Jirik.DC Odesláno Leden 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 13, 2010 (upraveno) ***smazáno*** Upraveno Červenec 16, 2010 uživatelem Jirik.DC 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 13, 2010 Sdílet Odesláno Leden 13, 2010 (upraveno) Myslíš zákaznickou linku nebo olympiádu? :D :) :D :D Tu folii na zadní sklo Jiří. Od 1.2 přecházim na VVN realizace staveb a začínam jezdit na porady do Děčína tak se tam mužeme někdy potkat Upraveno Leden 13, 2010 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirik.DC Odesláno Leden 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 13, 2010 (upraveno) ***smazáno*** Upraveno Červenec 16, 2010 uživatelem Jirik.DC 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirik.DC Odesláno Leden 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 17, 2010 (upraveno) ***smazáno*** Upraveno Červenec 16, 2010 uživatelem Jirik.DC 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Frigo Odesláno Leden 18, 2010 Sdílet Odesláno Leden 18, 2010 :lool: :D Tu folii na zadní sklo Jiří. Od 1.2 přecházim na VVN realizace staveb a začínam jezdit na porady do Děčína tak se tam mužeme někdy potkat no to je zpráva jako hrom, to mě musíš někdy navštívit v České Lípě :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirik.DC Odesláno Duben 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 2, 2010 (upraveno) ***smazáno*** Upraveno Červenec 16, 2010 uživatelem Jirik.DC 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Superfatty Odesláno Duben 26, 2010 Sdílet Odesláno Duben 26, 2010 už máš sklo s pruhem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirik.DC Odesláno Červen 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 13, 2010 (upraveno) ***smazáno*** Upraveno Červenec 16, 2010 uživatelem Jirik.DC 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červen 13, 2010 Sdílet Odesláno Červen 13, 2010 Po vzoru davidka.c ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirik.DC Odesláno Červen 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 13, 2010 (upraveno) ***smazáno*** Upraveno Říjen 25, 2010 uživatelem Jirik.DC 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirik.DC Odesláno Říjen 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 25, 2010 Tak konečně dotaženo pár změn Drobná úprava exteriéru.. A doladění interiéru..nové sedačky, řadička, chromové kroužky Climatronicu a lesklý černý střed palubky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Říjen 26, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2010 ten středovej tunel si nechal lakovat nebo jak to máš vyřešený? moc pěkný je to :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Superfatty Odesláno Říjen 26, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2010 (upraveno) DRL vypadá fakt dobře.. středovej tunel? :-) tam jsou v laku jen ty rámečky a popelník.. všechno jde koupit.. jinak s tím STREAMem to vypadá dost bídně.. chtělo by to aspoň Bolero.. Upraveno Říjen 26, 2010 uživatelem Superfatty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirik.DC Odesláno Říjen 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 26, 2010 (upraveno) Lišty i tapecy jsou originál, schránka a rámeček kolem řadicí páky je také originál z FL, koupeno normálně v servisu, řadička je ze Superba II, jen rámeček kolem rádia je lakovaný. Rádio měnit nechci, mám vzadu v kufru měnič na 6 CD, navíc parktronic a multifunkční volant, nebudu měnit zas půlku jednotek v autě, aby tam šlo Bolero či něco jiného. S tímhle Streamem jsem maximálně spokojený Navíc z FL už takhle je na Oskárkovi věcí až až, tak nač přidávat další..s černými lištami a sedačkami z Elegance byl vnitřek moc ponurý, tak jsem ještě pořídil sedačky z FL s šedými středy..jen jsem si musel nechat u čalouníka vyrobit nový zadní sedák, neb já ho mám z výroby vcelku a to u FL není. Také se mi více líbí a vyhovují přední hlavové opěrky, které mají jiný tvar, zadní loketní opěrka má i úložný prostor na nějaké kravinky. Upraveno Říjen 26, 2010 uživatelem Jirik.DC 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Říjen 26, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2010 i na FL se dělá 100% zadní sedák :) a jinak není problém sehnat dělený... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirik.DC Odesláno Říjen 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 26, 2010 No já ho nenašel ani v Etce jako nedělený..pro tuhle variantu, navíc se povedlo sehnat komplet, kde byl dělený, což zas bych do auta nedostal. Já mám jen dělené opěradlo, tak jsem sehnal čalouníka, popral se s tím více než dokonale 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Říjen 26, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2010 divný, že v Etce to není.. my to vyrábíme, z prstu si to necucám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirik.DC Odesláno Říjen 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 26, 2010 Já hlavně původně, když jsem ty sedačky sehnal, měl za to, že i dělené sklopné sedáky jdou v pohodě dát do auta, kde je sedák pevný a nedělený, ale opak byl pravdou ;-) tak jsem musel improvizovat přes čalouníka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Říjen 26, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2010 Tak konečně dotaženo pár změn Drobná úprava exteriéru.. A doladění interiéru..nové sedačky, řadička, chromové kroužky Climatronicu a lesklý černý střed palubky Koukám, že máš stejné koberečky jako já :) DRL vypadá fakt dobře.. středovej tunel? :-) tam jsou v laku jen ty rámečky a popelník.. všechno jde koupit.. jinak s tím STREAMem to vypadá dost bídně.. chtělo by to aspoň Bolero.. Ty už máš Roberte novou navi nebo stále Nexus? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirik.DC Odesláno Říjen 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 26, 2010 Jen jsem koukal, že do záběru se mi vloudil ještě gumový "zimní" koberec. K novým kobercům jsem pořídil i stylové prahové lišty SPORT LINE, výrobce se nechal ukecat a poslal jen ty dvě přední 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Říjen 26, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2010 Taky jsem si říkal, že by byly stylové, ale nebudu trhat RS, šly by dolů jedině s lakem :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirik.DC Odesláno Říjen 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 26, 2010 Já tam měl skoro od počátku ty základní černé..a teď, jak jsem konečně dodělával interiér, jsem ty přední vnější strhnul, docela šly 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Superfatty Odesláno Říjen 26, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2010 (upraveno) ty už máš Roberte novou navi nebo stále Nexus? to mischicka: ahoj, já už mám Columbus od prosince minulého roku.. tuším, že už třetí.. :) jirik.dc: využití prostoru v zadní loketce: napadají mě leda šprcky :D Upraveno Říjen 26, 2010 uživatelem Superfatty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Říjen 26, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2010 jirik.dc: využití prostoru v zadní loketce: napadají mě leda šprcky :) :) :D :lol: ;) :D :) :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Říjen 26, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2010 ty už máš Roberte novou navi nebo stále Nexus?to mischicka: ahoj, já už mám Columbus od prosince minulého roku.. tuším, že už třetí.. :) jirik.dc: využití prostoru v zadní loketce: napadají mě leda šprcky :D Vidíš, to ani nevím s tím Columbem:-) Ještě by tam místo šprcek mohly být bomboný pro děti co řidič sveze 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.