Guest KjuTeQ Odesláno Listopad 22, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2010 Ahojte pls neviete mi niekto poradit ake cislo v ETKA pripadne ako sa vola jeden drziak podtlakovej hadicky na Octaviu 1.9 TDI 66kW ? Ten drziak je aj v WV , seatoch audinach v tom motore, ale ja ho tam nemam a mam to len tak docasne poriesene ale rad by som to mal tak ako to ma byt povodne :) Nikde mi to ani v znackovom servise Skoda a VW nevedia povedat a objednat kedze to nie je vyobrazene v ETKA :D Taktiez na vrakovisku som nemal stastie. Je to kovove U ktore ma konce potiahnute do stran a na nich su plastove drziaciky na hadicku , v strede kovu je diera za ktoru sa to pomocou sruby v motore primontuje na motor. Za akukolvek radu vopred vdaka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest lubo68 Odesláno Listopad 22, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2010 Ahojte pls neviete mi niekto poradit ake cislo v ETKA pripadne ako sa vola jeden drziak podtlakovej hadicky na Octaviu 1.9 TDI 66kW ? Ten drziak je aj v WV , seatoch audinach v tom motore, ale ja ho tam nemam a mam to len tak docasne poriesene ale rad by som to mal tak ako to ma byt povodne :) Nikde mi to ani v znackovom servise Skoda a VW nevedia povedat a objednat kedze to nie je vyobrazene v ETKA :D Taktiez na vrakovisku som nemal stastie. Je to kovove U ktore ma konce potiahnute do stran a na nich su plastove drziaciky na hadicku , v strede kovu je diera za ktoru sa to pomocou sruby v motore primontuje na motor. Za akukolvek radu vopred vdaka. octa. 66kw 2002 ani ja ho tam nemám a bracho na golfe ho má. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest KjuTeQ Odesláno Listopad 23, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2010 heh ... a nevidel si na brachovom nejake cisla ? podla ktorych by sa dla objednat ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Listopad 23, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2010 zkoušel jsem to v etce, ale nák se nepovedlo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest snasnick Odesláno Prosinec 2, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2010 zkoušel jsem to v etce, ale nák se nepovedlo :lool: pri kode motoru AGR tam asi ani nebude, ak tam nie je cierna banka - gula pre variabilné turbo.......... si myslim tak by som to tam asi ani nehlada..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest KjuTeQ Odesláno Prosinec 2, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2010 no ved prave z tej banky ide hadicka ktoru ma ten drziak drzat teraz som ti tam dal len taky univerzalny ale nic moc to nie je :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.