konwas design Odesláno Leden 15, 2010 Sdílet Odesláno Leden 15, 2010 konwas: snížený to mám. Myslím že jenom se sníženým autem nemusíš mít strach. Ja jsem myslel abych vyjel na valce a i z nich s naraznikem v poradku. Ja to mam trochu placatejsi jak ty. Hlavne prave ten predek jak koukam.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Leden 16, 2010 Sdílet Odesláno Leden 16, 2010 konwas: i já technickou udělal ) a snížený to mám asi dost ) (druhá otázka je jesli auto na válcích bylo) - přiznám nebylo - nezajelo tam díky snížení ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Leden 18, 2010 Sdílet Odesláno Leden 18, 2010 konwas: i já technickou udělal ;)) a snížený to mám asi dost ;)) (druhá otázka je jesli auto na válcích bylo) - přiznám nebylo - nezajelo tam díky snížení ;)) ;) no vidis a o tohle mi slo prave :-D ty si blazen.. hih ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomáš Odesláno Leden 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 19, 2010 a o kolik mas tu tvou fesandu znizenou? :lool: Je tam Eibach ProKit,ale ve skutečnosti to ani o ty 3,5 dolů nešlo. Takže tak akorát. Jsem s tím takhle spokojen. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 20, 2010 Sdílet Odesláno Leden 20, 2010 Nainstalováno a zachovaný všechny odkládací prostory. Jen po testech musím dát za pravdu Tomášovi a ta kvalita není úplně srovnatelná s CD,což mě trochu mrzí. Má s tím ještě někdo zkušenosti? No pokud máš CD originál audio a nemáš to prohnaný přez MP3 tak tam musí rozdíl bejt. Pač MP3 se vyrábí tak že se zvuk průměruje a ořezává to výšky a basy. Čím kvalitnější repro máš tím lépe ten rozdíl poznáš ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomáš Odesláno Leden 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 No pokud máš CD originál audio a nemáš to prohnaný přez MP3 tak tam musí rozdíl bejt. Pač MP3 se vyrábí tak že se zvuk průměruje a ořezává to výšky a basy. Čím kvalitnější repro máš tím lépe ten rozdíl poznáš ;-) Ale když to skopčím z CD a je to ve formátu wma tak by to mělo bejt teoreticky stejný ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomáš Odesláno Únor 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 3, 2010 Tak jsem se rozhodl vyměnit starou za novou :) Origo od výroby tam byla osm let, sice by ještě nějaký čas vydržela, ale už to nebylo ono. Nová točí jak fík, při prvním startu jsem se úplně leknul jak s tím zakroutila Volba padla na Vartu Silver Dynamic 77Ah 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Únor 3, 2010 Sdílet Odesláno Únor 3, 2010 Ale když to skopčím z CD a je to ve formátu wma tak by to mělo bejt teoreticky stejný ne? No mělo no... Já když používám hudbu jinak než na CD tak ve formátu FLAC. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomáš Odesláno Srpen 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 16, 2010 Ou jéé, po delší době ne-příjemné novinky. Zastávka na Orlíku s bouřkou jak prase a ještě jsem tam sundal lízo. Jednou to přijít muselo, ale vydrželo skoro 2,5 roku. Do Rozkoše snad bude zase vše OK. A potom příjemnější stránka spotřeba a dojezd po natankování za cestu ze Šumavy zpět 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 17, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2010 ajaj, to lízo naštve.. tak to koukej dát do kupy jinak nějaký novinky na autě nebo vše při starém? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomáš Odesláno Srpen 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 17, 2010 ajaj, to lízo naštve.. tak to koukej dát do kupy :) jinak nějaký novinky na autě nebo vše při starém? To víš že se na tom pracuje :) Dneska jsem nechal míchnout barvu a ještě to stihnul hodit k lakýrovi. Jinak novinka se chystá, jezdím teď se starým volantem... :lool: jsem moc zvědavej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Srpen 24, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2010 Bude to stopro dobry! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Srpen 24, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2010 Tak jsem ti to tady okouknul od začatku do konce a máš ji vymazlenou Moc pěkné a hlavně udržované auto!! Jen tak dál kolego a mnoho šťastných km :D Moc se mi líbí to lízo ale mám předface,nemáš tušáka jestli by tam šlo?? Díkes 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Srpen 24, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2010 Tak jsem ti to tady okouknul od začatku do konce a máš ji vymazlenou Moc pěkné a hlavně udržované auto!! Jen tak dál kolego a mnoho šťastných km :D Moc se mi líbí to lízo ale mám předface,nemáš tušáka jestli by tam šlo?? Díkes Chlape nějak nestíhám a ještě ho na autě nemám tak se zkus před srazem přípomenout a dyžtak bych ho dovezl ozkoušet ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomáš Odesláno Srpen 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 24, 2010 Bude to stopro dobry! V to taky doufám. Ale začínám být trochu nervózní, páč pořád ještě nic. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomáš Odesláno Srpen 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 24, 2010 Tak jsem ti to tady okouknul od začatku do konce a máš ji vymazlenou Moc pěkné a hlavně udržované auto!! Jen tak dál kolego a mnoho šťastných km :D Moc se mi líbí to lízo ale mám předface,nemáš tušáka jestli by tam šlo?? Díkes Děkuji děkuji moc kolego :D Jestli by to páslo na předface ti fakt nedokážu říct, musel bys to zkusit přiložit jak psal Spooky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomáš Odesláno Říjen 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 10, 2010 Chystaná novinka se zpožděním, ale konečně je doma :) Přešitý dle mého přání a s béžovou lauriňáckou nití, aby to ladilo s introšem. Jsem včera půlku večera proseděl s volantem v ruce a řídil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Říjen 11, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2010 Jo jo pěkněj volant. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Říjen 11, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2010 Parádní! Kdo Ti to dělal? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Říjen 11, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2010 Woo-doo..Ale Tom na to cekal kurva dlouho.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Říjen 11, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2010 woodoo, od toho se mi líběj volanty a řadičky, ale sedačky a tapecy, to je tragédie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomáš Odesláno Říjen 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 11, 2010 Jj, jak píšou kluci. S kvalitou volantu jsem spokojenej, ale čekal jsem dost dlouho. Samo že když ho podrobně zkoumáš, tak se nedostatek najde, ale ty samé nedostatky najdu i na origo volantech, takže v pohodě. Volanty jsem si předem okouk a věděl jsem co můžu čekat a jak píše Tomáš, u tapeců a sedaček je to horší. Večer hodím fotky z auta 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomáš Odesláno Říjen 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 11, 2010 Ještě v autě... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Říjen 12, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2010 No vypadá pěkně, jsem rád, že se nakonec zadařilo :) jinak musím říct, že mám od Woo-doo celý interiér předělaný a volant, řadička, sedačky super, tapecy mohli být trochu lepší, ale rozhodně i horší co jsem viděl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Říjen 13, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2010 jj moc peknej Tome .-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KOKYN Odesláno Říjen 13, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2010 Fakt velká paráda Tome!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomáš Odesláno Listopad 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 25, 2010 Přichází zima tak se ještě vrátíme trochu do tepla a sluníčka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Listopad 25, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2010 Pěkné fotečky pane a dodatečně chválím volant!!!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Piar Odesláno Listopad 25, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2010 Pekny volantek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Listopad 25, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2010 JO VOLANT JE SUPER 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.