Přejít na obsah

Kuliho obouchaná O1

Doporučené příspěvky

Díky , ta maska mi dělá největší radost :-) Hlavně jsem rád , že jsem si nakonec sám sobě prosadil to , že jsem tam nalepil origo znak :)

Ploutvička zatím nevím , kupoval jsem ji na stualarmu , takže to není origo a po pravdě co jsem si kde přečetl tak od toho nečekám nic extra , moje pani stejnak poslouchá z 99% USB ... Antena je na FM , GPS a nezávislé topení tudíž o to hůř.

Auto jsem zatím jen strojil takže ani nezkoušel příjem radia. :D

Zítra mam v plánu natahat kabeláž od parkováků , a kabely na aktivní tubu dozadu.

Odkaz ke komentáři

Díky kluci , jsem rád , že se Vám líbí , i když je to další tuctovej kombík s RS čumákem :lol:

heerkomisar: Nejdřív jsem na to zkoušel různý žrouty barev,.. ale bez úspěchu :palec:

Takže jsem na to šel od 400 šmirglu až do 1000 , ale bylo to šílený.

Samozřejmě můžeš to jen zmatovatět 600 a stříknout to základem , ale to bych se bál , že kdejakej kamínek Ti to odťukne :lol:

Odkaz ke komentáři

živočich : já si myslím , že nezůstaneš a hlavně i ten před face má něco do sebe :smich: Ta naše by taky zustala tak jak byla ,ale jenže to bylo pobouchané lišty popraskaný a když jsem už začal shánět face díly , tak jsem rovnou něco málo připlatil a šel do RS :D

Jinak přikládám foto konektorů na přední světla ( 8D0 973 734 ) 320,- za 2 kusy ve škodovce. Když jsem sháněl info , tak jsem nikde to číslo nenašel , pouze čísla 12ti pin na xenon. :)

Na vypinování jsem použil klasickou kancelářskou sponku šlo to s ní parádně - viz návod na octavia.cz :lol:

140320111117.jpg

Přidávám ještě foto , když jsem s oktou najel na nájezdy , tak si náš mlaďas přines klínek a postavil se na něj a čekal až ho vyfotíme :)

img3613d.jpg

Odkaz ke komentáři

Včera namontován tripling :)

Nejprve jsem kable obtáh izolačkou , aby to nějak vypadlo , protáh jsem svazek s ostatníma k relé boxu a relé usadil vedle jiných.

Někdo to dělá , tak že relé triplingu přidá za spínač varovek , ale aby mi to tak někde necvakalo ,.. tak jsem to umístil dolu. :)

Mám z takové práce radost :)

170320111121.jpg

170320111122.jpg

170320111123.jpg

170320111124.jpg

Odkaz ke komentáři

Ahoj i Tobě moc díky . No prosimtě s koncovkou to bylo tak , že jsem jí ani nechtěl a v té době nevěděl , že se dá samostatně sehnat. Jel jsem do Prahy pro přední RS nárazník na vrakáč ??? maxi L ??? ale když jsme tam dojel , tak už neměli , ale nabídl mi tuhle koncovku byla poslední a řek , že už nebudou.

Byla za 800,- tak jsem ani nějak nepřemýšlel , i když jsem neměl v plánu dělat zadek a vzal jí :P Až teď to co sleduju , tak zjišťuji , že jsem asi koupil dobře :D

Odkaz ke komentáři

Tak jsem dnes dotahal kabely na PDC :-) a rovnou jsem táhl i kabely na akrivní swf. do kufru.

Nikdy jsem nic takového nedělal ,ale snažil jsem se jak jsem jen mohl.

Fotky mam jen , ty které jsem upnul , víc jsem nestačil fotit. :rolleyes:

Každopádně to funguje jak má :smich:

Rovnou jsem pak udělal uklid v prostorech za plastama , kde to bylo plný prachu ,..

img3825a.jpg

img3829g.jpg

img3830p.jpg

img3833.jpg

Odkaz ke komentáři

Teplo láká a moje pni už hučela , že chce mít auto krasavce , hlavně si od toho slibovala , že na letních to bude něco vejš :)

110320111111.jpg

110320111109.jpg

No a tady auto ve výsledku.

-Už jsem přehodil koženou řadičku + ručku.

-V kufru už je dodělaná aktivní tuba , tak když jede pni v autě s malym , ať mužou dělat tanyny :palec:

-No a zadní tlumič dostal značné odlehčení. :palec:

img4004v.jpg

img4002d.jpg

img3819.jpg

img3983ep.jpg

img3971hg.jpg

img3986n.jpg

img3990.jpg

Odkaz ke komentáři

Děkuji Ti.

Od listopadu mam doma ještě totok :) Ale pořád nemam odvahu se do toho pustit. Nikdy jsem to nedělal , ale kolega mi řek , že mi pomůže , že si to dělal na svým. Nicméně ty trysky tam nechci pouze hodit ,ale chtěl bych je otestovat , zda stříkají jak mají , takže to nejspíš svěřým do rukou někomu zkušenému.

img0963s.jpg

Odkaz ke komentáři

To víš , že stříška by se líbila :smich: Ale je to navíc 3,5 stříška + 2 lak ..

Takže zatím to neřeším. Ted budu shánět ještě tlumiče na předek a vůbec nevím jestli origo ( když tam jsou ty pružiny ) nebo shánět něco jinčího .. :wub:

Nene gumy jsou 2+2 jest pirelky+continentaly ;)

Ty fotky jak kola ležej , byli v okamžiku , kdy dorazily ke mě. 4 kola a 3 značky pneu :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • OTÁZKA, KTEROU ZDE ZODPOVÍ ODBORNÍK: VÝROBCE KABELU.   myslím, že určitě v některých případech něco poškodit lze a to nevratně. Například když nastavíte nevratný omezovač rychlosti v motorové jednotce. Ale i jinde, například v některých 09 je kódování (slavný Bajt 18), který je jen maska. Vy tedy vidíte stále 00, ale on 00 není a nesmí být. Takže vrácením 00 se nic nenapraví.
    • Mě to přijde jako nedostatek proudu. Tj : odešla baterie, špatně připojené / znečištěné / zoxidované svorky na baterii . Vyhřátý silový kabel na kostru. 
    • Ahoj, mám taky origo diagnostický kabel Ross-Tech se sadou VCDS MAX. Jsem tvůrce návodů do VIS autodiagnostické postupy. Kdo má zájem o kódování světel, podsvícení budíků, ručiček, podsvícení displeje v palubní desce, či podsvícení infoteimentu... Umím! Vše je zesilováno či zeslabováno: 1) Fototranzistorem (který lze také nastavit a to nevídaně!) , (nebo ho odstavit z činnosti) 2) Car - nastaveni - světla - podsvícení palubní desky   mrkněte na částečné ukázky možností co a jak s čím... videa zde: Kódování světel a podsvícení VCDS Víťa    Rád Vám provedu nastavení dle vašich přání!!! *Samozřejmostí je Prvotní záloha Vašeho vozu, např pro STK. *Znovu přehrání Vašeho oblíbeného nastavení vozu po STK! *Všechna Data Vám pošlu i emailem, jak scan chyb, před jejich vymyzáním, tak i kompletní zálohy vozu! Můžete si je tedy přehrát i jinde, kde budou vlastnit HEX-V2 kabel... NosekVitezslav@seznam.cz Kod pro jakou jednotku_? Potřebuju číslo jednotky: 09? a Objednací číslo. Nejlépe autoscan vozu, je to možné??? Podle ostatních jednotek lze přesněji sestavit kódování! VCDS Víťa NosekVitezslav@seznam.cz
  • Vytvořit...