fujitsubo Odesláno Únor 20, 2011 Sdílet Odesláno Únor 20, 2011 Octavia face 01, Elegance (66KW/ALH) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Únor 20, 2011 Sdílet Odesláno Únor 20, 2011 Trosku se rozepis Ale jinak vitej, auti ma nadhernou barvu :P tak at slouzi jak ma. Mas v planu nejake upravy atd? ;) A kufr a interier je pecka :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
fujitsubo Odesláno Únor 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2011 ale jo auto slouží dobře už víc než 5 let.... No jesli něco plánuju? Chtěl bych větší trisky+cip, folie a ty přelepy na B sloupky, xenony. Jo a vycistit pořádně interier. A taky něco udělat s těma promáčklinama a oděrkama... Ale vždycky, když někde stojim koloně, tak zjišťuju, že je to stejně všechno zbytečný... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Únor 20, 2011 Sdílet Odesláno Únor 20, 2011 Taky tě tady vítám :lool: pěkná octávečka, hlavně ten interier se mi líbí ;) přeju ti hodně pohodovejch kilometrů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 20, 2011 Sdílet Odesláno Únor 20, 2011 Vítej mezi náma, interiér je perfektní, sice by chtěl trochu vyčistit, ale i tak super a co se týká těch kosmetických vad na karoserii, tak to máš pravdu, i když je odstraníš, tak za chvíli tam budeš mít zase nějakou tu promáčklinu nebo oděrku... :lool: PS: a trochu se rozepiš, ať toho víme víc ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Únor 20, 2011 Sdílet Odesláno Únor 20, 2011 Souhlasím s Kolagem interier Pěkny tak at autičko složi a plany se vyplní :lool: ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
fujitsubo Odesláno Únor 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2011 tak ok překecali jste me... Tak auto mam od roku 2005, bylo kupovany přímo od automobilky a mělo 163K. Jezdilo na MS v hokeji v Praze, proto ty zbytky znaku na kapotě, když se dobře podíváte. Teď má najeto 213K. Auto má kompletní plnou palbu, kromě xenonu el. sedacek a plný kůže. Zatim mě auto nikde nenechalo... 2x jsem měnil rameno. Tak akorat měnim olej jednou tak za 6K a filtry a to je všechno. Koukám, že potřebuju nový koberečky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Únor 20, 2011 Sdílet Odesláno Únor 20, 2011 Pekna moc octavka :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Únor 20, 2011 Sdílet Odesláno Únor 20, 2011 Hmm pěkná okta,ten introš je vážně gůůůt. Dle exterieru focení v Pha Holešovice usuzuji že máme dalšího Pražáka ve stádečku. Přeji mnoho šťastných km a ať ti okta dělá radost!! ps: Sleduj vlákno ,,Regiony-Prahááá" a až bude nějaký srázek v Praze tak přivez oktu a sebe ukázat pane :D ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Únor 21, 2011 Sdílet Odesláno Únor 21, 2011 máš ji pěknou a interier je supr :palec: ale měl bych dotaz nehřeje se ti moc ten zesík na to basáku???? tokdyž máš zavřenej kufr tak to plato na tom musí bejt trochu rozehřátý nebo se pletu???? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Únor 21, 2011 Sdílet Odesláno Únor 21, 2011 vitam te tady mezi nama oktavecka pekna vymen ty koberecky trochu vydrbes interier a bude to goood a preji mnoho stastnych kilometru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maxim Odesláno Únor 22, 2011 Sdílet Odesláno Únor 22, 2011 vítej mezi námi ať ti vše slouží jak má 0 Citovat Odkaz ke komentáři
fujitsubo Odesláno Únor 22, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 22, 2011 ne, ten zesik je v pohode, jeden jenom na polovicni vykon... klidne by utahnul dva tyhle woofry. Jo, jinak teplej samozrejme je, ale plato vubec. Ono se to taky v aute poslouchat na max moc neda... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Únor 22, 2011 Sdílet Odesláno Únor 22, 2011 NAHALS MOC NEDÁ kua já to mám furt na plno :D ale každej posloucháme taky něco jinýho :D a hlavně já když jedu z práce tak mě to aspoň drží vzhůru No tak hodně štěstí s úpravama vozu věřím že takhle jak vypadá dlouho nezůstane nebo se pletu??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
fujitsubo Odesláno Únor 22, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 22, 2011 no hele je to auto, ktery me vozi do prace z prace a do skoly... takze mi to tak staci... No jinaky bych planoval auto na hrani toyotu mr2... Myslim, ze tady do tohohle auta, kdyz ho pouzivam jako delnika je to zbytecny. Tak dam max origo letnaky a ty koberecky a jeste po zime necham poradne vydrbat celej interier... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.