Ocik Odesláno Leden 21, 2011 Sdílet Odesláno Leden 21, 2011 Vyskytla se mi nějaká chybička na dveřích u řidiče,nevíte někdo co to? Při pootevření dveří se světlo ve dveřích rozsvítí i kontrolka na přístrojovce,jak je ale otevřu víc,obojí zhasne. Ostatní dveře jsou v poho. Dík za radu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Leden 21, 2011 Sdílet Odesláno Leden 21, 2011 Aky mas rok vyroby? Predfacelifty dost trpia na lamajuce sa kabliky vo dverovych zvazkoch. Skontroluj si to, hlavne v prechodke medzi stlpikom a dverami... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ocik Odesláno Leden 21, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 21, 2011 rok 2003 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ocik Odesláno Leden 21, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 21, 2011 jinak dík za radu,kouknu na to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ocik Odesláno Leden 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 27, 2011 tak kabelem se zdá to neni. v něčem jinym je zrada,jen v čem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Leden 29, 2011 Sdílet Odesláno Leden 29, 2011 Skus se podivat na konektory v tom svetilku ve dverih, jestly se tam neco nezdrblo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Leden 30, 2011 Sdílet Odesláno Leden 30, 2011 ten tapec v garáži rozdělej a zkus docvaknout konektory k zámku, do sloupku, světýlko.. potřeba celou kabeláž i 10 cm za sloupkem odmotat od izolačky a kouknout.. Jak psal Oli, toto bude v kabeláži. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Trixx7 Odesláno Únor 4, 2011 Sdílet Odesláno Únor 4, 2011 Nechci zakládat novej topic, ale chci se zeptat Sem tam se mi stane že mi ochrnou řidičovi dveře, podsvícení i funkce, nejde nic ani joystik na zrcátka ani okna atd. Když otevřu dveře tak se to zas chytí, budou asi zlámaný kabely ve dveřích že? Stačí s tim nějak zahejbat a bude to v poho nebo se tomu mám pověnovat nějak víc? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 4, 2011 Sdílet Odesláno Únor 4, 2011 Vymenit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Trixx7 Odesláno Únor 5, 2011 Sdílet Odesláno Únor 5, 2011 jako vyměnit ty kabely v tom kloubu za nový? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 5, 2011 Sdílet Odesláno Únor 5, 2011 (upraveno) Mno co jinyho, jestli jsou polamany. Nebo muzes jezdit s otevrenyma dverma, kdyz si psal, ze po otevreni ti to funguje. Jestli jsou takhle poniceny, tak ti stejne nic jinyho nezbyde, hybat s tim nema zadny smysl. Upraveno Únor 5, 2011 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Trixx7 Odesláno Únor 5, 2011 Sdílet Odesláno Únor 5, 2011 no jakože jednou to de jednou ne atd. tak to vyměnim, díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 5, 2011 Sdílet Odesláno Únor 5, 2011 Vymen cely ty svazky a mas klid. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
frenkiecz Odesláno Březen 12, 2011 Sdílet Odesláno Březen 12, 2011 Mam auto pár dnů a snažím se ho dát do kupy:při otevření dveří se nerozsvítí světýlko ve dveřích a na stropě.Přepnul jsem ho na rozsvícení při otevření,okamžitě svítí i při zavřených dveřích,po asi 15s cvakne v palubce(někde u volantu).Světýlko ve dveřích nemá přívod. 1.Odkud jsou dráty ke světlu na dveřích 2.Jak to celý rozchodit. O1 98 facelift 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubis85 Odesláno Březen 7, 2012 Sdílet Odesláno Březen 7, 2012 Mam taky problém, původní majitel měnil interier za face a ve dveřních světýlkách nejsou natahané kabely, na kufrový světlo natahaný je ale nefunguje a když otevřu dveře řidiče světlo v interieru se nerozsvítí, u ostatních dveří ano, jsem z toho jelen, poradí někdo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.