Přejít na obsah

Automaticky parkovaci asistent

kully

Doporučené příspěvky

A nejake podrobnejsi info ? Co vse je potreba a jake jsou k tomu podminky ?

// EDIT: Co jsem ted koukal na fotky SuperBa, tak oproti klasickemu prednimu + zadnimu parkovacimu asistentu ma navic 2 cidla na boku predniho narazniku. Nebo jich je vic ? Nebo jsou jine ? Jestli by stacilo dodelat jen ty dve chybejici cidla + pripadne jina jednotka

Odkaz ke komentáři

To se tady uz resilo ja to mam na aute je to lahci dodelat jak predne nebo zadni parkovaky a tobe to pujde v pohode Kully mas novou Octu ja mam r.v.07 MR 08 a slo to a jestli muzu doporucit kup to jak si psal tu stranku a ty kluci ti to hned namontujou muzu jen doporucit delam s nima uz asi 5 rok

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o měsíc později...
  • o měsíc později...
Jak dlouho asi bude trvat, nez skodovka zavede i manevr pro pricne parkovani z Passata. To jsou dalsi dve cidla jeste dozadu na bok :palec:

Ptal jsem se duveryhodneho prodejce ve znackovem autosalone, sdelil me, ze nove SIIky jsou nyni jiz dodavane s automat. parkpilotem, ktery zvlada i pricne parkovani (?).

Pri nedavne VIP akci s predvadeckami vrcholnych modelu me zase ridic-instruktor ze Skodovky (jsou to ale jen najati typci, nejsou to zamestanci) tvrdil, ze Sup2 zvlada i v novych modelech stale jen podelne parkovani.

Tak jsem z toho jelen... To by tedy mela byt k dispozici i jednotka, ktera to umi, ze ?

Pokud mam O2 FL L&K (MR2010, 6/2009) s park, asistentem (predni i zadni senzory), HHC (samozrejme i ESP) a DSG, co vse budu potrebovat ? Je tam samozrejme i MaxiDOT, Columbus, a brzy bude doufam i park. kamera.

Cela sada asi neni potrebna, nestaci jen jednotka a spinac (prip. kabelaz), na co je to repro ?

Odkaz ke komentáři
dle restrikcí min do FL SII se výbavy přidávat nebudou

Ale ty to zvládneš určitě dodělat, co..? :D :D

O Passatovi to vim, zkusim to znovu u toho prodejce zjistit, zaprisahal me, ze takoveho Superba II osobne prodaval a predvadel...

Oni toho občas nakecaj.. kolikrát ani sami neví :D a ty toho víš víc jak on.. což se mi také stalo, když jsem v nejmenovaném servise čekal na auto a popovídal si s prodejcem.

Odkaz ke komentáři
  • o rok později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...