Přejít na obsah

Rosta RS

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    269
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Rosta RS's Achievements

0

Popularita

  1. Ty na předface nebudou fungovat, jedině vyměnit za face budíky taky to budu muset řešit..
  2. Rosta RS

    Vibracie podvozku

    mám také víceprvek s DCC a také pociťuji vibrace.. mám najeto 28tis. nejvíce jsem to cítil když jsem měl pod koly podložky, bez nich je to lepší ale stále je cítit jak kola vibrují dělá ti to od začátku nebo po nějakém zásahu..
  3. Rosta RS

    Vibracie podvozku

    jakou máš zadní nápravu? víceprvek nebo vlečku a tlumiče klasické nebo DCC
  4. Ahoj Rosto, pozeral som ako si dorabal vyhrev zadnych sedaciek. Ako sa ti pracovalo s tymi kovovymi klipmi co drzia calunenie. Vsetko sa podarilo bez chyby urobit?

    dakujem.

  5. Rosta RS

    Bixenony.

    Je to normální je to tzv. městský provoz, aby to osvětlovalo i levou krajnici.. po dosažení větší rychlosti se světlo srovná (mino obec).. mě osobně to vadilo tak jsem funkci nechal zakázat v kodování
  6. Ahoj, nemáš náhodou navíc jednu tu propojku na předělávku zadních face světel na předface combi? Pepé

  7. je toho více.. dělal jsem si tu přestavbu a musím říct že je to hodně znát.. jedná se o kotouče, desky, brzdiče a hadičky..
  8. Ahoj podařilo se ti problém vyřešit? taky mi po výměně zrcátek za sklopné funguje pravé obráceně..
  9. mohu použít místo origo Canton Wooferu (plastová sranda s mini repro) za něco lepšího? např viz příloha ozvučnice a dosadit nějakým kvalitnějším repro a zapojit na původní kabely Cantonu?
  10. Máš to super, mám na prodej ovládání těch světel a možná najdu i ty spínače na okna TOP stav neohmatané když bys měl zájem pisni SZ
  11. Ahoj, jsou to šrouby co jsou přes sání do hlavy, když porovnáš to plastové a hliníkové sání tak to plastové je právě o 1cm hrubší..
  12. Dal jsem si na RS3 LED místo mlhovek a corner, ale hlásí mi chybu prasklé žárovky.. můžete mi prosím někdo napsat jak nakodovat, že tam mám LED? Moc děkuji
  13. Také to chci dodělat a podle prvotních poznatků je třeba vyměnit celý popelník s jednotkou v Etce jsem našel popelník i s jednotkou 5E2 863 071 M cena pěkný ranec cca 6 000,- jinak samostatná jednotka má číslo 3V0 035 502 starší se dá sehnat kolem 2 200,- ale do původního popelníku nevejde muselo by se to asi nějak vybastlit ale to nemám rád :( ještě bych uvítal schéma zapojení jednotky včetně čísla konektoru a tím pádem i možnosti zapojit anténu pro zlepšení GSM signálu..
  14. 235ky jsou zapsat do TP? taky bych je chtěl na Extreme..
×
×
  • Vytvořit...