Přejít na obsah

hledám někoho na očipování z okolí Děčína případně Ústí

Doporučené příspěvky

Ahoj najde se tu někdo z okolí Děčína, kdo by mi poradil s mojí právě zakoupenou oktávečkou 1,9 tdi, 81kW, r.v.2000, případně namontoval čip, jestli to bude vhodné? Taky bych potřeboval auto prohlédnout někým zkušeným, aby se v tom projel a řekl mi, co je v háji. Měnili mi teď skoro vše na přední nápravě plus tlumiče na zadní, ale stejně tam furt něco při otáčení na místě vrže. Taky jsem jí včera zkoušel na dálnici a při 180 začalo celé auto nepříjemně vibrovat, až mi z toho nebylo moc dobře. Nevíte, čím by to mohlo být ?

Odkaz ke komentáři

Díky za tip. Oni mi přední tlumiče neměnili, tak to asi fakt bude tím. Jinak dneska jsme zas jezdil a přijde mi, že blbne ppc, ukazuje si různý hodnoty a při volnoběhu mi začala hrozně naskakovat průměrná spotřeba až na 13l/hod. Dá se to taky nějak nakalibrovat nebo seřídit? Otázek bych měl strašnou spoustu, jen nevím, jestli by se našel někdo ochotný mi odpovědět :smich:

Odkaz ke komentáři

A byl by tady z vas nekdo ochotny semnou hodit rec? za vas cas klidne zaplatim. petikilo za pul hodky vaseho casu bych dal. To auto ma nalitano 385 tisic, sice je servisovane, ale chtel bych aby se mi na to podival odbornik,projel se a rekl tohle bys mel udelat,tohle vymenit a tohle se taky brzy vysere tak si dej bacha. Prijedu temer kamkoliv, kdyztak to spojim s prijemnym vyletem s mladou :D

Odkaz ke komentáři

Mno, pokud by sis chtel udelat vylet do Prahy, tak tam muzes navstivit clubovy servisy. Ja mam najeto 330.000 km a muzu ti ve zkratce napsat, co vsechno jsem za posledni rok nebo dva menil.

- delala se GO predni napravy (tycky stabilizatoru, silentbloky, cepy, tycky rizeni atd)

- prasknul mi kloub na poloose, to bych nechal zkontrolovat, bylo to docela neprijemny

- menil jsem komplet podvozek (pruziny a tlumice), jestli to u tebe nikdo nedelal, tak budou pruziny uz urcite taky v haji

- pro jistotu jsem nechal vymenit trysky

- za mesic mam rozvody a k tomu hydrostely, silentbloky motoru a nejaky ptakoviny, co k tomu jeste najdou

- vymenim olej v prevodovce

- jeste bylo venku turbo na kontrolu a kvuli cisteni, ale zadny veliky vule tam nebyly

Zadna vetsi oprava me nenapada, olej menim po 10.000 km. Kdyby si mel nejaky blizsi dotaz, klidne napis SZ.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...