Přejít na obsah

1.6 AKL - tempomat

Doporučené příspěvky

Tak se zkuste zeptat jednoho ze zdejších servisáků :) protože tohle je dobrá investice....jak sem si liboval cestou do francie :) nevim jestli neplácnu blbost ale nejde použít jednotky z modelů s elektrickym plynem?např co je 75kilowatkách?že by se upravila

oprava:elektrickej plyn samozřejmě myslim el.šk.klapku :)

Upraveno uživatelem Sentinel
Odkaz ke komentáři

dovolim si tady dat odpoved od Martina RS. snad mu to nebude vadit. jeste jsem mu psal, jestli by mi nenapsal cislo jednotky...

"Ahoj pane, na lankovou technologii je potřeba jiná klapka a jednotka motoru ......ovšem nové to nezaplatíš použité neseženeš.....lanko tempomat dost nerealné v dnešní době dohnat......namontoval jsem xy tepomatů viděl origo z MB tempomaty na lanku ale že by to někdo prodávál na to jsem nikdy nenarazil a to se v tom pohybuji!!!!!!!!!!!!!!!!

M. "

Odkaz ke komentáři

co jsem se dival, tak ten tempomat co mas Ty (kdysi si mi posilal odkaz) docela podrazil. ja jsem to zacal resit z duvodu vymeny ty klapky. takze by to pak cely vyslo na cca 6 - 7 tis a to se mi davat nechce. je dost veci, ktery potrebujou vymenit, taze mozna casem... i kdyz je tempomat super vec a dost bych ho vyuzil...

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

zase 75kw majú elektrickú klapku s elektrickým plynom ... a stačí dokúpiť páčku (k nej asi aj kabeláž), aktivovať cez vag ak to už nie je urobené a je to.

74kw majú klapku na lanko. presne takú mám aj ja, lenže aj táto škrtiaca klapka je čiastočné elektricka lebo idú od nej káble, rj vie jej polohu + motorčekom nastavuje voľnobeh. Tak či by to ten motorček nevedel urobiť?

Zhodou náhod som sa bol na to pýtať v škode, lenže odpoveď som dostal takú, ako keby som sa opýtal 6ročného žiaka ....

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...