rstd Odesláno Březen 19, 2010 Sdílet Odesláno Březen 19, 2010 Ale me zajima kdyz slapnu na brzdu tak se to rozsviti a kdyz budu chtit zapnout mlhovky tak je zapnu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gatorade Odesláno Březen 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 24, 2010 No tak v pondelok sa ide robit na Octavku vacsi servis po 120.000km. 1. rozvody+vodna pumpa 2. olej Mobil, filtre, kvapaliny 3. nove brzdy (kotuce+platnicky) - davam tam Brembo! 4. dotiahnut rucnu brzdu 5. ziarovky s vyssou svietivostou, asi Philips Extreme, pripadne poradte ine 6. ciernu foliu na okno 5-tych dveri 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gatorade Odesláno Březen 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 24, 2010 a este postreh z dneska.. celu dialnicu som drzal krok s Audi S6... 210 tacho dala Octavia :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gatorade Odesláno Březen 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 26, 2010 http://www.autosamolepky.sk/?page=product&...&product=10 zvazujem bud v bielej alebo v cervenej farbe, na kufor? na predne dvere? davali by ste to vobec? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gatorade Odesláno Duben 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2010 Nove fotky zo zadnou foliou: Bol som nuteny vymenit cely spojkovy set+zotrvacnik. Pri 80tkm sa malo nieco vymenit, ale nevymenilo sa. Bolo to rozmrdane jak fras, aj sa zle stlacala spojka a zle radili rychlosti. Teraz auto slape ako hodinky. Som raaad 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Duben 9, 2010 Sdílet Odesláno Duben 9, 2010 Proc si daval jen zadni folii? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Duben 9, 2010 Sdílet Odesláno Duben 9, 2010 Aby nebol oslňovaný v spätnom zkradle a myslím že vzadu nebude cestujúcim tak teplo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gatorade Odesláno Duben 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2010 Inspiroval som sa BMW jedneho mojho znameho, ktory si to tiez takto dal. Jednak, ze sa mi nepaci ked su vzadu folie a vpredu nie, lebo to vyzera ako dodavka, cize ked folie na bokoch, tak aj vpredu, co je u nas zakazane. A druha vyhoda je, ze zo zadu ked idem v noci tak ma neoslnuju svetla auta iduceho zamnou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Duben 9, 2010 Sdílet Odesláno Duben 9, 2010 a nebo samostmivaci zrcatko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gatorade Odesláno Duben 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2010 Robil som to hlavne kvoli tomu, ze sa mi to pacilo, a to ze ma neoslnuju je skor pridana hodnota 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Duben 11, 2010 Sdílet Odesláno Duben 11, 2010 Promin, ale za me je to teda esteticke minus ;) ...jedine ta pridana hodnota jak rikas no 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gatorade Odesláno Duben 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 11, 2010 v pohode, mne sa to paci a to je hlavne. Mne sa napriklad nepaci ako si striekal tie kola vovnutri na cierno ;) ale proti gustu ziaden disputat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gatorade Odesláno Květen 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 10, 2010 Takze dnes prebehol mikro visual tunning Co poviete? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Květen 10, 2010 Sdílet Odesláno Květen 10, 2010 Ty mas brzdy Brembo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gatorade Odesláno Květen 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 10, 2010 Ano, uz asi mesiac. 4 nove kotuce a 4 nove platnicky. Brembo Easycheck 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Květen 10, 2010 Sdílet Odesláno Květen 10, 2010 A jde to poznat? brzdi to vyrazneji lepe? Je pravda, ze na klasicke 1.9tdi jsou ty brzdy, dle meho nazoru poddimenzovane, aspon v tom kombiku, co jsem mel pujceny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gatorade Odesláno Květen 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 10, 2010 Podla mna to brzdi ovela lepsie, ak jazdim sportovym stylom mozem si dovolit ist do zakruty neskor na brzdy Ty mas ine brzdy? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Květen 10, 2010 Sdílet Odesláno Květen 10, 2010 jine, nez standartni 1.9tdi...mam totiz DSG a tam jsou brzdy z 2.0tdi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gatorade Odesláno Květen 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 10, 2010 jasne chapem.. no pohotovostna hmotnost 1500kg plus 150-220kg to je hned 1700kg tak treba uz dobre brzdy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gatorade Odesláno Duben 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2011 Hladam, prezeram cele forum, a neviem najst nejaky uceleny postup ako zatmavit predny ramcek masky. Vidim to na matnu ciernu. Niekto ochotny kto mi vysvetli ako to urobit? A ci to zvladnem aj ja sam? Rozobratie, nastriekanie, atd... Diky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Duben 1, 2011 Sdílet Odesláno Duben 1, 2011 Já jsem to dělal tak, že jsem sundal masku z auta. Pak jsem s pomocí plochého šroubováku opatrně vypáčil mřížku z rámečku. A potom ti zůstane jen ten chromový rámeček se znakem, ten musíš odlepit. Musí se zespoda odvrtat a pak docela pracně odlepit. Někdo pak myslím stříká rovnou na chrom základní barvu na kovy, ale já jsem ten chrom prostě odloupal a pak stříkl základem na plasty a pak lakem. Ale nakonec jsem masku měl na autě 3 měsíce a ten chrom mi chyběl, tak jsem koupil novou masku a tu jsem zamračil a líbí se mi to více. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gatorade Odesláno Duben 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2011 Diky za rychle info Libor :) Zatial zhanam informacie ako to treba urobit, tak o cca. tyzden by som sa do toho pustil. Islo to lahko? Davat dolu tu masku? Je to uchytene nejakymi srubami? Ako odlepit znak? Inak zo srandy som sa bol opytat v autorizovanom servise, kolko by to stalo rozobrat, nalakovat a dat spat... A povedali mi, ze 100 Eur, co je asi 2500 Kč ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Duben 1, 2011 Sdílet Odesláno Duben 1, 2011 Na autě je to přišroubované asi 5-7 šrouby, už nevím, a několika zacvakovacími držáčky (ty snadno vycvakneš s pomocí trubičkového (nevím, jak se to správně jmenuje, ale snad rozumíš) klíče (cca 7)). Znak by možná šel odřezat ocelovým lankem, silonem to nešlo, vždycky se mi urval. Já jsem ho nakonec nějak vypáčil, už si nepamatuju jak, ale vím, že jsem při tom pěkně nadával, šlo to blbě. Lákování jsem sám nedělal, nechal jsem to nalakovat za 500,-Kč v lakovně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gatorade Odesláno Duben 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2011 No teda neviem aký kľúč maáš na mysli :) Písal si, že si to striekol základom na plasty a tak lakom... Tak si to striekal ty, či si to odniesol do lakovne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gatorade Odesláno Duben 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 2, 2011 Chlapi aky sportovy vzduchovy filter by ste mi odporucili? Oplati sa to vobec? Mate to niekto? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Duben 2, 2011 Sdílet Odesláno Duben 2, 2011 Kdybych nějakej chtěl, tak asi K&N, ale pořád mi vychází rovnice "větší propustnost => horší filtrovatelnost", takže nechci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gatorade Odesláno Duben 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 2, 2011 Ja som videl u kamaráta taký čo vyzeral ako kužel, tuším že sa volá otvorený filter alebo tak nejak, a motor mal lepší zvuk. Ale mal to na benzíne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Duben 3, 2011 Sdílet Odesláno Duben 3, 2011 Kdybych nějakej chtěl, tak asi K&N, ale pořád mi vychází rovnice "větší propustnost => horší filtrovatelnost", takže nechci. Tuhle rovnici si taky vždycky říkám. Na výkonu to není poznat nebo jen zanedbatelně. Ty filtry jsou většinou dražší, nemění se, ale perou a znovu osazují, čehož taky nejsem příznivce, to radši měnit častěji origo filtr. Takže podle mě taky není důvod. Ja som videl u kamaráta taký čo vyzeral ako kužel, tuším že sa volá otvorený filter alebo tak nejak, a motor mal lepší zvuk. Ale mal to na benzíne. Jj, je to takový kužel, prakticky se dá pryč celý box s původním filtrem a napojí se tohle - viz. obr. Jinak sportovní filtr klasického provedení, tedy ten, co se jen vymění za origo, tu má myslím Gowster a nevím kdo další. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gatorade Odesláno Duben 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 3, 2011 Totiž ide o to, že nechcem vrázať veľa peňazí do tohto auta. A chcel by som za čo najmenejšie výdavky nejako "vylepšiť" auto po technickej stránke. Tak ma ešte napadli pružiny H&R -3,5mm, že by auto bolo nižšie pri zemi a získalo by tým lepšiu ovládateľnosť. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Duben 3, 2011 Sdílet Odesláno Duben 3, 2011 Projeď si tuhle sekci, případně další, uvidíš tu různé nápady a směry úprav, jsou tu lidi, kterým jde o vzhled, dalším o funkčnost, jiní zastávají sériovost, inspirace najdeš dost včetně praktických zkušeností. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.