MONTY350Z Odesláno Leden 25, 2011 Sdílet Odesláno Leden 25, 2011 (upraveno) Zdravim vás pánové 18.1. to byl přesně rok co jsem si domu přivezl svoji "cihličku", tak jsem se rozhodl konečně jí tu založit její vlastní téma. něco k popisu motor: 1.9TDi 66kW typ ALH, r.v.2001 najeto při koupi 148 697km karoserie: seriové holátko, barva červena cayenne(nebo jak se to píše), pouze jsem vyměnil antenu za malou ploutvičku, interier: až na RS pedály a jiné autorádio serie, výbava: elegance -> 4xel.okna, el.zrcátka s výhřevem, A/C, palubní počítač,ASR, mlhovky, loketka vpředu i vzadu K dnešnímu dni mám najeto cca.212 800km a za uplnulý rok se stihly zatim udělat jen rozvody s pumpou, napínák na alternátoru(či co), volnoběžka, všechny ložiska, vzduchový filtr, pylový filtr a k mojí obrovský radosti jsem po 6 měsících vyměnil startér, takže startujeme napoprvé Tento rok je v plánu následující: - folie - komplet podvozek - samozřejmě nižší jen musim ještě vyřešit kde, jak, co a za kolik - komplet silentbloky - čast na pední nápravu už doma mám - spojka + setrvák - palivový filtr - olej v převodovce - mám už koupený - komplet přední brzdy - auto prostě pocitově nebrzdí vůbec - brzdová kapalina - vstřiky + žhavení - něco se musí vymyslet s maskou + střecha přijde v létě stříknout do černého matu a odstraním kolem dokola chrom - a co se týká vnitřku tak....asi jsem úchyl ale líbí se mi od 3M ta karbon folie takže pár drobností polepim Plánů bylo samozřejmě daleko víc ale událost z dubna 2010 kdy se mi z auta "záhadně" ztratili Tomasony TN1 v 18" a nepomohly mi ani bezpečnostní šrouby mě znechutila natolik, že seženu jen 17" plecháče a udělá se jen minimum pro odlišení(folie, snížení, odstranění nápisů). Možná časem změnim názor, ale zatim mi to takhle naplánované vyhovuje... Toť prozatim z popisu asi všechno zatim přihodim jen fotku z prvního týdne kdy jsem ji měl doma a lepší přidam časem až nebude auto pod vrstvou sněhu, která se mi momentálně nechce sundávat protože nikam nemusim Upraveno Květen 2, 2011 uživatelem MONTY350Z Odkaz ke komentáři
Trixx7 Odesláno Leden 25, 2011 Sdílet Odesláno Leden 25, 2011 17ky plecháče se nedělaj ne? Odkaz ke komentáři
MONTY350Z Odesláno Leden 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2011 (upraveno) na netu jsem narazil na 17" plechy z peugeotu, renaultu, dodge a BMW :) a to by bylo aby to aspoň v jednom případě podložky nevyřešili...a pokud by nešly sehnat tak budu radši jezdit na těch co mam teď Upraveno Leden 25, 2011 uživatelem MONTY350Z Odkaz ke komentáři
MfM Odesláno Leden 25, 2011 Sdílet Odesláno Leden 25, 2011 Super octa, barva krasna :) a to si za rok najel 64tkm ??? smekam fakt, ja tento rok cca 36tkm a rikam že moc jezdim ;) Ty tam snad spiš v tom aute :P Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Leden 25, 2011 Sdílet Odesláno Leden 25, 2011 Pěkná cihlička pane pěkná tak ať ti slouží jak má a mnoho šťastných km. :) Odkaz ke komentáři
MONTY350Z Odesláno Leden 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2011 díky pánové Mfm - no 64tisíc a to si řikám že je ještě málo předloni jsem s fordem najel ještě asi o 7 tisíc víc. V autě nespim ale 3x-4x do měsíce jednu dálku cca kolem 600km a to se potom nasčítá, ale baví mě to už odmala kdy jsem jezdil s tátou po poli tak mě to nevadí Živočich- ta barva se mi prostě líbíla. Jak si byl tady za náma v Liberci odkud si prosim tě řikal, že máš ten kryt na masku? letos první zimu se u nás na vesnici štěrkuje a děs a bída s chladičem Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 25, 2011 Sdílet Odesláno Leden 25, 2011 Zdarec, hezká cihlička přeju další spoustu spokojenejch kilometrů :) Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Leden 25, 2011 Sdílet Odesláno Leden 25, 2011 díky pánové Mfm - no 64tisíc a to si řikám že je ještě málo předloni jsem s fordem najel ještě asi o 7 tisíc víc. V autě nespim ale 3x-4x do měsíce jednu dálku cca kolem 600km a to se potom nasčítá, ale baví mě to už odmala kdy jsem jezdil s tátou po poli tak mě to nevadí Živočich- ta barva se mi prostě líbíla. Jak si byl tady za náma v Liberci odkud si prosim tě řikal, že máš ten kryt na masku? letos první zimu se u nás na vesnici štěrkuje a děs a bída s chladičem :P Ten kryt mám z www.obautodíly.cz jednání a rychlost dodání je super! Štěrk to byl hlavní důvod proč sem to tam dával :) Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Leden 25, 2011 Sdílet Odesláno Leden 25, 2011 taky te tady vitam a preji mnoho stastnych kilometru a hodne zdaru pro planovane upravy jinak peknej najezd za rok :) Odkaz ke komentáři
MONTY350Z Odesláno Únor 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 1, 2011 (upraveno) tak aktuálně nedá mi to a musim se pochlubit: opravna sada přední nápravy od MOOG za...no hodně pod 1500,- :) a jako náhrada za standardní zadní silentbloky předních ramen kousky z TT za cenovku pod 500,- :) všechno nové a přímo ze skladu samozřejmě :) do konce měsíce už je silenbloky zadní nápravy a pár drobností a předek a zadek je vyřešený... Upraveno Únor 1, 2011 uživatelem MONTY350Z Odkaz ke komentáři
MONTY350Z Odesláno Únor 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 8, 2011 tak dávám sem jednu aktuální z pátka od Krumlovské zámecké zahrady kam jsem odpoledne vezl přítelkyni na maturák...původně tam bylo vidět otočné hlediště ale nějak se nepovedlo. zatim nic moc ale dneska dorazila maska bez znaku a na ostatních fotkách je průměrná a dojezd po 200km jízdy takže si nestěžuju a všechno se časem dodělá... Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Únor 28, 2011 Sdílet Odesláno Únor 28, 2011 čágo chlape máš ji pěknou to i já ji mám teď víc šedou než ty :lool: přes ty tvý okna jsem viděl dobře ale přes mý ani náhodou :D a ty kola cos mi ukazoval tak ty jsou fakt luxus :D Jinak jsem rád že jsem tě poznal osobně :D :lool: Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Březen 17, 2011 Sdílet Odesláno Březen 17, 2011 Monťáčku, new foto!!! Odkaz ke komentáři
MONTY350Z Odesláno Březen 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 19, 2011 (upraveno) Pešírku nu dobrá...přemluvil jsi mě :P foto aktuálně...z venku asi hotovo ještě během příštího až přespříštího týdne proběhne podvozek(-35 prozatim), odstranění nápisů, plech pod motor(říct cenu utrhnete mi hlavu a ruce :D ) a zahození podložek pod spz. Kola z FIIRS bohužel k mému zklamání asi nebudou takže to vidim zhruba do května než budou kola...Sterny pšt...ty víš co mám v plánu . časem se možná rozhoupu na xenony a začal jsem si pohrávat s myšlenkou výměny motoru vč. 6-ti kvaltu....tak a teď můžete kritizovat...perte to do mě dosytosti Upraveno Březen 20, 2011 uživatelem MONTY350Z Odkaz ke komentáři
MONTY350Z Odesláno Březen 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 19, 2011 Cihliq :P he...že bych to měl novou přezdívku :D Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Březen 20, 2011 Sdílet Odesláno Březen 20, 2011 jak kola nebudou!!!!!!!!!! jak kola nebudou!!!!!!!!!! Odkaz ke komentáři
MONTY350Z Odesláno Březen 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2011 Peťo zatim nebudou...zkusim ještě jinýho známýho z bolky co jsem tam dělal a snad něco bude...taky nechci jezdit další leto na 15" zimách Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 20, 2011 Sdílet Odesláno Březen 20, 2011 ty světla vypadaj dobře Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Březen 20, 2011 Sdílet Odesláno Březen 20, 2011 Ládiku, v tejdnu se ozvu a dohodnem se na tu Prahu ju. Jinak ty světla chci taky ju Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Březen 20, 2011 Sdílet Odesláno Březen 20, 2011 Monty neboj o těch kolech nikomu nic neřeknu ale jestli vyjdou tak budou suprový jinak na ty světla vypadaj pěkně už se těším až je uvidím LIVE na srazu pražáku u obchodního centra šestka v ruziní Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Březen 20, 2011 Sdílet Odesláno Březen 20, 2011 (upraveno) Jóó pane Láďo lampášky jsou gůůt,jediné co těm fotkám vytknout je to hnusné počasí v pozadí!! Šterny Ruzyně je ve vyjm.slovech :) :) Upraveno Březen 20, 2011 uživatelem Živočich7007 Odkaz ke komentáři
MONTY350Z Odesláno Březen 21, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2011 za světla děkuji společně s foliema se mi to začíná i trochu líbit jen ten nápis "octavia" tam falíruje ale to se do týdne poladí společně s dalšíma drobnostma a počasí hnusný...ale zas jsem aspon našel docela dobrej plácek v liberci odkud je celkem vidět na město živočichu - nech sternyho já to v práci taky nikdy nepotřeboval sterny-kola už jsou kupodivu po včerejšku v řešení a možná budou tady z čr a ne ze států což by zkrátilo čekací dobu asi tak o dva měsíce...uvidime jak to dopadne pešírku - jasně domluvíme se ale já asi nepojedu sám a budu mít krom navštěvy "kulturního zařízení u živočicha" i další program takže pojedu někdy dopoledne abyse to všechno stihlo Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 21, 2011 Sdílet Odesláno Březen 21, 2011 doufám, že neplánuješ chromový kola? Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Březen 21, 2011 Sdílet Odesláno Březen 21, 2011 (upraveno) návštěvu? to rovnou napiš, někde si ... :D ale co se dá dělat ještě se dohodnem živočich: počasí, taky u nás moc nechybí a pořád sněží :) ale dnes bylo pěkně, o tom žádná Upraveno Březen 22, 2011 uživatelem Dakie klidni hormony.. Odkaz ke komentáři
MONTY350Z Odesláno Březen 22, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 22, 2011 probůůůh chrom? NIKDY :) ale takovou specialitku kterou jsem viděl u nás zatim jen na G4 pokud to teda byly ty kola. Pešír - ne to co si myslíš fakt ne...návštěvou bylo myšleno sejít se u živočicha v práci ;-) Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Březen 22, 2011 Sdílet Odesláno Březen 22, 2011 Jóó pane ty kola budou mrsk,jinak ještě jednou díky za věci na šedivku už jsou na svém místě!! Rozdíl v jízdě markantní!!!!! Odkaz ke komentáři
MONTY350Z Odesláno Březen 22, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 22, 2011 tak Michale taky pšt když to vyjde tak ať je na tom autě aspoň něco extra...za věci není zač byla to maličkost. na sprej nezapomenu a až se proberu a zakouřim si tak ti do 30minut zavolam a domluvíme se na tom 5. až přijedu :) Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Březen 22, 2011 Sdílet Odesláno Březen 22, 2011 Neboj pochopil jsem že je to tájo. Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky