.. každopádně s řízením na Octě je docela dost starostí jak to tak sleduju a nejsem sám... já mám už cca 4 měsíce klid, vše vyměněno Tak to se mas...Zato me zacalo to rizeni tect....Tak me taky ceka vymena...Nebo se to da opravit?Ze by se tam jen vymenila nejaka gumicka,nebo simering?Tece mi to jako ze dost pres tu jednu prachovku.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.