Guest Mišel Odesláno Listopad 18, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2010 Zdravím kámoše s O1. Kluci přemýšlel jsem o tom, že bych zadní lem a konec prahu potáhl nějakou folií, něco ve stylu OII face - tatka má na LaK takovou folii a ta podle mě velice dpbře chrání karoserii a lak od kamínků - já mám konec prahu a začátek lemů otlučený od kamínků. Řešil to někdo? určitě stojí za to se o tom pobavit, soudruzi ze Škody zase zbytečně šetří.. :-) Díky za tipy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Listopad 18, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2010 (upraveno) A vestina ostatnich automobilek to tam dava automaticky? :) Dej to tam klidne dodatecne, nalepi ti to v kazdy reklamce Ja jen, ze se tu zase narazi na soudruhy ze Skody, kteri zbytecne setri... Ty nesetris? Upraveno Listopad 18, 2010 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Listopad 18, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2010 Doufám, že snahou tvýho příspěvku není navážet se do mýho názoru. To především - šetřím na blbostech, nešetřím na kvalitních a užitečných věcech. Ptal jsem se co s tím, jak vyčešit popřípadě jestli není origo díl, ne rozpoutávat nekonečnou válku názorů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Listopad 18, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2010 (upraveno) V mym prispevku mas odpoved na svoji otazku. Nevim, co vic k tomu rict... Zajed si do reklamky a nech si tam dat pruhlednou folii :) Upraveno Listopad 18, 2010 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Listopad 19, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2010 na autě jsou důležitější věci, které je potřeba ošetřit a opravit... není to špatný nápad, já osobně bych se na to vykašlal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Listopad 19, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2010 ja uz jsem nad tim taky premyslel. hlavne to misto co je na zadnim lemu dle v predu u ty malinkaty zasterky je hodne omlaceny od kaminku... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Listopad 20, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2010 jj houmi, zajedu do tý reklamky, to není vůec špatnej nápad a elegantní řešení. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.