Přejít na obsah

Deepblue Elegance

Doporučené příspěvky

Takze pridavam aj ja svoju octavku. Je to r.v. 2005, 1.9TDI, 77kW, vybava Elegance, modra metaliza. Auto ma najazdene 105.000 km, je v dobrej starostlivosti, ked bude po vymene celneho skla, tak ju vypucujem a nafotim :D Inak take pikosky s autom som siel 205 tachometrovych, a skusal som aj na spotrebu ist a vyslo mi 3,5L na 100 km :D Tu su 2 fotky este zo zimy, fotene mobilom, sorry :D

Inak na fore sa mi paci, zbieram zatial skusenosti, citam prispevky a tak :D Dufam, ze ak budem potrebovat v niecom helpnut tak pomozete ja sa budem tiez snazit prispievat ak budem vediet.

k04oet.jpg

002cfm.jpg

Odkaz ke komentáři

CorradoVR6: Ta farba sa vola STORM? To som nevedel :) Nalestim to, ale az tak o mesiac, lebo idem na operaciu nohy a po nej budem mat rehabilitacie, takze nebudem moct chodit a ani jazdit :D

Storm: Tak vies snazime sa ho cez den topit ale vecer znovu napadne :D

romariooo: Ano bude vsetko, ale ako som pisal vyssie cca tak o mesiac :smich:

Rosťa19: Dik, nech aj tebe sluzi :D

Diky este raz vsetkym za vrele privitanie, nech nam Octavie sluzia. Ja planujem tu svoju tak este 7-8 rokov pouzivat :D Uvidime...

Odkaz ke komentáři
mne to cistia v umyvarke normalne wapkou..ale najprv to odmastia takou tekutinou aa potom normalne vystriekaju...ale myslim si ze normalne sa to moze cistit autosamponom a nakoniec to vystriekať hadicou...aa doporucujem kupit gumene tesnenie (ak nevies ake fotku dodam) motor sa spini ovela menej :)

To těsnění je dobrý. Nešpiní se to tolik. To je fakt Corro. :)

Odkaz ke komentáři
No foto by bodlo. Ja som necistil motor. priestor od kupy auta t.j. 4 roky :) Cize nemam sa bat zobrat wapku na pumpe a normalne surovo na motorovy priestor ju pustit???

urcite sa toho neboj :) ale neviem ci voda pod tlakom pomoze..predsa len tam moze byt olej a ked sa na to usadi prach tak sa to dost zle cisti..takze urcite nejaky prostriedok zo sebou na pumpu vezi :)

foto hodim zajtrado temy... dnes je uz relativne tma a fotak pri sebe nemam len fon a z toho by nic nebolo

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...