Přejít na obsah

MŮJ ČERNÝ MAZLÍK

RAZTY

Doporučené příspěvky

ČUS BURÁKU :lool: ČESKÁ POŠTA ZASE ZABODOVALA, TAK ŽE SI BUDU MUSET POČKAT NA DALŠÍ KOLO A POŠŤÁKA CHYTIT ZA LÍMEC :palec:

heeej kaamo nezoufej me se to stalo ne jednou... uz si volam na psotu jestli tam nemam balicek..jednou jsme je tak zjebal.-.. baba me rekla at se nestaram ze dostanu listecek tak ji rikam ze eshop to poslal napr v pondeli a je tyden pryc,,, obchpodak chodi do trech dni max.... tak samo ze tam byl na psote ale upominka zadna....

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...
Pry na kolene.

Udelano jako od profika :D

Tos nahrival a tahal ten plast ?

NENAHŘÍVAL, TAHAL JSEM TO TÍM ŠROUBEM ZA STUDENA :) VYKLEPAT TO NEŠLO A TAKY JSEM DO TOHO NECHTĚL MOC MLÁTIT, ABYCH JEŠTĚ NĚCO NEURVAL.

P.S. PRÝ JAK OD PROFÍKA :palec: ;) :D TAK POČKEJ AŽ TO UVIDÍŠ NA VLASTNÍ OČI, ASI ZMĚNÍŠ NÁZOR.........NO ALE SNAŽIL SEM SE :)

Odkaz ke komentáři
Takhle na fotkach se to zda jako profi prace! :smich: Objednal sis ten cerny lak na svetla?? :huh:

AHOJ KONWAS :D LAK SEM ZATÍM NEOBJEDNAL, MÍSTO ABYCH ZATMAVOVAL SVĚTLA, TAK SEM SE JEBAL S NÁRAZNÍKEM, ALE URČITĚ DO TOHO PUDU AŽ ZASE BUDE ČAS SE POBAVIT Z AUTÍČKEM

JINAK CHLAPI DÍKY ZA POCHVALU MÉ PRÁCE ;) POTĚŠÍ :)

Odkaz ke komentáři
cago raztakuu!!! hele jak jsi dopadl se zapisem ALU do TP? poslal ti to sniza? jinak ja se uz taky asi nachystam na rpezouvani.o vejkendu jsem auto daval krapet vys o cca 2.5cm at nejezdim jako rolba :D
Odpovím za Raztyho protožejá jsem ten druhy čekatel ;) pořad čekáme ;) ,tak jako kdysi ,nemažete -klepe to :smich: :D :)

Razty proč jsi si neřekl však mám horkovzdušku ;) , ale je vidět že jsi kovol:palec: a umíš si poradit :huh: pěkná práce

Upraveno uživatelem Neználek
Odkaz ke komentáři
JO JO KLIKY ;) VĚČNÉ TÉMA :smich:

ZADNÍ STĚRAČ SICE KAZÍ DESIGN VOZU, ALE V NĚKTERÝCH PŘÍPADECH JE K NEZAPLACENÍ

No ale musiis uznat ze soudruzi kdyz v 97 tohle auto vymysleli, tak jim nedoslo, ze tohle okno je narozdil od hatchbaku nebo kombiiku

trochu viiice zkoseny a tudiiz voda styyka a spina se tam moc nedrzi. Kdyz jim to pocase doslo, tak zacali delat i 5 dvere bez sterace.. :lol:

Odkaz ke komentáři
Razty: to jsou 15,že?Stejně,když na to koukám,tak to jsou fakt malinká kolečka:-),ale zase máš komfort a ten se počítá:-),zase až tak špinavé to nemáš:-),koukni na mojí kočku,jak je špinavá:-))))))))))))

ČAU MATTY :palec: TY WOE VŽDYŤ TY JI MÁŠ VŽDYCKY NABLÝSKANOU JAKO PSÍ KOULE :D :smich: :D

JO JO TY ZIMÁKY JSOU 15" SICE NIC MOC, ALE LEPŠÍ JAK PLECHÁČE :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...