MichalF Odesláno Březen 22, 2013 Sdílet Odesláno Březen 22, 2013 ajif : to sem presne mel a moc prijemny ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luborj Odesláno Březen 23, 2013 Sdílet Odesláno Březen 23, 2013 LED zadne svetla sa daju zohnat za 41€. Dobra cena :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Březen 23, 2013 Sdílet Odesláno Březen 23, 2013 Od 28min 30sec asistencni systemy http://www.autosalontv.cz/autosalon-12-1-1 Ja bych volil urcite automat v kombinaci s adaptivnim tempomatem, super vec, kdyz dokaze zastavit az na 0! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Březen 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 23, 2013 Pred rokom to Pepo obdivoval v A6 (fakt nezabudnutelny test) a uz je to v O3... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Březen 23, 2013 Sdílet Odesláno Březen 23, 2013 Vim vim, akorat si nejsem jisty, jestli to u Audi funguje taky pouze do 160km/h. Tusim, ze uz v mem modelu a6 C6 to bylo do 200km/h. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
partner1999 Odesláno Březen 24, 2013 Sdílet Odesláno Březen 24, 2013 Tak v pátek jsem viděl poprvé komplet smontované nárazníky na RS. Jsou takřka stejné s fotkama co jsou na internetu. Přední nárazník - nejvíce mě zaujalo, že jsou dvě varianty mřížky . černá ala Monte Carlo a klasika chrom. Světla v nárazníku jsou jenom úzký proužek a nejsem si jistý jestli je to denní svícení s mlhou nebo jen mlha. zadní a combi - dvě koncovky výfuku jsou přidělané k nárazníku a výruk k nim bude přiveden. Něco jako u Civiku. Moc hezky vypadá difuzor s navazující odrazkou v šířce celého nárazníku. Zatím je vše pod plachtou a střežené kamerou, takže se neodvážím nafotit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Březen 24, 2013 Sdílet Odesláno Březen 24, 2013 Od pátku jezdím v 1.6 TDI Eleganci a jsem spokojený. Za ty peníze je to slušný auto, asi bych zvyknul. Jen to na těch 17-kách trochu víc drncá na té naší hospastrasse D1 :lool: Uvidíme co zítra řeknu při jízdě po okreskách ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 24, 2013 Sdílet Odesláno Březen 24, 2013 Sedačky jsou vcelku s hlavovkou a vypadaj jako v CC 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Březen 24, 2013 Sdílet Odesláno Březen 24, 2013 Jen to zadni kridlo k tomu RSu proste nesedi, ale co mam info od jednoho upravce, uz pripravujou svoje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petta Odesláno Březen 24, 2013 Sdílet Odesláno Březen 24, 2013 Byl jsem si sednout do nove octy a ja za sebe nemuzu rict, ze by v ni bylo vic mista, nez ve stare.. A bohuzel to neni auto, kvuli kteremu bych musel menit za novy model.. Jako fajn, ale nic, co musim mit.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kane13 Odesláno Březen 24, 2013 Sdílet Odesláno Březen 24, 2013 Petta: Nevím, v čem jsi seděl, ale vzadu je asi dvakrát víc místa... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Březen 24, 2013 Sdílet Odesláno Březen 24, 2013 Asi to bral z pozice ridice. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Březen 24, 2013 Sdílet Odesláno Březen 24, 2013 Ja jsem se svyma dvouma metrama vic mista z pozice ridice nepocitil oproti OII. Vzadu bych rekl, ze je za mnou vic mista nez v OII 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ajif Odesláno Březen 24, 2013 Sdílet Odesláno Březen 24, 2013 takže poznatky: - sedačky menší, mně ale pořád stačí - halogeny svítí dostatečně, a nemají parazitní paprsky do boků, takže vpohodě - bezklíčové startování k zlosti, nelze zapnout zapalování bez nastartování, a bez zapnutého zapalování nelze nastavovat systémy vozu - vyhřívané čelní sklo v noci působí kruhovou záři, když svítí něco proti - podobně jako když je zevnitř skla film nečistoty - LED zadní svítílny vypadají moc hezky, ale je to jen efekt - multifunkční volant zbytečnost, především rolovací prvky občas nezaregistrují otočení, navíc kladou malý odpor, takže je občas omylem místo otočení i zmáčknu - béžový interiér krajně nepraktický, na autě se 3000km je na zadní sedačce flek, jako by se tam pomočilo nějaké děcko - couváky na swingu fungují dobře - noční osvětlení prostoru řadicí páky dvěma diodama za jízdy je super, neobtěžuje, ale člověk vidí (je to i u Ambition, nebo až u Elegance?) - i na 17" kolech s vlečenou nápravou naprosto vpohodě stran hluku i jízdních vlastností v zatáčce na dírách. Osobně to nepovažuju za krok zpět, naopak bych řekl, že je to minimálně co se pohodlí a hluku týká, na úrovni OII s 15" koly - bezklíčové odemykání a zamykání je machrovinka, funguje i možnost ověřit zamčení - do 2s po zamčení neznamená vzetí za kliku otevření, auto zůstává zamčené - do pravé nohy mě středový panel netlačí, nemá vyčnívající hranu; u OII tam malý výčnělek je a někdy tlačí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petta Odesláno Březen 24, 2013 Sdílet Odesláno Březen 24, 2013 Asi to bral z pozice ridice. Tak jsem to myslel.. Vzadu je vice mista, to je bez diskuze.. S s tim ruzkem palubky je to tak.. Do kolene nic netlaci v jakekoli pozici. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Březen 24, 2013 Sdílet Odesláno Březen 24, 2013 Vim vim, akorat si nejsem jisty, jestli to u Audi funguje taky pouze do 160km/h. Tusim, ze uz v mem modelu a6 C6 to bylo do 200km/h. Golf 7 a Octavia využívají LRR - LowRange Radar, který "dohlédne" do vzdálenosti 100-120 metrů před auto, proto to omezení rychlosti na 160km/h. Audi A3, tuším, zůstalo u verze MRR (MidRange Radar), který je schopen fungovat zhruba do 200km/h, neboť "vidí" dále. ajif: i s Keyless jde zapnout jen zapalování ;) stačí jednou zmáčknout čudlík a nestát na žádném z pedálů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Březen 24, 2013 Sdílet Odesláno Březen 24, 2013 Diky za objasneni. To me vubec nenapadlo, ze je to tim dosahem radaru, hned jsem chytrejsi Honza me predbehl, kdyz nestojis na brzde popr. spojce, znam to z automatu, takze tam jde o brzdu, a zmacknes tlacitko, tak nabehnou budiky ale auto nestartuje. Tak to ma snad kazde auto v koncernu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Březen 24, 2013 Sdílet Odesláno Březen 24, 2013 (upraveno) - bezklíčové startování k zlosti, nelze zapnout zapalování bez nastartování, a bez Hele jde to, teda alespoň u automatu stačí zmáčknout tlačítko startování bez brzdy a zapne se jen zapalování. edit: sorry, nečetl jsem to dokonce a honza už to zmínil Upraveno Březen 24, 2013 uživatelem header009 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ajif Odesláno Březen 24, 2013 Sdílet Odesláno Březen 24, 2013 ajif: i s Keyless jde zapnout jen zapalování ;) stačí jednou zmáčknout čudlík a nestát na žádném z pedálů. no jo, to jsem netušil, jsem zvyklý stát na brzdě i spojce. Ale zkusil jsem to a stačí nestát na spojce - brzdu můžu mít zmáčknutou, vyřazeno do neutrálu a zapmne se zapalování bez nastartování, když není zmáčknutá spojka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Březen 24, 2013 Sdílet Odesláno Březen 24, 2013 ajif: psal jsem to obecně, neboť jsem nevěděl jakou převodovku máš na mysli ;) jinak v tom včerejším autosalonu na Primě je ta reportáž o těch asistenčních systémech z tý Úhelnice (škodovácké testovací centrum) je fakt dobrý. Jen je škoda, že se neodvážili nasimulovat situaci Front Assistu :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ajif Odesláno Březen 24, 2013 Sdílet Odesláno Březen 24, 2013 ajif: psal jsem to obecně, neboť jsem nevěděl jakou převodovku máš na mysli ;) jo, i tak díky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Březen 25, 2013 Sdílet Odesláno Březen 25, 2013 TAK PRVNÍ ČLÁNEK K NAŠEMU TESTU OCTAVIE III 1.6TDI NAJDETE NA WEBU CLUBU : http://www.octaviaclub.cz/clanky/test-nova-skoda-octavia-16-tdi-cr-exterier-a-interier-601.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Březen 25, 2013 Sdílet Odesláno Březen 25, 2013 Pěkně vitto, zatím to není až tak kritické, jak jsi zvěstoval 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Březen 25, 2013 Sdílet Odesláno Březen 25, 2013 pěknej článek, chválim:) btw. koukám že prodejci si ze sdělení jak montovat přední RZ dělaj velký kulový 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Březen 25, 2013 Sdílet Odesláno Březen 25, 2013 TAK PRVNÍ ČLÁNEK K NAŠEMU TESTU OCTAVIE III 1.6TDI NAJDETE NA WEBU CLUBU : http://www.octaviaclub.cz/clanky/test-nova-skoda-octavia-16-tdi-cr-exterier-a-interier-601.html pěkné a zajímavé čtení, prezidente. Jen je škoda, že jsi nenapsal, že jde u aktivovaného tempomatu i řadit aniž by se tím deaktivoval. To je totiž velký pokrok vpřed a velký přírůstek komfortu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Březen 25, 2013 Sdílet Odesláno Březen 25, 2013 Třeba to zmíní v jízdních dojmech :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Březen 25, 2013 Sdílet Odesláno Březen 25, 2013 pěkné a zajímavé čtení, prezidente. Jen je škoda, že jsi nenapsal, že jde u aktivovaného tempomatu i řadit aniž by se tím deaktivoval. To je totiž velký pokrok vpřed a velký přírůstek komfortu A veris ze sem si toho ani nevsiml? Zminim ve druhem clanku ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dix Odesláno Březen 26, 2013 Sdílet Odesláno Březen 26, 2013 http://www.skoda-auto.cz/news/2013-03-26-nova-octavia-combi-premiera-v-brne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.