Přejít na obsah

Jak dodělat průduchy - mřížku na spojleru?

Michael99

Doporučené příspěvky

Zdravím Vás,

byl jsem pevně rozhodnut koupit si nový nárazník na svoji Octavii RS, ale ve chvíli kdy už jsem ho chtěl vložit do košíku, všiml jsem si, že nemá takové ty postranní průduchy (viz foto), což mě mrzí a určitě bych je tam chtěl. Netuším ale jak něco takového udělat, dodělat....nevíte jak se v tomto případě postupuje? Jako pokud by se to muselo složitě řezat, zahřívat a kdoví jak tvarovat, tak na to asi nemám... Tak jsem teď na netu našel, že se dají koupit přímo od Milotecu za cena 800Kč bořní průduchy....který se lepí....nevypadá to špatně, ale furt je tam vidět, že je to tam domontováno, kdežto u toho mojeho spojleru je vidět, že se to muselo dělat jen z materiálu toho spojleru...

P1190171.jpg

Odkaz ke komentáři

Stalo se mi, že jsem ho odřel o retardér (viz foto níže)....a jelikož je lak v neskutečně silný vrstvě a popraskal poměrně daleko i od místa odření....(je pod ním i vidět jak je nárazník zakitovanej).....řekl jsem si, že by možná neuškodilo, kdybych koupil novej, nechal ho dát do barvy..Jenže ve chvíli kdy už jsem ho chtěl koupit jsem si všiml že nemá ty postranní průduchy, které se mi na tom mém líbí. S koupí jsem nakonec počkal protože ty průduchy bych sám asi nezvládl udělat a teď přemýšlím, že ho nechám jen dokitovat a přeláknout. Ale kdyby někdo měl nějaký návod jak to dodělat, uvítám ho.

Ještě bych rád znal Váš názor na koupi origo RS nárazníku....lze ho v současné chvíli koupit za cenu 3200Kč....a to mě trochu lákalo, protože se bojím, že za rok, za dva když bych ho třeba opravdu potřeboval vyměnit ho za tu cenu neseženu a nebo seženu, ale ne originální škodováckej, ale kdoví jakou čínu. Myslíte si, že je lepší se předzásobit (a koupit ho nyní) nebo se na to vykašlat s tím, že bude ještě pár let bez problému k sehnání?

DSC00903.jpg

DSC00905.jpg

Odkaz ke komentáři

Nepřijde mi to natolik poničené , aby jsi musel kupovat nový nárazník !! Za stříkání dáš tak nebo tak 2,5tis + minimálně 3tis za nový nárazník ne ?

Šikovnej lakýra si s tím poradí a ty už nikdy nic nepoznáš ,ale nesmí to odfláknout.

Spíš se podívej zevnitř stávajícího nárazníku , jestli už nebyl svařovanej , nebo zjisti důvod proč tam je tolik kitu ..

Odkaz ke komentáři

No říkal jsem si, že koupím pepovi něco novýho:)....ale asi je to zbytečný, nechám to jen přelakovat...poptával jsem v asi 6 pražských lakovnách a cena je 3500 - 6000....Bavil jsem se o tom nárazníku s jedním známým a ten mi doporučil ať všechnu tu barvy a kit vybrousím.....že to bude lepší (vzhledem k několika vrstvám barvy a řadě kitování by to asi bylo lepší), ale nechce se mi do toho, protože to bude práce na celej víkend a nechám na tom ruce. Nemáte nějaký tip jak dostat všechno dolů? Vím, že jsou odstraňovače starých nátěrů, ale ty nelze na plast použít.....takže jediná cesta je asi mechanické odstranění že? To abych asi zašel radši do nějaké půjčovny elektrického nářadí, protože smirkovým papírem a ručně bych to dělal tak dva týdny:-/

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...