Přejít na obsah

Octavia III

Doporučené příspěvky

Na kolik odhadujete,že bude začínat OIIIC 1.8 TSI 4x4 DSG Elegance ?

Určite čakáš uvádzanú kombináciu motora - prevodovky - 4x4 ???

Čo sa už uvádzalo dávnejšie, motorizácie pre O3 4x4 MR 2014:

1,8 132 kW TSI - manuál SOP 19/13

1.6 77 kW TDI - manuál SOP 22/13

2.0 110 kW TDI - manuál SOP 22/13

Odkaz ke komentáři

160R: dnes jsem mluvil s klukem který pracuje pro ŠA a potvrdil mi že od 22 týdne kdy začne nabíhat nový modelový rok 2014 se dá funkci Start/Stop vyřadit(neobjednavat ho při konfiguraci vozu) když to ted bez toho objednat nelze.

Jinak jsem milé překvapený že se karta otočila a dříve se vyplatilo objednat novou Octávii v Německu když to ted tam je rozdil cca 2500 euro ve prospěch českých prodejců :palec:

Ještě mi slíbil ten známý prověřit jestli systém Start/Stop půjde vypnout přes diagnostiku natrvalo,nebyl si tim jistý takže mě slíbil že zavolá tak pak podám info.

Ptal jsem se na čekací dobu a taky docela překvápko.Na naftové dvoulitry se už nečeká jako dříve 4 až 5 měsicu ale je to otázka po nakonfigurování cca dva měsice což je docela přijatelná doba.

1,6 v naftě jsou k odběru ihned.

Ted jde o to proč to tak je? ...K zamyšlení...že by nebyl až tak velký zájem o ty auta jako dříve o krásnou OII? :o

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

Tak mám momentálně také na dva dny zapůjčenou O3 a mám li to shrnout, musím říct že spokojenost. Je to 1.6TDI Ambition a něco navíc.

Motor - v nízkých otáčkách mrtvý, od cca 1800 ale živější jak má firemní 1.9TDI 4x4, oproti PD super tichý.

Interiér - věc vkusu, mě se líbí, vše příjemně na dosah, jsou trochu jinak dálkové než u O2, menu Maxidotu přesunuto do rádia, indikace zadních pásu na Maxíku, Tempomat na maxíku včetně rychlosti a navíc se dá při aktivním tempomatu přeřadit, chvilu po nastartování svítí kontrolka že spolujezdcův airbag je zapnutý - dle mého zbytečné

Exteriér - až na černé plecháče a prolis u RZ se mi také líbí

Podvozek - standardní VW, žádný houpavý Frantík, ale bedňák, v zatáčkách na rozbité silnici i při vyšší rychlosti bez problému, možná bych zapracoval na odhlučnění podvozku do kabiny

Teď výtky - blinkr v zrcátku vedle skla mě v noci dost vadí, auto mělo namontován zámek řazení zboku a při posunutí sedačky cca od půlky dopředu je nepřístupný, START/STOP v Praze divné, možná nezvyk, každopádně než jsem dojel do práce, cca 30x stop/start - jde vypnout tlačítkem na jednu jízdu, dveře jsem zavíral téměř vždy na 2x, auto nemá parkáč a ze sedadla řidiče netuším kde je konec

post-1886-0-58453200-1363776071_thumb.jpg

post-1886-0-40638700-1363776072_thumb.jpg

post-1886-0-18819900-1363776073_thumb.jpg

post-1886-0-90424800-1363776073_thumb.jpg

post-1886-0-64990900-1363776074_thumb.jpg

post-1886-0-45535300-1363776075_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Interiér - věc vkusu, mě se líbí, vše příjemně na dosah, jsou trochu jinak dálkové než u O2, menu Maxidotu přesunuto do rádia, indikace zadních pásu na Maxíku, Tempomat na maxíku včetně rychlosti a navíc se dá při aktivním tempomatu přeřadit

možná tě překvapím, ale tohle auto nemá MaxiDOT, má palubní počítač MFA. Ten se od maxiDOTu liší mj. tí m, že menu není na budíkách, nýbrž jen v rádiu (MaxiDOT má tam i tam a má v tom něco navíc)

Odkaz ke komentáři

MaxiDOT umí zobrazit údaje z NAVI a rádia (například aktuální stanici/jméno skladby), plus informace z telefonu. O3 s maxíkem budu mít na tento víkend, pak snad zjistím víc, prozatím čerpám jen z návodu k obsluze, kde teda zrovna moc informací o konkrétních rozdílech není ... například nevím, zda i MFA zobrazuje, která žárovka praskla, apod.

Odkaz ke komentáři

Tohle je taky demence. Nevím, proč má většina prodejců oblíbenou barvu, kterou pak objednává na všechny předváděčky co má. Stejně tak to bylo, když jsem prodával já. Pan ředitel měl rád Běžovou Cappuccino (jaká náhoda s fotkou) a zaráz jsme ji měli třeba na 3 autech. Pak se mi podařilo prosadit žlutý Monte Carlo a lidi se mohli posrat :lool:

Obecně na málokterým salonu člověk uvidí opravdu zajímavou předváděčku, většinou jsou to tyhle stříbrný, béžový a bílý kusy...

EDIT: Má pravdu ten chlapec (Dix). Osmkrát se jim to bude říkat a stejně ho tam naserou :wallbash:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...