Michael99 Odesláno Únor 14, 2011 Sdílet Odesláno Únor 14, 2011 Zdravím vás, chtěl bych si nechat mamíchat zelenou barvu, kterou mám na náraznících a křídlu a rád bych se zeptal zda je jedno kam zajdu, zda do nějakých menších barev a laků nebo snad radši do Hornbachu, OBI apod? Chtěl bych to mít ve spreji, což by snad taky neměl být problém ne... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Únor 14, 2011 Sdílet Odesláno Únor 14, 2011 normálně zajdi do barev a laků a nech si to tam namíchat u nás stojí sprej 500ml od 180kč v závislosti na druhu barvy :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Únor 14, 2011 Sdílet Odesláno Únor 14, 2011 No já mám docela blbou zkušenost s namícháním barvy Dal jsem za to 700 a barva je o dost světlejší. Jinak jestli je ta zelená origo, tak jí prodává ve spreji i Škodovka :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Únor 14, 2011 Sdílet Odesláno Únor 14, 2011 jo, origo barvy Škoda prodává Motip 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Únor 14, 2011 Sdílet Odesláno Únor 14, 2011 Ale bohužel ani ty nemusí přesně odpovídat... Jedině stoprocentní je sejmout barvu nějakým laserem nebo co to je. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Únor 14, 2011 Sdílet Odesláno Únor 14, 2011 No tak během výroby je několik odstínů každé barvy (třeba 3-4). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Únor 14, 2011 Sdílet Odesláno Únor 14, 2011 No já mám docela blbou zkušenost s namícháním barvy Dal jsem za to 700 a barva je o dost světlejší. No tak během výroby je několik odstínů každé barvy (třeba 3-4). odstín je pořád ten samý....jen to máš vypálené od slunka... nejlepší máš namíchání podle kódu s doladěním odstínu podle stáří....ale pozor na to-za nějaká ten rok na slunci to ztmavne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Únor 14, 2011 Sdílet Odesláno Únor 14, 2011 Ne e... jsou to pododstíny - hlavně metly.... Ne vždy se jim podaří namíchat stejnou barvu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Únor 14, 2011 Sdílet Odesláno Únor 14, 2011 Přesně tak, já třeba měl míchanou barvu přesně dle kódu a byla ta metla taková hrubší, víc znatelný třpyt, takže to nikdy nenamíchaj úplně přesně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Únor 14, 2011 Sdílet Odesláno Únor 14, 2011 U těch metalíz to je fakt těžký... Mě třeba měnili v rámci záruky kapotu a když se na to zaměříš tak je jakoby víc našedlá. Ale moc jemně. Záleží to nejen na počtu zrn, ale i na jejich tvaru apod. No na 100% si to k sobě nesedne asi nikdy. Proto to lakýrové řeší rozstřikem.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Únor 15, 2011 Sdílet Odesláno Únor 15, 2011 já kupoval v OBI lak ve spreji podle čísla škodovky, měli ho za 129 Kč a je to jakž takž stejná barva.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michael99 Odesláno Únor 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 15, 2011 Díky za tipy.....jelikož zatím potřebuju barvu hlavně na ten nárazník - respektive lištu v nárazníku, kterou mi někdo šikovný naprasknul pravděpodobně při parkování.....koupil jsem novou a potřebuju ji hodit do barvy, tak to budu muset nechat namíchat, protože takovouhle jedovou zelenou asi škodovka nikam nedávala:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.