Guest Petr56 Odesláno Prosinec 24, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2010 Dobrý den, chtěl jsem se zeptat moje octávka(r98,benzín) přestala startovat (nehází jiskru a svíčky jsou suché).Pojistky v pořádku, cívka měřena o.k. Pod přichycením cívky ke kastli jsem našel očko ke kterému jde kus kabelu a dále je utržený (je to měděný kabel,zemnící v černé bužírce). Nevíte prosím někdo kam má přijít druhý konec (případně souvisí li s ním má závada?)? Předem moc díky za rady Petr 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Prosinec 24, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2010 druhý konec je na motoru pod plastovým krytem na hlavě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Prosinec 25, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2010 ten kabel s tím nemá nic společného, já mám civku dočasně z favorita, volně loženou, ten zemnící kabel tam nemám a funguje to ... problém bude jinde, zkus vyměnit cívku, mě taky neházel kabel jisrku a cívka byla K.O. .. jak jsi ji měřil ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Petr56 Odesláno Prosinec 27, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2010 Měřil jsem ji na odpor, podle nějakého návodu na internetu a odpor vykazovala. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Prosinec 27, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2010 tak to nevím jestli je dobré měření, v tomhle se nevyznám... ale problém jsem měl stejný... zkus ji vyměnit a uvidíš... cenovka 500 Kč cca (čína) nebo 1500 (origo) a nebo si půjči od někoho... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Prosinec 28, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2010 (upraveno) ukostření cívky na hlavu motoru, tam být nemusí. Mě upadlo pod rukama (měď byla zoxidovaná na padrť), ale jen tak pro dobrý pocit jsem vyrobil nové z klasického lankového vodiče 2,5mm2 a dvou oček Čínskou cívku nedoporučuju!!! budeš na ni jezdit tak týden(možná dva). Upraveno Prosinec 28, 2010 uživatelem TomášT 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Prosinec 29, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2010 já jezdím na cívku z favoritu už 3 - 4 měsíce a v kufru se mi pro jistotu válí jedna Čína nová :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Petr56 Odesláno Prosinec 29, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2010 Byla to cívka, všem díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.