Přejít na obsah

74kw-problem


Doporučené příspěvky

Zdravim,po dvou Octach r.v.98 a 99 obe 66kw tdi,jsem si poridil 1.9tdi 74kw 4x4 r.v.2002.Motor ma najeto 280000km,servisovany pravidelne,aspon podle servisky.Bylo mi receno pri prodeji,ze je spatne zrepasovane turbo(asi pred rokem) a obcas to pada do nouzaku.Ted se mi behem mesice 3x stalo,ze auto melo postupne dle meho mineni mensi vykon a neslo za plynem jako jina ctyrkolka se stejnym motorem.Po vytoceni motoru jednou na 4rychl.stupen a 2x na petku to kolem 3500 otacek najednou vystrelilo jak raketa,zasekl se plyn(nohu jsem dal rychle z pedalu mimo,ten se vratil),strasne to kourilo(dymovnice) a po 3-5 sekundach vse prestalo.Potom to jede uplne nadherne,tak jak si myslim,ze to ma tahnout.Znamy mi rikal,ze muze turbo propoustet olej a ucpavat vyfuk a pak to tam chytne.Olej se mi ztraci,za 1700km jsem doleval 1l,mam tam 5w-40.Nevim,nejsem mechanik,66kw mi nikdy nic takoveho neudelala a to jsem mel na jedne najeto pres 400000km. :lool: Tak kdyby nekdo mel zkusenosti,prosim o radu.

Odkaz ke komentáři

Výborný název tématu, čekáš, že Ti takhle někdo poradí? Že jde o 74 kW každý pozná podle toho kam jsi to umístil a podle slova problém pro změnu nepozná nikdo nic, takže co se zamyslet a dělat topicy s inteligentními, na první pohled jasnými a srozumitelnými názvy?!

 

To mam jako napsat do nadpisu zasekavani plynu,kouri a pak prestane?????To je srozumitelne?O problemu,ktery je u meho auta se dozvi kazdy v mem popisu.Myslim,ze tak to je v poradku

Odkaz ke komentáři

Ja mel turbo na cisteni, nez se vyndalo ven a padlo 2x do nouzaku ukazala diagnostika ---> prekrocena horni mez plniciho tlaku. U nasich rotacek to znamena spinavy lopatky (vetsinou), ale u PD nevim. Byt tebou, tak necham turbo vyndat a poslu ho na kontrolu.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...