kubiik Odesláno Březen 3, 2011 Sdílet Odesláno Březen 3, 2011 vzhledem k tomu, ze me mozna ceka vymena klapky, tak premyslim, ze bych dal rovnou klapku ktera umi tempomat (06A133066). nikde jsem ale nenasel jak je to s RJ. jestli to umi kazda a nebo ne. nevite nekdo jake cislo musi mit RJ, ktera ho umi? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Březen 4, 2011 Sdílet Odesláno Březen 4, 2011 Tiez sa pripojim k tejto poziadavke. S mojou RJ 06A 906 019 CQ pri prepinovani klapky (ma prehodene poradie pinov a iny plast konektora) mi nejde urobit zakladne nastavenie, volnobeh kolise, ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Březen 5, 2011 Sdílet Odesláno Březen 5, 2011 Co jsem já zjišťoval tak sice klapka na tempomat existuje, ale neexistuje jednotka pro 1,6 která by ho uměla. Ale možná to tak není, nevím. Ona ta klapka je totiž stejná na 1,8 bez turba a ta má jednotku která tempomat umí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Březen 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2011 tak nejaka jednotka to asi musi umet, kdyz je to i na motor 1.6. jinak by mi prislo dost nelogicky kdyby se prodavala klapka na 1.6 s tempomatem, kdyz by to neumely jednotky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Březen 5, 2011 Sdílet Odesláno Březen 5, 2011 (upraveno) Tak se zkuste zeptat jednoho ze zdejších servisáků :) protože tohle je dobrá investice....jak sem si liboval cestou do francie :) nevim jestli neplácnu blbost ale nejde použít jednotky z modelů s elektrickym plynem?např co je 75kilowatkách?že by se upravila oprava:elektrickej plyn samozřejmě myslim el.šk.klapku :) Upraveno Březen 5, 2011 uživatelem Sentinel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Březen 6, 2011 Sdílet Odesláno Březen 6, 2011 Na to bys to musel přestavět celý, to znamená motor ověsit dílama co jsou na 75kW a osadit elektronickej plyn a řj motoru... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Březen 7, 2011 Sdílet Odesláno Březen 7, 2011 ke klapce určitě i jednotka k jednotce samozřejmě čidla co potřebuje a pak jde o to jestli vačky atd (mechanika) je stejná 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Březen 7, 2011 Sdílet Odesláno Březen 7, 2011 Vies konkretnejsie, aka RJ tam ma byt? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Březen 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2011 dovolim si tady dat odpoved od Martina RS. snad mu to nebude vadit. jeste jsem mu psal, jestli by mi nenapsal cislo jednotky... "Ahoj pane, na lankovou technologii je potřeba jiná klapka a jednotka motoru ......ovšem nové to nezaplatíš použité neseženeš.....lanko tempomat dost nerealné v dnešní době dohnat......namontoval jsem xy tepomatů viděl origo z MB tempomaty na lanku ale že by to někdo prodávál na to jsem nikdy nenarazil a to se v tom pohybuji!!!!!!!!!!!!!!!! M. " 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Březen 7, 2011 Sdílet Odesláno Březen 7, 2011 Klapku mam (nova), chyba mi RJ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Březen 7, 2011 Sdílet Odesláno Březen 7, 2011 Kdysi jsem hledal reseni na lanko, u nas jsem nasel bez problemu okolo cca 6tis., z USA me to vyslo asi na pulku plus origo packa. Takze tempomat na lanko zas takovej problem neni. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Březen 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2011 co jsem se dival, tak ten tempomat co mas Ty (kdysi si mi posilal odkaz) docela podrazil. ja jsem to zacal resit z duvodu vymeny ty klapky. takze by to pak cely vyslo na cca 6 - 7 tis a to se mi davat nechce. je dost veci, ktery potrebujou vymenit, taze mozna casem... i kdyz je tempomat super vec a dost bych ho vyuzil... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Březen 7, 2011 Sdílet Odesláno Březen 7, 2011 tady máte chlapci... http://theresias.com/tutorials/1j_gra.htm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Březen 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2011 diky. tohle jsem potreboval. ale jestli je to tak, ze pokud na tech AKL nebyl tempomat, tak to neumi ta jednotka, tak jsem v pasti.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Březen 22, 2011 Sdílet Odesláno Březen 22, 2011 Doplnim schemy pre AKL s GRA, su pre Golf/Bora, tam sa vyskytoval "trosku" castejsie od 10/97 GRA_bei_Motor_AEH__AKL.pdf od 5/99 GRA_bei_Motor_AEH__AKL_1.pdf 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Seki Odesláno Duben 5, 2011 Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 zase 75kw majú elektrickú klapku s elektrickým plynom ... a stačí dokúpiť páčku (k nej asi aj kabeláž), aktivovať cez vag ak to už nie je urobené a je to. 74kw majú klapku na lanko. presne takú mám aj ja, lenže aj táto škrtiaca klapka je čiastočné elektricka lebo idú od nej káble, rj vie jej polohu + motorčekom nastavuje voľnobeh. Tak či by to ten motorček nevedel urobiť? Zhodou náhod som sa bol na to pýtať v škode, lenže odpoveď som dostal takú, ako keby som sa opýtal 6ročného žiaka .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Duben 5, 2011 Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 Musis pouzit inu klapku, ktora podporuje lankovy plyn aj tempomat, k tomu tu RJ. Alebo prekop motor (elektriku) na 75kW, to si ale koli cene asi rozmyslis... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Duben 8, 2011 Sdílet Odesláno Duben 8, 2011 Jde o to že 74 si volnoběh reguluje řj motorkem v klapce, ale ten motorek asi nemá rozsah na to aby dokázal plnit fci tempomatu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.