lubinob Odesláno Říjen 19, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2010 áno išiel som tade.. o 5,15 som sa točil v Holíči, dovoz zamestnancov do Delphi.. :) Videl som to tam a čudoval sa že čo sa stalo.. ale keďže som nevidel žiadne známe auto a boli tam už policajti tak som pokračoval ďalej.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Říjen 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 19, 2010 áno išiel som tade.. o 5,15 som sa točil v Holíči, dovoz zamestnancov do Delphi.. Videl som to tam a čudoval sa že čo sa stalo.. ale keďže som nevidel žiadne známe auto a boli tam už policajti tak som pokračoval ďalej.. no jak pisu tak sa stalo to no.. to uz sme tam byli naspatky z nemocnice len sme sedeli v autach co tam stali este take 2 za tym buranym poslednym... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Říjen 19, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2010 Aha.. tak to sa mi zdalo že tam je nejako moc osobákov... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Říjen 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 19, 2010 Aha.. tak to sa mi zdalo že tam je nejako moc osobákov... no sak nevidel sem ta jet okolo moc aut jezdilo akurat... este ze tam enstalo moje :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Říjen 19, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2010 Taxíkov O2 z rozsvieteným transparentom asi až tak moc nešlo.. :) No keby tam vidím Tvoju octávku tak určo zastavím.. Inak už aj ja mám zimné.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Říjen 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 19, 2010 Taxíkov O2 z rozsvieteným transparentom asi až tak moc nešlo.. No keby tam vidím Tvoju octávku tak určo zastavím.. :) Inak už aj ja mám zimné.. ;) no ale teba vidim ja vzdy aj minule v senici hned sem zahledel aj ked byla tma ano? ;) aj ty uz mas fekal na aute? :P ale ty mas vlastne elektrony to sa da celkom no ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Říjen 19, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2010 Tak v Senici ma vidíš.. ale kto by ma čakal pri Holíči... :) No jo.. mám tam origo 16" kola na ktorých som ju kúpil.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Říjen 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 20, 2010 Tak v Senici ma vidíš.. ale kto by ma čakal pri Holíči... No jo.. mám tam origo 16" kola na ktorých som ju kúpil.. no sak ked idem cez senicu tak kukam do hasicarne ci tam brazdis ;) no sak to staci na zimu az az.. ja si vychutnavam komfort na 15kach :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Říjen 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 23, 2010 tak jak sem nahodil zimne kola tak sem zistil problemek :P :D .... jak jedu a zatacam do prava nad 60km/h tak mi neco huci jak keby v pravej strane predneho kola.. asi LOZISKO... ale kamos mi rikal ze ked zatacam do prava a huci to tak je to lave lozisko a zas naopak.... kto ma s tym skusenosti??... alebo kto by poradil? DIKY MOC panove :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Říjen 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 27, 2010 fotecky na zimakoch ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Říjen 28, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2010 jestli levý nebo pravý, to je celkem jedno.. mě bylo doporučeno, že když měním ložisko, tak už rovnou obě není to raketa a aspoň máš klid B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Listopad 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 1, 2010 tak prvy dil krytu - vzduchoveho filtru je hotovy :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Listopad 1, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2010 Cim jsi to delal? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 1, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2010 Majinku ,paráda. :lool: :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Listopad 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 1, 2010 osmirglovat to troska aby to chytlo dobre, dal sem 3 vrstvy bileho spreju, nechal nejakych par hodin zaschnut a centrofixama namaloval ornamenty a uz len prusvitnym lakem nastikal a nechal vytvrtnut :lool: takze takto to bude vypadat asi za tyden 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Listopad 1, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2010 (upraveno) MAJO BUDEŠ DÁVAT NA BÍLO I KRYT MOTORU A BATERKY ? KDYSI JSEM TO CHTĚL UDĚLAT TAKY, ALE SEM SE NA TO VYPRDL..............KDO BY TO FURT ČISTIL :lool: ALE BUDE TO VYPADAT PARÁDNĚ :lool: UŽ TO VIDÍM B) :lool: PARÁDA Upraveno Listopad 1, 2010 uživatelem RAZTY 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Listopad 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 1, 2010 jojoo Razty aj kryt motoru aj baterky, zajtra zacnu kryt baterky.. neni na to moc casu tak to musim robit postupne :lool: bude to jako prase :lool: ale ja si to casto umyvam tak pred zrazama to bude cistuckeee :lool: je s tym piplacka hlavne to kresleni B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Listopad 1, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2010 Ale tá piplačka stojí za to... :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Listopad 2, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2010 pěkná prace majinku s těma krytama jen tam chybyto červen Ičko :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Listopad 2, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2010 hmm, dobrý :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Listopad 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2010 libor kratas: cervene Ičko? :lool: to je co? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Listopad 2, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2010 libor kratas: cervene Ičko? :) to je co? Neměl jsi original 81kW ? myslel jsem napis TDI,teda pokud jsi mel 81kW 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rehy.11 Odesláno Listopad 2, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2010 Neměl jsi original 81kW ? myslel jsem napis TDI,teda pokud jsi mel 81kW Spíš si myslím, že se jedná o ASZ, tedy původně 96kW :) // Tak ted na to koukam, je to vazne 81kW :) Co tam mas za prevodovku chlape? :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Listopad 2, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2010 libor kratas: cervene Ičko? :P to je co? To nemyslíš vážne že to nevieš... :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Listopad 2, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2010 kluci do majinka :) :) ale ne sranda, tayb mě zajimalo jsi předělaval na 6g ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Listopad 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2010 krista ale ste mi dali :P uz to vim dneska mi to nemysli nejak :D ja uz sem to s 6g kupil :) predelaval to majitel predemnu tady z Fora teda z Fora skodahome. :) je to 81KW nooo a chipnute nic vic.. aj ked mi to nejak nejde do hlavy ze to na brzde hodilo 110kw... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rehy.11 Odesláno Listopad 2, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2010 takze seriový turbo, vstřiky, spojka atd.??? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Listopad 2, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2010 krista ale ste mi dali :D uz to vim dneska mi to nemysli nejak :D ja uz sem to s 6g kupil :) predelaval to majitel predemnu tady z Fora teda z Fora skodahome. :) je to 81KW nooo a chipnute nic vic.. aj ked mi to nejak nejde do hlavy ze to na brzde hodilo 110kw... ked to hodilo 110kW tak asi dobre zabehnuty motor :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Listopad 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2010 vsecko je zatat seriove, trisky pujdu sportove nech to da este vic, a nove turbo toto je uz uplne na sracku uz netahaaa jak tahalo a cuka ked zapina... :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Listopad 2, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2010 (upraveno) Plasty vypadají dobře! :-) Upraveno Listopad 2, 2010 uživatelem Garrett 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.