Hromy Odesláno Březen 6, 2011 Sdílet Odesláno Březen 6, 2011 Dorbý den, před časem jsem koupil octavii combi 1.6/74kw /1999 , ze začátku šlapala jak hodinky, ale ted se přestali odemykat všechny dveře, pak ktomu přestal jít odemykat kufr ( do kufru se vubec nedostanu) , začly padat ručičky budíku a k tomu všemu se celkem často vybíjí baterie....potřeboval bych poradit co stím, už jsem si našel pár témat jak opravit ty dveře, ale spíše by mě zajímalo, kde mi to opraví jestli bude stačit obyčenjý autoservis nebo nějaký, který se tím zabývá, díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasM Odesláno Březen 6, 2011 Sdílet Odesláno Březen 6, 2011 ... padajúce ručičky .. http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=1273 ... zámky .. hm mám podobný problém.. cenrál si robí čo chce :) .. možno studený spoj .. pozriem nato keď bude teplejšie.. alebo mikrospínače.. A baterku nemáš len KO už? .. popr. problém s alternátorom .. ? .. bolo to na diagnostike? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hromy Odesláno Březen 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2011 ... padajúce ručičky .. http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=1273 ... zámky .. hm mám podobný problém.. cenrál si robí čo chce :) .. možno studený spoj .. pozriem nato keď bude teplejšie.. alebo mikrospínače.. A baterku nemáš len KO už? .. popr. problém s alternátorom .. ? .. bolo to na diagnostike? baterka je skoro nová a na diagnostiku se chystám... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest machis Odesláno Březen 18, 2011 Sdílet Odesláno Březen 18, 2011 Cau, odkud jsi ? Delam autopravy co se tyka autoelektriky uz delsi dobu, urcite bych se ti na to mrknul, ty padajici rucicky nejsou takovy problem, to bych urcite vyresil, a ty zamky, to pujde myslim taky vyresit, Octavek a Fabii uz mne proslo pres ruce spousty. Ja jsem od Vsetina :) kdyz tak se ozvi pokud bys to chtel resit. Mira 777/845504 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.