Miras TDI Odesláno Červenec 15, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2009 Zdravím všechny členy Octavia Clubu....jsem tu nový a chtě bych vám představit moje vozítko... Škoda Octavia 1,9TDI r.v2001,81kw,climatronik,RS nárazník,folie,wrc křídlo,nějaká ta hudba atd...Auto mám tak 2měsíce takže úprav ještě moc není ale doufám že brzo začnou přibívat....snad se vám bude líbit... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 15, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2009 Dohoď fotečky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miras TDI Odesláno Červenec 15, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 15, 2009 Jinak na těhle kolech jsem ji měl koupit a ten kluk co mi ji prodával si je nakonec nechal....škoda... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Červenec 15, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2009 Nevidim nahodou na pozadi fotek Ceske stredohori? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Červenec 15, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2009 Pěkné autí . České středohoří to možná je, pač na fotkách v dálce mi to přijde jako hrad Házmburk, teda jestli se nepletu :D ..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Piar Odesláno Červenec 15, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2009 RS vzhald svedci kazdej octavii,ale to tazne by som odsekol nakou sekerou a kriidlo?kua to je dilo octavii nesvedci,ale ked sa paci tebe tak je to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Červenec 15, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2009 ...ale to tazne by som odsekol nakou sekerou... Vsichni zde nemaji oktavky jen na paradu. Tazny beru jako VELKY PLUS. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seth Odesláno Červenec 15, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2009 pěkný a to tažný, je to fajn věc .. užitečný když potřebuješ něco odvést .. já tam naštěstí mám sundávací a když tam neni tak to neni vůbec poznat že tam tažný je :D a montáž tažnýho je otázkou chvilky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 16, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2009 Máš to pěkné, větší kola byly určitě lepší. Taky jsem šel do trochu větších a vypadá to mnohem líp a sedí to líp. Jinak křídlo není moje gusto, ale jestli se Ti líbí, tak na ostatní kašli. A tažné je super věc, bez něj bych si auto neuměl představit. Je fakt, že oddělávací je šikovnější-není to poznat. Takže Ti držím palce, jen tak dál a mnoho šťastných Km. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miras TDI Odesláno Červenec 16, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 16, 2009 octavius84---no poznaváš to určitě dobře dokonce se i známe draku....napovím ti..jsem z Medvědic a měl jsem Peugeot 406 a Miloš je náš společnej Kámoš...tak už víš? Jinak Díky za chválu i kritiku a zkusím vám přiblížit mojí vizi...Octu jsme stavěli z bouračky(jak jste určitě mnozí poznali podle rozdílů odstínu dveří)takže to má ještě hodně nedodělaných věcí,to křídlo určitě půjde pryč...dal jsem ho tam protože jsme to koupili jako celek i s vratama...mělo by se tam usídlit odtrhová lišta od MILOTECU v černé metle+ lišty v čené metle+jiný výfuk,,,nejpíš RS koncovka do nárazníku,podvozek a 18"kola,saozřejmě čip atd...Mám toho v plánu dost ale jsem těsně před kolaudací domu tak to asi tak moc rychle nepůjde... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 16, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2009 je to jsou moje kola ale vypada to na 17ky na ty octe pred tim nez si ji koupil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miras TDI Odesláno Červenec 17, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 17, 2009 je to jsou moje kola ale vypada to na 17ky na ty octe pred tim nez si ji koupil Máš pravdu jsou to 17" ale ty jsi psal že máš r38,a tohle jsou r39 tak navím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miras TDI Odesláno Září 16, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 16, 2009 Zdravím vás Octaviaci....tak jsem si pořídil jiné kola co vy na to? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miras TDI Odesláno Září 16, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 16, 2009 Zkoušel jsem i 18" :) ;) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Září 16, 2009 Sdílet Odesláno Září 16, 2009 Pekna Octa ale nejlepsy na ni je ten klasickej OZ nebo RS Spider. Take jdou i ty Ronaly co na aute byly drive. Od teh poslednih vzazim na Oxigen i gdyz 18" bych osobne na auto nedaval pokud to neni nejakej frantik nebo neco moc moc pohodlneho. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miras TDI Odesláno Září 16, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 16, 2009 S těma 17" OZ co jsou na prví fotce jsem moc spokojenej,jsou lehoučký a hlavě seděj tam jak zadek na hrnec.ty druhý jem jen zkoušel jak to pojede a musim říct že to jde dost znát že jou to 18" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Září 16, 2009 Sdílet Odesláno Září 16, 2009 Fesne kola... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miras TDI Odesláno Září 17, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 17, 2009 Díky draku,jsem rád že se líbí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tholis Odesláno Říjen 4, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2009 Ahoj pěkná a moc. Pokud to myslíš s edicí vážně: Kola které tomu nejvíc sluší jsou Speedliny 18 v bílé, ale nejvíc dostupné kola co ještě mají koule jsou 17 spidery samo že taky do bílé...Tuning kola na edici ee..Takže to chce promyslet kterým směrem se ubírat, Křídlo musí do laku (já mám zelené, na WRC jsou vidět červené a i stříbrné by mohlo být), přední a zadní nárazník jsem musel lakovat (myslím tím zelený pruh), zbytek jsou fólie. Jak na výfuk alá RS tu je snad už někde psáno.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Říjen 4, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2009 Kola pěkný chlape je pravda že rozdíl mezi 17"a 18"-tkama je docela velkej hlavně c se týká pružnosti jinak autí pěkný ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miras TDI Odesláno Říjen 29, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 29, 2009 tak zase jsem si pořídil maličkost na káru....přišli mi sportovní pružiny AIBACH -35mm.zatím je nebudu montovat protože se blíží zima tak to chci mít trochu višší.do jara chci ještě tužší tlumiče a udělat trochu GO náprav.chtěl bych silenbloky POWERFLEX...nemáte někdo zkušenosti?JInak s tou edicí se muší ještě zpočítat na kolik by to vyšlo....aby to nestálo víc jak samotné auto :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Říjen 29, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2009 Powerflex muzu jedine doporucit..Komfort zustal stejny,ale rizeni je citlivejsi,presnejsi auto opravdu reaguje na pohyby volantem mnohem vic s chuti.. :) Ted je daval na svou Octu i Tomas,tady na foru a poznatky ma uplne stejny,jako ja.. myslim,ze toho nebudes litovat.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miras TDI Odesláno Březen 12, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 12, 2010 trošku jsem si hrál.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 13, 2010 Sdílet Odesláno Březen 13, 2010 NO PĚKNĚ SIS HRÁL TY KOLA TO UŽ MUSÍ BÝT TAK 20" :) VYPADÁ TO DOBŘE 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 13, 2010 Sdílet Odesláno Březen 13, 2010 jj kola dělaj auto jen ta nepraktičnost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Březen 13, 2010 Sdílet Odesláno Březen 13, 2010 vypadá to luxusně to se musí nechat.. :) ps:v jakým programu to děláš?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Březen 13, 2010 Sdílet Odesláno Březen 13, 2010 No docela "mala" kola js tam dal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miras TDI Odesláno Březen 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 16, 2010 no program se jmenuje -Pixia-je to docela jednoduché....nevím jestli to tema někde tady uz je ale co kyby jste to taky zkusili??????mohlo by to být zajímavé....program je jednoduše ke stažení a je i v češtině což je fajn,,,,tak co? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miras TDI Odesláno Březen 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 30, 2010 obuto letní :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 30, 2010 Sdílet Odesláno Březen 30, 2010 jj letní jsou letní :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.