Deko Odesláno Leden 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 13, 2013 A jeste jedna perlicka, jak dojeli nasi pomahat a chranit tak zapadli A pak jen ten policajt, vite ja ani nevim zda mame tazne oko v aute a kde vubec je ...... me v tu chvili malem mrdlo :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Leden 13, 2013 Sdílet Odesláno Leden 13, 2013 :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanyzzz Odesláno Leden 13, 2013 Sdílet Odesláno Leden 13, 2013 Jo a u mě říkáš..no to se nedivim, kamoš co bydlel vchod vedle mě, má Octuli v kombu, a měl ji vykradenou 3× za rok... a to zasadně parkoval pod lampou veřejneho osvětlení hned vedle sveho okna... Už se odstěhoval, takže ted tu postává jen ta moje, plus pár takových starších neopečovávaných kusů, které ani moc nepřitahujou pozornost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Leden 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 13, 2013 A toto nam prosim dava pokuty za vybavu auto apod. :wallbash: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 13, 2013 Sdílet Odesláno Leden 13, 2013 Asi tak muze byt osoba rada ze jsem to nestihl ..... protoze bych uz sedel v base a nepsal tu nic. Auto je v cajku, mam dorezane ruce od skla, bylo snad vsude a sedacky vysate az na po 4. A toto neni prace zlodeje, bud je to proste fetak nebo nekdo z okoli. Zlodej si otevre dvere u ridice kdyz vidi ze je tam zaslepka, nedela zbytecny hluk vybitim dvou oken, radeji si otevre dvere zevnitr zatahnutim. No právě mě se to pořád jeví jako by ti chtěl někdo udělat co největší škodu. A dvoucestný alarm je třeba Magicar,mě osobně zachránil dvakrát DXko a jak byl zloděj v šoku že jsem ho vyplašil.I když dnes v době rušiček je to otázka ale né každy zmrd ji má. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanyzzz Odesláno Leden 13, 2013 Sdílet Odesláno Leden 13, 2013 A toto nam prosim dava pokuty za vybavu auto apod. :wallbash: :D :D :D No k tomu bych dodal, jen asi to že mě stavěl policajt a ptal se mě jestli mám originál Xeny, tak mu říkám, že jasně ať se podívá, tak mi jen odvětil, teď cituji: "No budu Vám věřit, já se v tom prd vyznám" ... takže asi tak :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Leden 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 13, 2013 No právě mě se to pořád jeví jako by ti chtěl někdo udělat co největší škodu. A dvoucestný alarm je třeba Magicar,mě osobně zachránil dvakrát DXko a jak byl zloděj v šoku že jsem ho vyplašil.I když dnes v době rušiček je to otázka ale né každy zmrd ji má. Vis ja si zase rikam ..... ja mel tolik hnevy ze by to ten dotycny asi neprezil A co pak jeste v tom nasem zkurvenem state neco platit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanyzzz Odesláno Leden 13, 2013 Sdílet Odesláno Leden 13, 2013 JInak k těm rušičkam GSM něco tady na odkazu, je to system ktery rušičku rozpozna, a ještě než ji někdo použije okamžitě spouští alarm - to už je dobrá věcička! http://www.magicar.cz/gsm-pager/109-gsm-pager-sim900.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Leden 13, 2013 Sdílet Odesláno Leden 13, 2013 kurvy su to :wallbash: Tiez sa mi to nezda. To neboli autickari ked to takto rozmlatili. No milost sa u nas tiez udelovala - par ich je uz naspat . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Leden 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 13, 2013 Kdyz to sectu a podtrhnu 2x ridicove sklo, 3x zamek, jednou kufr, jednou trojuhelnik, jednou celni okno, jednou lista, ted 2x okna a zaslepka druhe dvere. Asi jsem jeste zapomel, za dva roky je toho dost :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Leden 13, 2013 Sdílet Odesláno Leden 13, 2013 Deko, toto už není normální. Na Tvém místě bych začal hledat v okolé nějakou garáž. Držím Ti palce! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.