Přejít na obsah

Červenka/ Octavia 1,6 :-D - serie .... co si prošla životem uprav :-)

Doporučené příspěvky

Tak dnes byla cervenka na valcich. 11 let stara herka a serie 184 hp/255nm ;) moc velka radost, ze ten servis neni zbytecny :palec:

Pak prisla na radu pujcena jednotka se slibem okolo 210 hp ............ zklamani jak ...... vykon 189hp a tocak 300nm. Existuje opravdu nekdo, kdo dokaze upravit 1,8 RS nebo maji jen plne huby kecu..... asi poridime naftu a udelam si radeji radost u profika, ktery tomu rozumi :palec: :palec: :palec: :palec:

Graf dodam zitra.

post-197-0-07637800-1335905376_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

A tady se ukazuje že né všichni dělají svou práci dobře,až na ty co je jim práce koníčkem .Třeba TDI fun dělá to na 100% a pokud jsou někde sprinty tak se učastní s vlastním autem a má tam svůj soft .Tak mi řekněte který další ladič to absolvuje a jede výsledky své prace veřejně předvést aby bylo jasné co a jak dělá.Ale chválit ho nemusím jeho práce ho chválí sama :palec:

Odkaz ke komentáři

Chtěl jsem chip, ale kašlu na to. Radši nechám sérii, než si nechat od nějakýho profíka zkurvit motor. S tím ropákem jsi to myslel vážně? :wacko:

Ze bys to musel chipem zakonite zkurvit to urcite ne,teda pokud to nedela nakej garazmistr z horni dolni.. :D

Ja jezvidal soft od Sport Motoru a auto jelo znatelne lip a fakt pekne..Na valcich jsem nebyl,ale co mivali kluci v RSach to samy,tak relativne bezne nabrzdili kolem slibovanejch 210hp a 300Nm..Najel sem s timhle softem pres 60tkm a auto slapalo jak melo, nevzalo ani kapku oleje ani proste vubec nic.. ;)

Edit: Deko, pripadne v PH zkusit Mvoleska..

Upraveno uživatelem Martyp
Odkaz ke komentáři

Uvidime, auto ted sezralo celkem dost penez, tak jsem si jen vyresil 18" rezervu a budem si ho uzivat. :palec:

Jinak at se to tu krapek rozjede, vysledny chip je od firmy motorpower. A muzete si tu psat co chcete, mi to vadit vubec nebude.

post-197-0-12340200-1335950451_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Deko
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...