ajif Odesláno Březen 11, 2013 Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 Krom toho prodeje Rapidu stouply řádově v desítkách procent (samozřejmě kvůli lepší cenové politice) únorová statistika tomuto tvrzení odporuje. Necelých 400 prodaných kusů ... opět .... třeba Touareg nemá manuál se spojkou, přesně jak píše Cosby, je to na hovno a každé auto by mělo mít možnost tuhle jeho chujovinu vypnout - natrvalo toho, že šlo o DSG, jsem si nevšiml, moje chyba. Já bych automat nechtěl :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Březen 11, 2013 Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 já to psal obecně , protože stát na spojce mi přijde přinejmenším hloupé a navíc u automatu tahle varianta odpadá, jinak dnes má Touareg jen automat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Březen 11, 2013 Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 únorová statistika tomuto tvrzení odporuje. Necelých 400 prodaných kusů ... kane to myslel tak, že oproti mizerným prodejům na začátku je těch necelých 400 prodaných kusů "raketový" vzestup. Ale ta statistika je celkově dost pokroucená 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matesobart Odesláno Březen 11, 2013 Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 Jar_da: nekdy me muze vadit v tom ze pokud jedu v kolone,nechci aby se motor porad vypinal a zapinal. Ale je to to same jako mi ve meste snizi spotrebu a jindy mi muze vadit. Asi tak jako jednou mi muze bezpecnostni pas zachranit zivot a jednou me ublizit. Co tu pisete ze vam auto neco nuti- take si vypinate esp,pipani pasu protoze vam to auto nuti? Nerikam ze je start stop nejuzasnejsi prvek co kdo vymyslel ale da se s nim zit a realne spotrebu dokaze snizit a nejspise i emise. Stani na spojce- pokud na ni budu budu stat 10 sekund urcite se ji nic enstane. Myslim ze bezny uzivatel skodi autu bezne vice nez stanim na spojce,to je to nejmensi zlo. Tudiz tu neidealizuj to ze stani pedalu na spojce vadi,kdyz ksou lide kteri auto toci studene,neumi radit, podtaci motor,nevyhybaji se diram,nemeni spravne olej aj. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Březen 11, 2013 Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 dochlazení turba je potřeba, je-li jeho teplota vysoká. Protože má auto čidlo teploty oleje, mělo by být dost chytré na to, aby dochlazovalo nevypnutím motoru, je-li to potřeba (při jízdě po dálnici 140 km/h a následným zastavením na benzince to třeba opravdu není, pokud jedeš 180, tak asi ano - jak jels?) Fičel jsem tak pul hodky 120-160km/h a pak vjel do mesta kde jsem po chvili zastavil na semaforu a motor se vypnul ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ajif Odesláno Březen 11, 2013 Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 já to psal obecně , protože stát na spojce mi přijde přinejmenším hloupé a navíc u automatu tahle varianta odpadá, jinak dnes má Touareg jen automat stát na spojce je hloupé, pokud to není na pár sekund, kdy víš, že se budeš vzápětí rozjíždět. Například v koloně ... jinak by ses uřadil. No a Touarega si teda škrtám :D Fičel jsem tak pul hodky 120-160km/h a pak vjel do mesta kde jsem po chvili zastavil na semaforu a motor se vypnul ... tak to by mělo být OK, protože na dochlazení turba na rozumnou teplotu stačí jet cca 30s na volnoběh nebo nižší otáčky. V zásadě stačí před benzinkou poslední 2km jet dle limitů, ono stejně asi člověk bude dobržďovat motorem posledních 500m ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ajif Odesláno Březen 11, 2013 Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 ok, máš potřebu mít poslední slovo a pravdu, tak si mysli co chceš. Jistě máš mnohem bohatší zkušenosti s výměnou turba a provozem turbodýzlů, než já 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dix Odesláno Březen 11, 2013 Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 Z jakého důvodu a na jak dlouho je pozastavena výroba OIII s motorem 1.8 TSI ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ajif Odesláno Březen 11, 2013 Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 možná není dostatek motorů nebo multilinků 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lucasse Odesláno Březen 11, 2013 Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 Jak byste nejjednodusej odstranili ty polepy popisku "Skoda" a "Octavia" na zadi aniz by se poskodil lak? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
GeorgeWWW Odesláno Březen 11, 2013 Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 Dix: je tam nějaký techn. problém, nevím přesně jaký, přišlo to z koncernu...do MR 2014 by snad měl naběhnout zpět. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dix Odesláno Březen 11, 2013 Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 Dix: je tam nějaký techn. problém, nevím přesně jaký, přišlo to z koncernu...do MR 2014 by snad měl naběhnout zpět. Děkuji.Ty vystavené OIII a předváděcí na autosaloně v Brně můžeš napsat ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RadimCep Odesláno Březen 11, 2013 Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 Niki: Myslis si co chces, ale podle toho co tady pises, to vypada, ze znas OIII nejlip z nas a spletes si s Rapidem :D Moje mama si to tehdy nespletla, podle me je to zepredu poznat hodne dobre, zezadu hur, ale tam je snad oznaceni :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Březen 11, 2013 Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 Reklo mi to uz vice lidi, nezavisle na sobe, ze nedokazi poznat novou oktavku od rapida. Byly to jak laikove, tak lidi co se vyznaji. Tohle je proste fakt, ze predek je hodne podobny. A za jizdy se oznaceni na zadni casti poznava hure, ikdyz zad je vice rozeznatelnejsi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bburago Odesláno Březen 11, 2013 Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 (upraveno) Reklo mi to uz vice lidi, nezavisle na sobe, ze nedokazi poznat novou oktavku od rapida. Byly to jak laikove, tak lidi co se vyznaji. Tohle je proste fakt, ze predek je hodne podobny. A za jizdy se oznaceni na zadni casti poznava hure, ikdyz zad je vice rozeznatelnejsi. Já jako majitel Rapida poznám rozdíl hned ,stačí se zaměřit na plast mezi světlama a maskou. Octávka ho má o hodně širší a hlavně v laku. Koncem března budu mít Octávku na dva dny a tak se těším na srovnání. Upraveno Březen 11, 2013 uživatelem bburago 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petus Odesláno Březen 11, 2013 Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 No podle mě to poznat je. Rapid má zepředu o dost ostřejší hrany. OIII je taková oblejší. Jinak Audiny je taky těžké od sebe rozeznat, to samé u BMW 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Březen 11, 2013 Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 Dix: je tam nějaký techn. problém, nevím přesně jaký, přišlo to z koncernu...do MR 2014 by snad měl naběhnout zpět. Opet dalsi koncernovy motor s problemama? To snad ne... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Březen 11, 2013 Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 Nikdy jsem nerekl, ze to poznat nejde :) Ale jak rika Niki, to co popisujes, to uz jsou detaily. Na prvni pohled poznat jednoduse nejde. Audi jsou si podobne, ale zepredu je rozeznas vsechny na prvni pohled. To uz jen proto, ze jsou velikostne od sebe dosti odlisne ;). Ja chapu, ze kazda automobilka ma svuj design, který chce sjednotit, a tim mit nejakou tvar, podle ceho auta poznat, ale podle me rapid a o3 jsou si az moc podobne. http://www.auto.cz/audi-a4-a6-a8-trojboj-53251 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petus Odesláno Březen 11, 2013 Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 No tak zepředu to Audi taky není na první pohled poznat. Možná A4,ale A6 a A8 jsou si podle mě podobný ještě víc než OIII a Rapid 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Březen 11, 2013 Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 To at kazdy posoudi sam. Ja jen snad, videl si nekdy A8 nazivo? Takovou "lod" si jen tak nespletes. Ale podle me masky jsou jine a tvar narazniku taky, kdezto mezi rapidem a o3 jsou si teda o dost podobnejsi. Ale toto neni tema o audi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
GeorgeWWW Odesláno Březen 11, 2013 Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 Dix: co se týče vystavených vozů, nečeká tam nic, co byste v Ženevě neviděli...testovací vozy zatím nevím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luborj Odesláno Březen 11, 2013 Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 Niki: nechaj to tak :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dix Odesláno Březen 11, 2013 Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 Vyjádření Škody Auto k motorům 1.8 TSI z FB: Výroba byla z technických důvodů pozastavena. Znovu by se měly motory začít vyrábět v průběhu letošního léta. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lucasse Odesláno Březen 11, 2013 Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 Z ktere konkretni stranky je ta informace? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dix Odesláno Březen 11, 2013 Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 Odpověď na dotazy na Facebooku Škody Auto. https://www.facebook.com/skoda.cz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Březen 11, 2013 Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 ze by to byl problem s retezama... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Březen 11, 2013 Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 To si nemyslim, to už by dávno řešili u audi a vw 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.