zabiak Odesláno Leden 20, 2011 Sdílet Odesláno Leden 20, 2011 Nezatahují se pásy u spolujezdce, ale vůbec, jde to nějak opravit nebo se musí vyměnit? Lze to vyměnit v pohodě? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Leden 23, 2011 Sdílet Odesláno Leden 23, 2011 to je bolest fábií, mě to začalo blbnout při cca 220.000 km, samo vyměnit to jde, bacha na pžedepínače, pokud tam jsou, ale zkus nejprve první pomoc, promazat mechanismus a omýt celý pás jarovou vodou, nemyslím vykoupat, ale vlhkým hadrem otřít, mě to pomohlo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Leden 23, 2011 Sdílet Odesláno Leden 23, 2011 Mě to taky pomohlo, ještě jsem někde čet, že se ma pas natahnout a nechat vytaženy až na doraz tak 1-2 dny. Ja ho vytah a zapnul do zadnich pásu. A ještě pomuže namazat nahoře tu skobu co se lomi pas a zasouvá dolu dovnitř. Ma se to střiknout cokpit sprejem, anebo maznout mydlem. A mě to přestalo navijet po 25 tis km 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Únor 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 10, 2011 Sehnal jsem novej pás za dobrý peníze, jak se k němu dostanu? Ten kricí plast sloupku je jen nacvaklý? Zkoušel jsem zapáčit a nevypadalo to že to povolí... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Teo Odesláno Leden 13, 2013 Sdílet Odesláno Leden 13, 2013 Ahoj zdravim vsechny, stalo se mi to same na Fabce 1.9 SDI, ale je to o to horsi, ze je to na miste ridice (pripadna bouracka, nepouzitelny pas, airbag...). Pas je vytazeny uplne, jak tady nekdo psal, ale nenamota se uz asi nikdy nazpatek. V lete jsem cistil cocpikt sprayem, ale na zimu je to v p....i. Vypada to jakoby to zamrzalo, nebo tam byla vzdusna vlhkost. Dival jem se na na netu a novy vyjde tak na 2000 kc. Jen nejak nemohu dohledat ten manual na vymenu ( demontaz plastu atd...). Nemate nekdo nahodou planek s postupem? Pripadne poradte nekdo nepredrazeny servis v Brne. Diky Teo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libero1071 Odesláno Leden 13, 2013 Sdílet Odesláno Leden 13, 2013 tu si to preštuduj ftp://ftp.zertechleba.cz/knihy/AutaMotorky/Fabia%20I.%20dielensk%E1%20pr%EDru%E8ka/Karos%E9ria/Mont%E1%9Ene%20pr%E1ce.pdf 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Teo Odesláno Leden 14, 2013 Sdílet Odesláno Leden 14, 2013 Diky moc, jen se mi ta stranka nechce nejak nacist.... Teo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libero1071 Odesláno Leden 14, 2013 Sdílet Odesláno Leden 14, 2013 musíš chvílku počkať...ide to,teraz som to pre istotu skúšal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Teo Odesláno Leden 26, 2013 Sdílet Odesláno Leden 26, 2013 Dekuji za rady, podarilo se mi sundat pouze horni plast a to jsem ho jeste napraskl. Pas jsem koupil na netu za 2000 Kc a za 500 Kc mi ho vymenili v servisu. Facha jako blesk. Teo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gaston 1 Odesláno Listopad 20, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2013 tak já mám taky ten problém,už jsem to také máznul sprejem na plasty a žádná změna,asi dojde na výměnu.Je zajímavé,že to má jenom Fabia,asi udělali soudruzi někde chybu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.