Kube Odesláno Únor 3, 2011 Sdílet Odesláno Únor 3, 2011 Tak ted uz budes muset udela i zmenu podsvitu bo ti to radio sviti modre :P A spotreba je tak nejak v norme, jeste si zvykas na 4x4, ja se dokazu dostat i pod 6l a to mam dost tezkou nohu a chip schvaluju. Ja se na nej taky chystam protoze ten zaklad je proste malo a ve vyssich otackach je to mrtve :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
swatji Odesláno Únor 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 4, 2011 Nevite nekdo prosim co znamena ta kontrolka? Zacalo mi to blikat pri studenjch startech. dekuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Únor 4, 2011 Sdílet Odesláno Únor 4, 2011 ze je kosa jak v rusku bude ti svitit ood *4 stupnu a niz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
swatji Odesláno Únor 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 4, 2011 ze je kosa jak v rusku bude ti svitit ood *4 stupnu a niz to myslíš vážně, nebo si děláš prdel, viděl bych to spíš na tu prdel, jelikož mi to při -15°C na horách nedělalo a začalo to až včera. Další věcí je, že nechápu proč to tak hnusně zapíská a pak celou dobu bliká. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 4, 2011 Sdílet Odesláno Únor 4, 2011 nedela si prdel od +4 °C te to upozorni, delaji to tak vsechny auta, co mame doma :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
swatji Odesláno Únor 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 4, 2011 ok už tomu rozumím, díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 4, 2011 Sdílet Odesláno Únor 4, 2011 jo taaaak, to je pak jina Zkousel si uz dolit G12 do chladice? Pocitam, ze asi urcite, vid... Jeste zkus ocistit to cidlo uvnitr, pujde to treba starym zubnim kartackem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Trixx7 Odesláno Únor 4, 2011 Sdílet Odesláno Únor 4, 2011 (upraveno) u nový fabie svití přesně taková kontrolka modře na vodu Upraveno Únor 4, 2011 uživatelem Trixx7 0 Citovat Odkaz ke komentáři
swatji Odesláno Únor 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 4, 2011 ok, to zkusím díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Únor 4, 2011 Sdílet Odesláno Únor 4, 2011 Nevite nekdo prosim co znamena ta kontrolka? Zacalo mi to blikat pri studenjch startech. dekuji poskrabej ty dva draty, ktere vedou od cidla kapaliny do te banky... treba dlouhym sroubovakem. pak by jsi mel mit po problemech s kontrolkou...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Únor 4, 2011 Sdílet Odesláno Únor 4, 2011 nemáš světlou kůži,ale polokůži 0 Citovat Odkaz ke komentáři
swatji Odesláno Únor 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2011 Tak jsem zkusil dráty očistit a uvidím jak se to bude dál vyvíjet. Zkoušku můžu provést až za několik hodin. Jelikož mi to dělalo vždy jen při první studeném startu. Kube: to podsvícení jsem chtěl změnit na modrou dřív, než jsem pořídil rádio :D Akorát teda budu muset sehnat někoho, kdo to udělá za mě, páč na takové věci jsem levej jak šavle. :D Teď spíš laškuji s myšlenkou maxidotu. Ale ze všeho nejdřív bude ten CHIP - vybírám kde si to nechám udělat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Únor 5, 2011 Sdílet Odesláno Únor 5, 2011 CO SE TOHO CHIPU TÝČE..............NE ŽE BYCH TADY CHTĚL ZDENKOVI DĚLAT REKLAMU , ALE TDI FUN JE JASNÁ VOLBA 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Únor 5, 2011 Sdílet Odesláno Únor 5, 2011 Tak jsem zkusil dráty očistit a uvidím jak se to bude dál vyvíjet. Zkoušku můžu provést až za několik hodin. Jelikož mi to dělalo vždy jen při první studeném startu.Kube: to podsvícení jsem chtěl změnit na modrou dřív, než jsem pořídil rádio Akorát teda budu muset sehnat někoho, kdo to udělá za mě, páč na takové věci jsem levej jak šavle. :lool: Teď spíš laškuji s myšlenkou maxidotu. Ale ze všeho nejdřív bude ten CHIP - vybírám kde si to nechám udělat. na mikropajeni diod je vice lidi levejch, to neres :) chip - no asi mas dve moznosti - cechy dieselpower, morava tdifun .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
swatji Odesláno Únor 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2011 Tak to vypadá, že očištění kontaktů pomohlo už nic nepíská ani nebliká :) Škoda, že až je jedna firma z Moravy a druhá z Čech mám do obou celkem kus cesty :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Únor 6, 2011 Sdílet Odesláno Únor 6, 2011 No tak si udelas vylet a je to :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 6, 2011 Sdílet Odesláno Únor 6, 2011 (upraveno) Ja bych to videl na vylet na moravu :lool: Upraveno Únor 6, 2011 uživatelem Kube 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Únor 6, 2011 Sdílet Odesláno Únor 6, 2011 njn, taky muzu z vlastni zkusenosti doporucit ;> 0 Citovat Odkaz ke komentáři
swatji Odesláno Únor 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2011 njn, taky muzu z vlastni zkusenosti doporucit ;> Jak dlouho jim úprava tedy na té Moravě trvala? Na kolik to máš chiplé? máš to spíše na výkon nebo chip na optimal tedy i na snížení spotřeby? díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Únor 7, 2011 Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 ono kolikrát i u výkonu se ti sníží spotřeba osobně bych šel pouze do ekon :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
swatji Odesláno Únor 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 jj, taky bych právě chtěl něco takového někde jsem viděl, že dělají EKO, OPTIMAL a POWER verze tuningu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 7, 2011 Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 (upraveno) Jak psal Razty nebudu delat Funovi reklamu ale udelati chip presne dle tveho prani a podle dispozic tveho motoru :D Treba Bublinu od Rubi naladil (jeste za Hoblika) na 143ps a pri tom tam jde az 160ps. A to ted Bublina nepusti ani oblacek sazi :D A dokaze jezdit za 4,5l/100km A Brachovu OI 4x4 odladil na 156ps.... Upraveno Únor 7, 2011 uživatelem Kube 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Únor 7, 2011 Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 Jak dlouho jim úprava tedy na té Moravě trvala? Na kolik to máš chiplé? máš to spíše na výkon nebo chip na optimal tedy i na snížení spotřeby? díky Trvalo to asi dve hodky? Uz si presne nepamatuji. Mam to uprave tak, ze jsem rekl, ze az fun zkusi, co z toho pujde, tak se to odladilo na 148 PS. Jsem spokojeny, zabira to pekne od podlahy, zadny kour samo, ikdyz na to maximalne dupnu. Taha to pekne i na sestku, coz je super na nektere dalnicni useky.. kroutak mam 362 Nm. vsechno drzi jak ma, slape to dobre :D Jo a jeste, stahnul mi funkci EGR na minimum... ale to je samozrejmosti asi. No a co jsem pro auto udelal ja? Zacal jsem pouzival olej Repsol Elite, specialne pro PD motory. Dale mam porizenou KN vlozku do vzduchoveho filtru a peru ji pri kazde vymene oleje. Olej menim zatim co 15 tis. km. Dale jsem jeste udelal zebrovani do podbehu, at se lepe chladi IC. Jinak, jestli budou nekdy prachy navic, tak premyslim o FMIC kitu... ale to fakt vyhledove... ted bych si mel spise poridit tazne Graf z mereni pri uprave: Octavie_4X4_74KW_148HP.pdf Add spotreba: ta sla nahoru, to je jasne :D Chip si clovek proste uziva Ale na ECO jizdu ti to fakt klesne.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 7, 2011 Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 Nohicu tak konecne se dozvidam na kolik mas tu svoji stribrnou strelu odlazenou :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Únor 7, 2011 Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 Jo? Ja jsem myslel, ze to vis, nekde jsem uz graf daval. Zatim mi to staci, neuvazuji o nejakem dalsim levelu. To spise bych sel do RS nebo Audi :D Ale ted treba postavit dum :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 7, 2011 Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 Mozna ze uz to vim ale pri tom poctu vlaken co sleduju si to nemuzu vsechno pamatovat :D Pomalu zacinam zapominat upravy co chci realizovat na nasich auti :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Únor 7, 2011 Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 Mozna ze uz to vim ale pri tom poctu vlaken co sleduju si to nemuzu vsechno pamatovat Pomalu zacinam zapominat upravy co chci realizovat na nasich auti :D Kurde, to nemas zadne jine vydaje, ze do toho peres tolik penez? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 7, 2011 Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 Krom toho ze zplacim to co jsem si nasekal v mladi tak nemam..... Kdyz proctes nase vlakna tak si lehce spocitas kolik jsem za poslednich 6mesicu nahazel do aut :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Únor 7, 2011 Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 Tyjo, me se to cist nechce :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Únor 7, 2011 Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 Kube: ale copak, mladická nerozvážnost? :D :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.