Tomáš Hrubý Odesláno Březen 1, 2011 Sdílet Odesláno Březen 1, 2011 Nějakou dobu cca 3.měsíce mi stačí ujet pár 7.km a když vylezu z auta cítím od levého zadního kola zápach spálené gumy. Když jsem kolo sundal vše bylo studené, disk, buben i okolí. Je to pro mě záhada. S kola se sice nekouří - žádný dým ale prostě ta guma je cítit. poraďte co by to mohlo být? dík Tom H. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šipan Odesláno Březen 1, 2011 Sdílet Odesláno Březen 1, 2011 Taky jsem to zkoumal.Bude tam hrát roli to,že vede kousek od kola výfuk který je horký po pár kilometrech.Takže teplo po zastavení je intnzivnější a vzniká tak gumový pach díky pneumatice.Jedná se o výpary gumy,takže nic závažného. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomáš Hrubý Odesláno Březen 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2011 Nějakou dobu cca 3.měsíce mi stačí ujet pár 7.km a když vylezu z auta cítím od levého zadního kola zápach spálené gumy. Když jsem kolo sundal vše bylo studené, disk, buben i okolí. Je to pro mě záhada. S kola se sice nekouří - žádný dým ale prostě ta guma je cítit. poraďte co by to mohlo být? dík Tom H. ale kdyby to bolo výfukem tak bych to cítil i v létě- alet ehdy nic, možná až přezuji zase na letní gumy tak to zmizí- ale to je slabá útěcha 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šipan Odesláno Březen 1, 2011 Sdílet Odesláno Březen 1, 2011 No vidíš a já si toho zase všiml v létě v Chorvatsku.V zimě je to u mě cítit když je na cestě mokro po solení a z výfuku se odpařuje všechen ten bordel co na něho nastříká jízdou.Díky tomu je ten gumovej zápach větší. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hardkon Odesláno Březen 20, 2012 Sdílet Odesláno Březen 20, 2012 Nějakou dobu cca 3.měsíce mi stačí ujet pár 7.km a když vylezu z auta cítím od levého zadního kola zápach spálené gumy. Když jsem kolo sundal vše bylo studené, disk, buben i okolí. Je to pro mě záhada. S kola se sice nekouří - žádný dým ale prostě ta guma je cítit. poraďte co by to mohlo být? dík Tom H. taky me to dela, taky sem to zkoumal a na nic kloudneho sem neprisel (i ve skodovce kroutili hlavama:)), spis to citim ale v lete :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Morris_3nec Odesláno Březen 20, 2012 Sdílet Odesláno Březen 20, 2012 nemuzou to smrdet spis gumy ulozeni vyfuku ? Precejen u nich bude vetsi teplota nez u pneumatik ktere jdou mnohem dal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.