burek Odesláno Říjen 20, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2009 ČUS BURÁKU :lool: ČESKÁ POŠTA ZASE ZABODOVALA, TAK ŽE SI BUDU MUSET POČKAT NA DALŠÍ KOLO A POŠŤÁKA CHYTIT ZA LÍMEC heeej kaamo nezoufej me se to stalo ne jednou... uz si volam na psotu jestli tam nemam balicek..jednou jsme je tak zjebal.-.. baba me rekla at se nestaram ze dostanu listecek tak ji rikam ze eshop to poslal napr v pondeli a je tyden pryc,,, obchpodak chodi do trech dni max.... tak samo ze tam byl na psote ale upominka zadna.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Listopad 15, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 15, 2009 MŮJ NÁRAZNÍK UTRPĚL DALŠÍ BOLÍNKO :D TO SNÍŽENÍ SI VYBÍRÁ SVOJI DAŇ NĚJAKÉ TO FOTO Z OPRAVY, JEN TAK DOMA NA KOLENĚ ;) FOTKY NIC MOC.....MOBIL :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Listopad 15, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2009 Pekne jsi to udelal.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Listopad 15, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2009 Pry na kolene. Udelano jako od profika Tos nahrival a tahal ten plast ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Listopad 15, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 15, 2009 Pry na kolene.Udelano jako od profika :D Tos nahrival a tahal ten plast ? NENAHŘÍVAL, TAHAL JSEM TO TÍM ŠROUBEM ZA STUDENA :) VYKLEPAT TO NEŠLO A TAKY JSEM DO TOHO NECHTĚL MOC MLÁTIT, ABYCH JEŠTĚ NĚCO NEURVAL. P.S. PRÝ JAK OD PROFÍKA ;) :D TAK POČKEJ AŽ TO UVIDÍŠ NA VLASTNÍ OČI, ASI ZMĚNÍŠ NÁZOR.........NO ALE SNAŽIL SEM SE :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Listopad 15, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2009 luxusni prace razty, hele jak jsi dopadl se zapisem 17tek do TP?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Listopad 16, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2009 Takhle na fotkach se to zda jako profi prace! Objednal sis ten cerny lak na svetla?? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Listopad 16, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2009 zmaknul si to krasne Razty!! mozes dojit aj mne :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Piar Odesláno Listopad 16, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2009 Ale je to fakt dobre urobene,mozno trosku viac laku tam je,ale to sa mi asi zda podla fotky,ale jak uz spominali jiny jak od profika 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Listopad 16, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2009 Chce to víc diod!!! Abys lépe viděl před auto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Listopad 16, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 16, 2009 Takhle na fotkach se to zda jako profi prace! Objednal sis ten cerny lak na svetla?? AHOJ KONWAS :D LAK SEM ZATÍM NEOBJEDNAL, MÍSTO ABYCH ZATMAVOVAL SVĚTLA, TAK SEM SE JEBAL S NÁRAZNÍKEM, ALE URČITĚ DO TOHO PUDU AŽ ZASE BUDE ČAS SE POBAVIT Z AUTÍČKEM JINAK CHLAPI DÍKY ZA POCHVALU MÉ PRÁCE ;) POTĚŠÍ :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 16, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2009 (upraveno) cago raztakuu!!! hele jak jsi dopadl se zapisem ALU do TP? poslal ti to sniza? jinak ja se uz taky asi nachystam na rpezouvani.o vejkendu jsem auto daval krapet vys o cca 2.5cm at nejezdim jako rolba :DOdpovím za Raztyho protožejá jsem ten druhy čekatel ;) pořad čekáme ;) ,tak jako kdysi ,nemažete -klepe to :D :)Razty proč jsi si neřekl však mám horkovzdušku ;) , ale je vidět že jsi kovol:palec: a umíš si poradit pěkná práce Upraveno Listopad 16, 2009 uživatelem Neználek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
to0001 Odesláno Listopad 17, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2009 Je mi nějaké povědomé... Pěkné auti :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Listopad 18, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2009 Tak jsem ti projel cely topic a usoudil jsem, ze by to ty chrom kliky chtelo fakt sundat a jeste k tomu ten zadni sterac! Bez nej to bude mnohem lepsi coupe.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Listopad 18, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 18, 2009 JO JO KLIKY ;) VĚČNÉ TÉMA ZADNÍ STĚRAČ SICE KAZÍ DESIGN VOZU, ALE V NĚKTERÝCH PŘÍPADECH JE K NEZAPLACENÍ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Listopad 18, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2009 JO JO KLIKY ;) VĚČNÉ TÉMA ZADNÍ STĚRAČ SICE KAZÍ DESIGN VOZU, ALE V NĚKTERÝCH PŘÍPADECH JE K NEZAPLACENÍ No ale musiis uznat ze soudruzi kdyz v 97 tohle auto vymysleli, tak jim nedoslo, ze tohle okno je narozdil od hatchbaku nebo kombiiku trochu viiice zkoseny a tudiiz voda styyka a spina se tam moc nedrzi. Kdyz jim to pocase doslo, tak zacali delat i 5 dvere bez sterace.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Listopad 18, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2009 presne jak pise Konwas, byl jsem na nej z kombi zvykly a docela me stvalo, ze tam neni. Nakonec jsem rad, na skle se bordel nedrzi a jen by ten sterac pridelaval starosi za cas ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Listopad 18, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 18, 2009 KDYŽ BYLA ŘEČ O TĚCH KLIKÁCH, TAK TADY JSEM NAŠEL JEDNU FOTKU KDE TY KLIKY V CHROMU JERO ZARETUŠOVAL ABYCH MĚL PŘEDSTAVU JAK BY AUTO VYPADALO BEZ NICH. TAK CO VY NA TO ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Listopad 18, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2009 KDYŽ BYLA ŘEČ O TĚCH KLIKÁCH, TAK TADY JSEM NAŠEL JEDNU FOTKU KDE TY KLIKY V CHROMU JERO ZARETUŠOVAL ABYCH MĚL PŘEDSTAVU JAK BY AUTO VYPADALO BEZ NICH.TAK CO VY NA TO ??? Však už jsme ti jednou říkali s Mirkem, že ti je urvem ( i s klikama ) !! ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Listopad 18, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2009 za me jednoznacne cely do cerna ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Listopad 19, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2009 Rostík,bez těch chromovanejch klik to není ono 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KOKYN Odesláno Listopad 19, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2009 Černá je černá taky jsem na ní chtěl chrom ,,doplňky" ale ještě že jsem je tam nedal :) nejlepší je to všechno v barvě!!! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Listopad 19, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2009 Mi se zase líbé decentní kontrast chromu na tmavém laku. Razty - musí se to líbit hlavně Tobě! Mám je taky, takže proč bych je hanil že? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Listopad 19, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2009 Rozhodně BEZ.. kdyby ty kliky byly v chromu a ne ty nelepky, tak by se to hodilo k masce. Ty ji mas stejne cernou, takze je to jasny jako facka.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Listopad 19, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2009 Nejlepsi je to BEZ :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 19, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2009 Já to nekomentuji , :) můj názor znáš :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matty7 Odesláno Listopad 19, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2009 DNESKA JSEM PŘEHODIL NA ZIMÁKY......ALE AUTO JAKO ČUNĚ :) Razty: to jsou 15,že?Stejně,když na to koukám,tak to jsou fakt malinká kolečka:-),ale zase máš komfort a ten se počítá:-),zase až tak špinavé to nemáš:-),koukni na mojí kočku,jak je špinavá:-)))))))))))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Listopad 20, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 20, 2009 Razty: to jsou 15,že?Stejně,když na to koukám,tak to jsou fakt malinká kolečka:-),ale zase máš komfort a ten se počítá:-),zase až tak špinavé to nemáš:-),koukni na mojí kočku,jak je špinavá:-)))))))))))) ČAU MATTY TY WOE VŽDYŤ TY JI MÁŠ VŽDYCKY NABLÝSKANOU JAKO PSÍ KOULE :D :D JO JO TY ZIMÁKY JSOU 15" SICE NIC MOC, ALE LEPŠÍ JAK PLECHÁČE 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Listopad 20, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2009 koukam, ze mas ty 15" taky v matnym provedeni... a to jsem si myslel, ze mam exklusivni 4 kousky jen ja 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matty7 Odesláno Listopad 20, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2009 Razty:tak určo lepší než plechy a hlavně,že nejsu tmavé:-)).Tak snažím se aby vypadala pěkně,dopřávám jí jednou týdně pořádnou koupel,no:-))))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.