Přejít na obsah

Červenka/ Octavia 1,6 :-D - serie .... co si prošla životem uprav :-)

Doporučené příspěvky

Mě se ty světla takhle líběj taky, taky jsem je měl polepený transparentní folii ale pak mě ji nějakej jouda začal odlepovat na parkovišti a musel jsem je strhnout a pak už jsem je tam nedal mám je jen na předních světlech a blinkrech... sprey má nevýhodu v tom že časem zesvětlá takže ho musíš stříknout znova...

Odkaz ke komentáři

Je fakt, že Ostravou se teĎ žene nějak vlna kradeži. Vím už o 4 Octulích, co za poslední pul rok zmizly... a kde jsou ty, mimo okruh mých znamych... Já už si běžim zřídit pojistku, protože mám strach to nechat před barákem jen tak... A jak psal Deko, jezdím každý den a garáže mám sice blíže, jen par zastavek tramvaji, ale pořád je to zdržení :(

Někdo tu zmiňoval dvoucestný alarm, co to je za srandu?

Odkaz ke komentáři

Asi tak muze byt osoba rada ze jsem to nestihl ..... protoze bych uz sedel v base a nepsal tu nic. Auto je v cajku, mam dorezane ruce od skla, bylo snad vsude a sedacky vysate az na po 4.

A toto neni prace zlodeje, bud je to proste fetak nebo nekdo z okoli. Zlodej si otevre dvere u ridice kdyz vidi ze je tam zaslepka, nedela zbytecny hluk vybitim dvou oken, radeji si otevre dvere zevnitr zatahnutim. :wallbash:

Upraveno uživatelem Deko
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...