Přejít na obsah

Liborova 1.8 TSI

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...

Haha, to neznamená, že když umím trochu upravovat fotky, tak vás tady oblbuju virtuálním tuningem. Ten znak jsem si dělal sám, viz některá z předchozích stránek, kde jsem fotil postup výroby znaku. Jinak si samozřejmě nejdříve, než něco takhle pracně nebo jindy zase draze pořídím, naplánuju v počítači, a když se mi to líbí, tak se do toho teprve pustím i v reálu.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 4 týdny později...

Ahoj, už jsem tady dlouho nebyl. Finišujeme s barákem, v pátek až neděli se plánujeme stěhovat. Docela teď makám i já, zatím jsem se flákal, ale teď jsem maloval, udělal plovoučku, složil kuchyň, namontoval spotřebiče a pořád je co dělat. Fotky nějaké jsou, ale ještě není nic dodělané do konce.

No a protože jsem minulý rok neměl dovolenou kvůli stavění a moc nám to s manželkou chybělo, tak jsme si 22.12.2010 koupili vánoční dárek v podobě týdenní dovolené v teple. Původně jsme chtěli jet do Egypta, ale vadilo nám, že bychom byli strašně omezení jen na ten hotel, kde bychom bydleli, prostě bychom nebyli svobodní, takže jsme si vybrali Kanárské ostrovy, konkrétně Fuerteventuru. Byla to výborná volba. Z Prahy jsme odletěli 30.12.2010, bylo -14°C a přiletěli jsme večer na Fuerteventuru, kde bylo 20°C. Ráno jsme vstali s prvními slunečními paprsky, které nám svitily přimo do pokoje, ze kterého jsme měli přes palmy výhled na moře. Prostě neskutečná změna oproti počasí v ČR. Přes den svítilo slunce bez ustání, většinou bylo jasno nebo občas nějaký mráček, k večeru pak pár dní mírný opar. Teploty přes den ve stínu vystoupaly na příjemných 27°C. Na 3 dny jsme si půjčili Renault Clio a najezdili s ním 500km po cestách i necestách (50km po šotolině skrz hory, paráda). Pár fotek přikládám. Nechci, aby to vypadalo jako chlubení, ale opravdu jsem z té dovolené nadšený, plný energie, kterou už teda prací na baráku pomalu zase ztrácím, ale prostě dovolenou v zimě bych plně doporučil.

Se svým autem zatím nic nedělám, není čas a stejně myslím pořád jen na barák, ale až budu mít garáž a v baráku jakžtakž něco dokončené, tak se na něj vrhnu a něco vymyslím.

post-507-1295258484_thumb.jpg

post-507-1295258496_thumb.jpg

post-507-1295258525_thumb.jpg

post-507-1295258541_thumb.jpg

post-507-1295258556_thumb.jpg

post-507-1295258569_thumb.jpg

post-507-1295258580_thumb.jpg

post-507-1295258594_thumb.jpg

post-507-1295258609_thumb.jpg

post-507-1295258623_thumb.jpg

post-507-1295258638_thumb.jpg

post-507-1295258651_thumb.jpg

post-507-1295258664_thumb.jpg

post-507-1295258679_thumb.jpg

post-507-1295258690_thumb.jpg

post-507-1295258704_thumb.jpg

post-507-1295258718_thumb.jpg

post-507-1295258734_thumb.jpg

post-507-1295258744_thumb.jpg

post-507-1295258757_thumb.jpg

post-507-1295258772_thumb.jpg

post-507-1295258789_thumb.jpg

post-507-1295258803_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Myslel jsem si, že tam bude spíše jako u nás na přelomu jara a léta, ale tam bylo regulérní léto jako u nás v červenci. Moře bylo kolem 21-22°C, takže koupat se dalo zcela bez problémů. Hotel jsme si vybrali taky suprový, perfektní jídlo, krásné prostředí, čisté a každý den uklízené pokoje.

Baráku už se nemůžeme dočkat, i když teď ho máme plné zuby, jezdíme tam každý den po práci a jsme tam do večera plus celý víkend. Ale až to bude, budeme spokojení.

Odkaz ke komentáři

Prave ted take vybiram dovolenou nekde v teplicku a Kanary je jedna z voleb...jeste mam vyhlidnute Maledivy a nebo Mauricius...uvidim, vse shanim pres Nemecke cestovky takze to vubec nevychazi cenove spatne. Jestli to neni tajne kolik te ta dovca vysla a s kterou cestovkou jste leteli?

Baracek se pekne rysuje, tak hlavne vydrzet, nervy to sou, ale po nastehovani je to fajn :angry:

Odkaz ke komentáři

Tajné to není. Jeli jsme s Fischerem, stálo to 39.000,- za oba, včetně všech plateb a pojištění. Hotel se jmenuje Sunrise Paraiso Playa Club. Na místě jsme utratili dohromady tak 400€. Auto stálo 112€ na 3 dny. Benzín je tam za 0,90€. Pak jsme utráceli jen za dárky pro rodinu a pro nás něco na památku.

Maledivy nebo Mauricius to už je jiná liga, tam by to vyšlo dráž a navíc manželka neměla pas, tak jsme museli jet po Evropě. Příště plánujeme Kapverdy, ty vyjdou na stejno jako Kanáry a jsou ještě jižněji.

Baráček nervy nejsou, spíše teď je to fyzická makačka, nervy máme spíše z toho, že už jsme unavení, jinak starosti moc nemáme nebo si je nepřipouštíme.

Odkaz ke komentáři

To byla opravdu pekna cenovka. Ja to prave vsechno beru pres Nemecke cestovky a Mauricius na 16 dni vyjde na osobu 40 000Kc ... coz je krasna cena vcetne all inclusive a na takovou delku pobytu. Ja vzdycky jednou za nejakou tu petiletku s mladou vyrazim prave do takove exotiky, uz mame za sebou Dominikanskou, ted se chystame do Indickeho oceanu...je mnoho krasnych mist na svete, tak proc je nevidet :) Uvidime jak to jeste dopadne, ale asi vede ted ten Mauricius, Maledivy jsou jeste o dost drazsi.

Baracek je o fyzickem vypeti a s tim prijdou ty nervy :D

Odkaz ke komentáři

Romario, nene, bylo to all inclusive, hotel ****, jídlo a pití (včetně alko) od 8:00 do 24:00, plné stoly. Odkaz na Fischer.cz. Na to, jaké to tam bylo podle mě luxusní, tak ta cena opravdu byla supr.

Bladiku, doteď jsme jezdili vždycky v létě a většinou na řecké ostrovy, ale teď jsme si řekli, že budeme jezdit i v zimě, že to bylo příjemné. Dominikánskou nebo Kubu nebo Thajsko, tak to máme taky v plánu, uvidíme, jak se bude dařit plány plnit. Snad se to nepodaří až v důchodu. :)

Odkaz ke komentáři

Díky kluci, já jsem to stejně oslavil malováním pokojů, takže ani nevím, že jsem měl narozeniny. :)

Jinak se musím pochlubit, že už bydlíme. O víkendu jsme se nastěhovali. Byla to neskutečná dřina. Myslel jsem, že nic nemáme, že to zvládneme v pohodě. Naštěstí nás na to bylo 8, tak to šlo docela rychle. Odvezli jsme 7 Peugeotu Boxerů a 4 Octavie. Měli jsme relativně málo nábytku, ale co se do něho schovalo oblečení a různých blbostí, to bych nikdy nevěřil.

Odkaz ke komentáři

Tak to je super.

Sám som to zažil pred 4.5 rokom a bol to masaker, hlavne počas leta pri tých teplotách(teraz to tiež nie je žiadna výhra). Horšie je potom ešte tie veci ukladať doma :) a potom zistíš koľko si ich bral zbytočne alebo ich budeš mať 2 roky niekde založené lebo nevieš čo s nimi :)

Odkaz ke komentáři

Včera jsem byl v OBI koupit žárovky H7čky. Kupuju vždycky Osram Nightbreaker. Nevím, jak dlouho to tam budou mít a jestli je to ve všech OBI v republice, ale měli super akci, kdy stálo balení 2x H7 místo 649,- jen 199,-, tak jsem koupil 3 balení. Doporučuju všem, aby se tam jeli mrknout, za tu cenu je nikde neseženete. Měli slevněné i H1čky, ty si ještě zajedu dokoupit do dálkovek.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...