cokapid Odesláno Březen 14, 2011 Sdílet Odesláno Březen 14, 2011 Ahojte, chci si zamračit zadní spz na octavii 1 sedan. Ale vůbec nevím jak se to provádí, to se jen navaří plech nad a nechá se kapsa pod tím zavařením nebo se to celé uzavře nějak? Nemá někdo fotky jak to dělal popř. co potom se zámkem a osvětlením. něco jsem tu našel ale nic moc konkrétního. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Březen 15, 2011 Sdílet Odesláno Březen 15, 2011 Vykašly se na to ;) Nech to jak to je,pokud ti nejde o nějaký tuning. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 15, 2011 Sdílet Odesláno Březen 15, 2011 prostě jen odstraníš plastovou lištu a navaříš tam kus plechu v délce, jak ti to vyhovuje.. ale bacha, aby se ti při vaření neohnuly dveře.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cokapid Odesláno Březen 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 15, 2011 Vykašlat se na to nechci , mám auto upravené celé . Teda pomalu se k tomu blížím a tohle to kazí. Dobře pás plechu chápu ale co pak otvirani kufru to tam zustane za tim plechem to ovládání?A co zámek toho se zbavím jak?A ještě taky jak tlustý plech na to dát? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 15, 2011 Sdílet Odesláno Březen 15, 2011 jasně, lampičky a i otvírání nech jak je (teda záleží na tom, o kolik chceš zamračit).. já mám na G3 mračeno cca o 3cm a mám tam právě mechanismus z OI ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cokapid Odesláno Březen 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 15, 2011 takto to tam vypadá a světýlka tam nevlezou určitě, ta lišta je totiž vystouplá.A co se týká toho mechanismu tak taky nevím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 15, 2011 Sdílet Odesláno Březen 15, 2011 takhle to mám já ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cokapid Odesláno Březen 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 15, 2011 Paráda konečně nějaká fotka, a to si si vyřízl normálně jen plech a ten nabodoval ? Kolikátka plech to je , jak si docílil toho mírného prohnutí ? Vařil si od prostředku předpokládám ke krajům a přiklepával? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 15, 2011 Sdílet Odesláno Březen 15, 2011 nevím přesně jak je to dělaný, přišel jsem už k hotovému :D ale je to nabodovaný a pak se to kytovalo a brousilo a to už jsem si užíval :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cokapid Odesláno Březen 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 16, 2011 Tak kluci dneska jsme se do toho pustily s taťkou. Přidám pár fotek pro ty koho to zajímá. Zítra jdu na lak tak se uvidí jak to dopadlo, každopádně jsme vařili raychle a dveře nadělali trochu vlnky ale to prej skryje tmel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cokapid Odesláno Březen 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2011 Tal dnes jsem si dojel pro auto do lakovny a jsem spokojený.Přidávám pár fotek ale už po tmě.Toho tažného si nevšímejte to tam mám teď kvůli stavbě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 20, 2011 Sdílet Odesláno Březen 20, 2011 vlnky se udělaly i mě to je normálka.. vypadá to dobře 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luky.pechy Odesláno Září 9, 2014 Sdílet Odesláno Září 9, 2014 Jaký plech jsi nakonec použil? a jak jsi vyřešil to osvětlení??Dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.