Přejít na obsah

Markova píšťalka

Doporučené příspěvky

ale jo auto slouží dobře už víc než 5 let.... No jesli něco plánuju? Chtěl bych větší trisky+cip, folie a ty přelepy na B sloupky, xenony. Jo a vycistit pořádně interier. A taky něco udělat s těma promáčklinama a oděrkama... Ale vždycky, když někde stojim koloně, tak zjišťuju, že je to stejně všechno zbytečný... ;)

Odkaz ke komentáři

Vítej mezi náma, interiér je perfektní, sice by chtěl trochu vyčistit, ale i tak super a co se týká těch kosmetických vad na karoserii, tak to máš pravdu, i když je odstraníš, tak za chvíli tam budeš mít zase nějakou tu promáčklinu nebo oděrku... :lool:

PS: a trochu se rozepiš, ať toho víme víc ;)

Odkaz ke komentáři

tak ok překecali jste me...

Tak auto mam od roku 2005, bylo kupovany přímo od automobilky a mělo 163K. Jezdilo na MS v hokeji v Praze, proto ty zbytky znaku na kapotě, když se dobře podíváte. Teď má najeto 213K. Auto má kompletní plnou palbu, kromě xenonu el. sedacek a plný kůže. Zatim mě auto nikde nenechalo... 2x jsem měnil rameno. Tak akorat měnim olej jednou tak za 6K a filtry a to je všechno. Koukám, že potřebuju nový koberečky...

Odkaz ke komentáři

no hele je to auto, ktery me vozi do prace z prace a do skoly... takze mi to tak staci... No jinaky bych planoval auto na hrani toyotu mr2... Myslim, ze tady do tohohle auta, kdyz ho pouzivam jako delnika je to zbytecny. Tak dam max origo letnaky a ty koberecky a jeste po zime necham poradne vydrbat celej interier...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...