Guest Dawe Odesláno Únor 20, 2011 Sdílet Odesláno Únor 20, 2011 Dobrý den, chtěl bych poprosit o radu,mám Octavii 1 1,9tdi 81kw a teď jak je okolo jednoho stupně mi nejde nastartovat,po vložení klíčku do zapalování otočím,počkám než zhasnou všechny kontrolky otočím a nic se nestane jen cvakne nějaké relé pod palubovkou. Děkuji za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BaFi Odesláno Únor 20, 2011 Sdílet Odesláno Únor 20, 2011 co takhle baterie tu máš nabitou ?? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Dawe Odesláno Únor 20, 2011 Sdílet Odesláno Únor 20, 2011 baterii mam cca 2 mesice starou,kupoval jsem novou 75Ah baterii mam cca 2 mesice starou,kupoval jsem novou 75Ah 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BaFi Odesláno Únor 20, 2011 Sdílet Odesláno Únor 20, 2011 ;) já bych si pomohl napíchnutím vag-com ""kabl stojí 400 kč softwer ti dá mocný strýček google :lool: samo jestli máš když ne tak to je těžký.. mrknul bych na pojistky skusil zahýbat relém u pojistek jestli tam není studenej spoj "" jinak nevým takhle na dálku a to ti udělalo z ničeho nic nebo tomu něco předcházelo "" třeba neco jak že ti něco blblo atd... skus rozvítit světla jestli svítěj díl stejně intenzivně "" i nová muže odejít "" co kabel na starteru drží řádně všecko ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Dawe Odesláno Únor 20, 2011 Sdílet Odesláno Únor 20, 2011 na wagu jsem to mel napichnute cca pred mesicem a nic to neukazovalo a taky to v te dobe nic nedelalo,vse bylo ok,no dela to jen kdyz je studeny motor,kdyz se zahreje,chytne hned na prvni cuk. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BaFi Odesláno Únor 20, 2011 Sdílet Odesláno Únor 20, 2011 http://www.dieselpower.cz/forum/viewtopic....c262bd1b4fcbd37 probíraj to všude muže to být co koliv mrkni sem ww to je stejný motor jako octavka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Dawe Odesláno Únor 20, 2011 Sdílet Odesláno Únor 20, 2011 no jo,ale on tam řeší opačný problém,nestartuje mu to jak to je zahřáte,já mám opačný problém,jak to je zahřáte,chytne to skvěle. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BaFi Odesláno Únor 20, 2011 Sdílet Odesláno Únor 20, 2011 voe to bude naká blbost "" skus kontakty u spínačky nebo tak neco ty relé zahýbat bude to něco že se to zimou stáhne a pak to má špatnej kontakt jsem hledal měsíc praskání v malém poměru se skřípáním v přístrojovce a sloupku a nakonec jsem namazal panty u dveří a je klid jak v kostele fakt nevým skusíl bych toto tot vše 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.