Přejít na obsah

Kuliho obouchaná O1

Doporučené příspěvky

Ahoj všem .

Představuji zde náš druhý povoz v rodině. Jezdí s tím moje paní.

Jinak je to 00 , 1.9 81kw , francouz se 190tkm , má to el okna , klimu , vzádu kotouče..

Až na stav zevnějšku je auto v bezva stavu. Je k tomu serviska ,asi 100faktur z autorizáků , kdy to bylo ještě na podzim ve Francii na prohlídce , než to jelo do čech.

Nějaké malé plány s autem jsou , tak uvidíme jak rychle to poběží ,každopádně budu informovat a průběžně fotit :smich:

Na autě je už vzadu bez ramínkovej stěrač a samolepa hello kitty :smich:

img0855q.jpg

img3207e.jpg

img3208dm.jpg

img3209i.jpg

img3210pm.jpg

img3212g.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Děkuji všem kluci :-) Snad to bude povedené auto jak řikáte :-) Je to druhé auto v rodině. Já mam také oktu ,ale II combi :-)

Jinak měl jsem dva páry světel.. jedny s mlhovkou, druhé bez mlhovky. U těch s mlhovkama byli popraskané obaly , takže jsem ze dvou udělal jedny :-) Je to taková předpříprava , na to co proběhne :-) Můžete namítnou , proč tam nedávám xenony ,ale raději auto budu mít technicky cajk , než mít světlýka.

K světlům mi přišly nové blinkry , znaky (aby nebyli oloupané) a krytky šroubů do kol.

Jinak za víkend na autě vyměněno/opraveno : rozvody , gufero u vačky (rosilo to olej) , vodní pumpa , tyčky stabilizatoru , přední ložiska v kolech , gumy v ramenech , pravý zadní brzdič a lanovody na ručku. Tak doufám , že se už bude jen lejt nafta :-)

020320111089.jpg

060320111105.jpg

060320111106.jpg

Odkaz ke komentáři
Chvalim to, ze davas auti do perfektniho stavu :D :lol::lol: PS: Za kolik jsi sehnal kozenou rucku??? Pripadne kde? Diky :lol:

Díky , snažím se co je to možné. :palec: Nejdřív jsem to chtěl mít technicky OK a pak si hrát se vzhledem :D

Ručku jsem sehnal tady - měl ručku na OI , OII a snad SII :o skoda.radicky@seznam.cz

Za oboje jsem dával necelý 1tis :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...