faktor22 Odesláno Leden 8, 2011 Sdílet Odesláno Leden 8, 2011 Ahoj všem, tak já už sem v kocích, dneska sem se trochu prudčeji rozjel a od tý doby nejde vyřadit ze stupně 2 a 4. Zařadit jde v poho ale jak chci řadit dál, musim to vyndat normálně na sílu. Ne teda vždycky ale tak v osmi z deseti. Když to zkusim s vyplym motorem je to stejný a zkusil sem to i z lehka bez spojky a z 1,3,5 a zpátečky vycvakne v poho a zbylý dvě rychlosti tak jakoby hodně gumově. Jako by tam šli přez sebe táhla mi to příde. Neporadíte někdo? 80 000 a začíná se sypat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
faktor22 Odesláno Leden 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 8, 2011 Tady tak lovim na netu, co si myslíte, nemohlo by jít o: vyvlečená táhla řazení? Nikde ale nemůžu najít žádný přesný info, jenom že na to oktavky trpí.... Díky všem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
faktor22 Odesláno Leden 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 27, 2011 Tak kdyby měl někdo v budoucnu podobný problém, tak u mně to vzniklo povolením hadice od LPG a ta se prohnutím dostala k táhlům... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.