Guest aircooler Odesláno Březen 19, 2011 Sdílet Odesláno Březen 19, 2011 Dobrý den Mám Octavii 1.9. tdi 81 KW R.V. 2002. Při sešlápnutí plynu kdy mi vyskočí otáčky nad 2 000 a následném puštění mi ( dle mého názoru) z okolí filtru vycházejí prapodivné zvuky.Při napíchnutí na diagnostiku to nic nenašlo.Měl jsem u 3 mechaniků a nikdo si stím neví rady.Rada posledního mechanika výměna turba.Nemáte s tím někdo zkušenost ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Olomoučák Odesláno Březen 20, 2011 Sdílet Odesláno Březen 20, 2011 Tak já mam ten samej problem cca tyden,vyměnil jsem VG ... a teď když jedu a dam nohu z plynu tak mě v tom blbě zarachotí a když jsem sundal kryt od filtru tak je to dost vyrazné a mužu to poslouchat i z vyfuku,radil jsem se s mnoha lidma a jsou si prej jistí,že je to turbo,tak to budu muset bleskově koupit,než mě to zruší motor což prej muže... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Březen 21, 2011 Sdílet Odesláno Březen 21, 2011 Motor tím nezrušíš, pokud je to turbo....to když se vysype, tak je to ve výfuku. A ještě to může dělat setrvák... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Olomoučák Odesláno Březen 21, 2011 Sdílet Odesláno Březen 21, 2011 Jj,ale prej se to muže stat,to je prej ta dobra varianta a ta druha je,že to vytahne olej a blafne to v motoru-a motor je K.O. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Olomoučák Odesláno Březen 24, 2011 Sdílet Odesláno Březen 24, 2011 Tak jsem dnes vymšnil turbo,oleje,filtry,vše nechal vyčistit a jak jsem dojel domu tak to děla zas,tak už fakt nevím... :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JANTO Odesláno Duben 24, 2011 Sdílet Odesláno Duben 24, 2011 Priatelia mne to robilo presne to drnčanie ked som ubral plyn,,dal som nev banku na turbo a čistil variabilitu-natačanie lopatiek, a prestalo to prešiel som okolo 5000km a kedže behám len po meste tak je to tu zasa kua kua a padá to do nudzaku...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Duben 24, 2011 Sdílet Odesláno Duben 24, 2011 Dejte to vycistit poradne a nekomu, kdo vi, co dela. Musite s tema autama taky normalne jezdit, vezl jsem se ted s 2 kamaradama po meste a oba dva tam smudlaji ctyrku a 50 km/h, to je silenost. Nedivim se, ze se ty turba porad zanaseji. Kdyz jim to ale reknu, tak si neco zamumlaji a jezdi tak porad dal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juraj Straka Odesláno Duben 25, 2011 Sdílet Odesláno Duben 25, 2011 ako pise houmik, poriadne to sem tam vytocit a prefuknut to, ale potom skusit este vacsie podlozky do turba, na dieselpoweru to tak riesia a su spokojni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.