Liborr Odesláno Prosinec 22, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2010 Ahoj lidi, mám velký problém ať jsem zatím hledal kdekoliv nic jsem nenašel. Z ničeho nic mi přestala svítit komlep pravá přední lampa i s mlhovkou, levá lampa svítí, ale jak zapnu dálková světla rozsvítí se tak na 10sec. a pak sama zhasnou. Nejde ani pitomý pravý blinkr. Samozřejmě žárovky a pojistky ok. Palubovka hlasí prasklou žárovkua po napichnutí hlásí zkrak všech žárovek na pravé straně vpředu plus chyba 02071 local databus. Dneska jsem opět napichl auto asi 5x mi nechtěla načíst komfortní jednotka chyby a pokud načetla tak bez závad. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Prosinec 23, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2010 Máš xenony ??? vypadá to na špatné vedení od jednotky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Liborr Odesláno Prosinec 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2010 Ne ne xenony nemám, ale už mám podezření dnes přestaly jít i přední stěrače. Tohle téma už tu někde bylo, ale budu rád za každou radu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Prosinec 24, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2010 Chce to pořádnou diagnostiku, a zkontrolovat jednotky (centrální elektriku). Třeba jestli si něco nedodělával na auto? Může někde být voda ve svorkovnici v motorovém prostoru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Liborr Odesláno Prosinec 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2010 už jsem stáhnul příručku a schémata elektriky, ale stále větší podezření je na komfortku svítí už i sem tam kontrolka otevřených dveří nebo kufru a přitom je mám zavřené. Mrknu na ni zkontroluji odpory a přehraji software snad to pomůže. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Prosinec 25, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2010 zkontroluj kostry, s komfortkou to nemá nic společného, o světla se stará centrální elektrika - BSG nebo u FL BCM 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Liborr Odesláno Prosinec 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2010 Díky všem za pomoc. Už je to vyřešeno. Nenapadlo mě že jedna povolená kostra bude dělat po autě takový bugr. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Prosinec 26, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2010 Napis kde byla ta kostra povolena, at se ostatni muzou poucit z tvych chyb... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Liborr Odesláno Prosinec 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2010 No no :D to má chyba nebyla jen ten kdo se hrabal v tom autě předemnou byl trouba. Kostra byla povolená na pravé straně hned z vrchu za nádobkou k ostřikovačům. Je krásně vidět když se vytáhne světlo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lepa Odesláno Červen 4, 2013 Sdílet Odesláno Červen 4, 2013 Ahoj kluci, mam podobny problem... po nastartovani se mi rozsviti svetla automaticky, kdyz dam dolu rucni brzdu nebo rozsvitim svetla klasicky pres vypinac. Po chvilce mi zhasne prave predni svetlo a na displeji mi to napise "vadne predni prave tlumene svetlo". Uz nevim, co s tim... Menil jsem zarovku za novou, 2x, ale nic, zkousel jsem kostru, jestli je OK, zda se byt taky v pohode. Prochazel jsem zbytek osvetleni a vymenil vadne zarovky, ale porad to dela. Mlhovky a dalkove sviti. Mam O2, 1.9 TDI, 2005. Poradite nekdo? Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červen 4, 2013 Sdílet Odesláno Červen 4, 2013 Nehrál jsi si s kódováním ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lepa Odesláno Červen 4, 2013 Sdílet Odesláno Červen 4, 2013 S kodovanim? Jak to myslis... bylo to spise raz na raz... vsiml jsem si toho az na ceste. Prvni co bylo, tak jsem zkousel menit zarovku. Pak jsem zjistil, ze to pise tuhle zavadu na displeji. Co by si mi poradil? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lepa Odesláno Červen 5, 2013 Sdílet Odesláno Červen 5, 2013 Jo a jeste jedna vec, nevim, jestli to ma s tim neco spolecneho, ale nejak mi blbne tempomat. Jednou jde a pak zase ne. Ted teda spise uz nejde. Ale ten uz delsi dobu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lepa Odesláno Červen 5, 2013 Sdílet Odesláno Červen 5, 2013 Tak jsem byl na diagnostice a je tam nejaka zavada na plusu, nejaky zkrat. Rikal, ze se mam podivat na elektriku, co je pod kapotou vedle baterky, ze tam zatika voda a tam to byva rezave. Zkusim to rozebrat odpoledne a dam vedet, jak jsem poridil. Jen jsem se chtel zeptat, jestli kdyz to rozdelam, tak mi tam zase nenaskoci chyba airbagu nebo podobne chyby? Samozrejme odpojim baterku, nez se vtom zacnu vrtat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Červen 6, 2013 Sdílet Odesláno Červen 6, 2013 Když odpojíš baterku, tak nic nenaskočí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.