Kalic Odesláno Listopad 22, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2010 to nemá chybu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Listopad 22, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2010 pecka :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Listopad 22, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2010 moc hezky udelany :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Listopad 22, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2010 Me se taky vice libi olafovo reseni, asi to bude tou maskou. Jinak gratulace k DSG. Ale kola mi k tomu zatim moc nepasujou..mozna to chce aspon dolu a bude to lepsi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
coplos Odesláno Listopad 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 23, 2010 Dovolil jsem si přidat mračítka ala návrh Storma a zamračit masku ala jak to mám já. Nejsem příznivcem mračítek, ale tyhle k tomu sedí. Kde jsi je koupil? Me se taky vice libi olafovo reseni, asi to bude tou maskou. Jinak gratulace k DSG. Ale kola mi k tomu zatim moc nepasujou..mozna to chce aspon dolu a bude to lepsi Já jsem chtěl zase právě tyhle kola-snižovat určitě nebudu. Ale nikdy neříkej nikdy.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Listopad 23, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2010 Vždyť jsem ti ty mračítka vyrobil v počítači a "namontoval" jsem je na tvé auto, takže jsem žádné nekupoval. Ale sám mám na svém autě mračítka nalepené z fólie a stejnou fólii mám i na vršku masky. Tahle úprava mě skoro nic nestála a dá se kdykoliv odstranit, kdyby se nelíbila. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Listopad 23, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2010 koukam, ze nemas ostriky budes do toho jeste rezat? jinac dotaz - uvnitr je jen jeden drzak, kterej drzi ty LEDky a ostriky? (jak tam drzi?) nemas foto uvnitr narazniku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Listopad 23, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2010 Olaf by určitě dovolil... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Listopad 23, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2010 myslis ??? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
coplos Odesláno Listopad 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 25, 2010 Vždyť jsem ti ty mračítka vyrobil v počítači a "namontoval" jsem je na tvé auto, takže jsem žádné nekupoval. Ale sám mám na svém autě mračítka nalepené z fólie a stejnou fólii mám i na vršku masky. Tahle úprava mě skoro nic nestála a dá se kdykoliv odstranit, kdyby se nelíbila. A kde se kupuje folie? A lepil ti to někdo nebo homevýroba? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Listopad 25, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2010 Dá se i home výroba. Původně jsem šel koupit fólii do OBI, ale ty nejsou dobré, jsou moc tvrdé a tak dobře nelepí. Tak jsem navštívil jednoho známého, co má reklamku a ten má lepší fólie a ten mi to nalepil. Ale je to piplačka. Nejlepší je, když si uděláš jakoby šablonu a potom někdo z reklamky to nalepí, mají větší zkušenosti. Výrobu šablony jsem popsal u někoho v tématu celkem nedávno, ale už nevím kde. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
coplos Odesláno Listopad 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 27, 2010 Dnes Výměna olej DSG a olej motor+ filtry, odstraněno DPF i softwérově, zaslepen EGR. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Listopad 27, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2010 počkej počkej.. ty máš 1.9TDI s DPF? takových je strašně málo.. kolik Tě stála náplň do DSG s výměnou? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
coplos Odesláno Listopad 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 27, 2010 (upraveno) Olej do DSG 3, 600 kč,- včetně práce , mám 1.9 TDI s DPF-nebo spíš měl jsem s DPF-už je pryč-teda DPF. Upraveno Prosinec 4, 2010 uživatelem coplos 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Prosinec 4, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2010 Je to ozaj parádne urobená prácička,ale čo sa týka konečného výsledku je fakt,že pôvodná je už okukaná,ale asi by som do toho nešiel,nakoľko na tej novej maske opticky jej vrch vystupuje viac dopredu a predok veľmi guľatí a auto stráca šmrnc,možno by pomohlo zafabiť ho ako to načrtol Libor,prípadne tam ešte hodiť "včelí plast". Nemôžem si pomôcť obrázku mi najdotiahnutejšia pripadá stredná,ale každopádne dole klobúk vám obom za kvalitu práce,obe sú ako z výroby. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
coplos Odesláno Prosinec 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2010 Na jaro to nechám asi střiknout-masku na šedou, a kdyby byla výplň masky "včelí plástve", tak by to nemělo chybu. Takhle to k sobě úplně neladí- může mi tam někdo domalovat ve fotoshopu domalovat ty včelí plástve? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Prosinec 5, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2010 kvalita fotky nič extra plus ja sa zatiaľ iba učím robiť v PS, ale tak možno ti to bude stačiť 0 Citovat Odkaz ke komentáři
coplos Odesláno Prosinec 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2010 Mohl bys ještě masku na šedo a mračítka ale LiborF. Dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Prosinec 5, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2010 tak jsem to udělal za něj 0 Citovat Odkaz ke komentáři
coplos Odesláno Prosinec 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2010 Dikes. Ale jak se tak na to dívám, tak nevím-asi to chce čas.. ještě to promyslím. Do jara času dost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 6, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2010 No když se na to kouknete, tak RS před Face vypadá nejlíp, což?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Prosinec 6, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2010 Neřekl bych, jen je prostě nejlépe nasvícené a nejlépe vyfocené. Ta deformace při focení širokým objektivem dělá svoje. Chtělo by to postavit vedle sebe 3 auta, stejné barvy, ale s jinými předky a vyfotit je všechny při stejných podmínkách. Samozřejmě nejlepší je to vidět naživo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
coplos Odesláno Prosinec 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2010 No když se na to kouknete, tak RS před Face vypadá nejlíp, což?? tak to zas ne, ten novej nárazník RS je super-kvůli tomu jsem do toho šel, jen to chce trochu doladit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Prosinec 6, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2010 Neřekl bych, jen je prostě nejlépe nasvícené a nejlépe vyfocené. Ta deformace při focení širokým objektivem dělá svoje. Chtělo by to postavit vedle sebe 3 auta, stejné barvy, ale s jinými předky a vyfotit je všechny při stejných podmínkách. Samozřejmě nejlepší je to vidět naživo. souhlasím.. foceno širokoúhlým objektivem.. tak díky tomu vypadá předek roztaženej do šířky.. ale předFL vypadá ve skutečnosti užší jak FL.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Prosinec 6, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2010 Ano fl vyzerá širšia aj keď kontraproduktívne práve jej vrchná časť(viď foto kde je to evidentné,aj keď to nie je fotené z toho istého uhla),ale z týchto áut nemá ani jedno fl svetlá,ale iba "roomsterácku masku" a myslím si,že v tomto prípade to kazí práve tá maska.Nárazník ako taký nie je zlý,aj keď je pravdou,že tak pekne nenadväzuje na vrchnú časť ako klasický RS nárazník,kde línie masky pokračujú do nárazníka.Myslím si že by dosť pomohlo nastriekanie masky celej,nie len vrchnej časti. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Prosinec 6, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2010 myslel jsem u porovnání RS nárazníků FL a před FL... světla jsem neřešil... Tvoje foto je sice FL, ale obyč nárazník... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Prosinec 6, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2010 To je síce pravda,že obyčajný aj keď na tej tmavej fotke je to sotva poznať.Mne osobne nevadí,či už pôsobí užšie nárazník RS alebo RSfl ,hlavne mi tam vadí maska a na tom upravenom aj mračítka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 6, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2010 Neřekl bych, jen je prostě nejlépe nasvícené a nejlépe vyfocené. Ta deformace při focení širokým objektivem dělá svoje. Chtělo by to postavit vedle sebe 3 auta, stejné barvy, ale s jinými předky a vyfotit je všechny při stejných podmínkách. Samozřejmě nejlepší je to vidět naživo. souhlasím.. foceno širokoúhlým objektivem.. tak díky tomu vypadá předek roztaženej do šířky.. ale předFL vypadá ve skutečnosti užší jak FL.. Trošku jsem chtěl zastánce FL podráždit, samozřejmě profi fotka s kvalitním vybavením a světlem je něco jiného než mobil z parkoviště:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
miata11 Odesláno Prosinec 6, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2010 tady jeden odkaz mohl by te zajímat http://www.kopacek.cz/skoda/octavia-ii/spo...-rs-design-ki-r 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Prosinec 6, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2010 Tak tady mi připadají zajímavější ty zatmavené světla než ta maska, protože se aspoň trošku ztratila ta Korejština. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.