Vladan Odesláno Listopad 16, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2010 Tak hci jsem rad od Vas? Jak udelat podsviceni na moji oct, spinac pro skla a takove veci, udelat podsviceni taho...nevite? Jsem zhanel po netu jak a prave na nic jsem neprisel ;) Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Listopad 16, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2010 koukni se do tematu martinaRS, vasi, ... podle me je postup naprosto stejny jako pri jakemkoliv jinem podsviceni... Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Listopad 16, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2010 Vlado Vlado, tak dlouho sem chodis a napises takovou zbytecnost... Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Listopad 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 16, 2010 Vis jak to hledani me vybec nebavy, a gdyz pouzivam "hledat" a to je na hovno, protoze to nedela jak ma bejt ;) Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Listopad 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 16, 2010 Jake ledky musim koupil abych to jenom vymenil? A to co jsem se tedka dival, to je moc kompikova, a skompikovali to az moc, nehci naky diody ktere jsou modre, a sviti silnesi a takove kravyni. Hci jenom koupit stejne diody jak je to detka ale jenom bile. Odkaz ke komentáři
Vinca Odesláno Listopad 16, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2010 na foru je toho plna prdel, tak se nauc hledat! Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Listopad 17, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2010 Vladan: pozri sa do sekcie navody a pohladaj tych par tem o zmene podsvietenia. Beduin nejake robil, celkom pekne to rozpisal. Jeho clanky su aj na zabiakovom webe skodaoctavia.cz Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Listopad 18, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2010 jestli te nebavi hledat nevadi, me bavi rozdavat varovani za duplikovany temata... bohuzel abych sel v tom co delam tento tyden (rikejme tomu tyden pouceni), davam uz treti varovani za duplikat tematu na te same strane. o to vic me mrzi ze to dokaze udelat nekdo kdo sem chodi dlouho... Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky