princes Odesláno Červenec 30, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2012 jako jo ale ja radeji naftaka..3,6 pecka ale pojistka a benal to neee jestli to pujde porad nahoru tak nee ja chci naftaka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gatorade Odesláno Červenec 30, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2012 To uz radsej A5 Sportback 2.0TDI 130kW quattro nie? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 30, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2012 Taky možnost :palec: Ale stejně kdybych měnil teď tak beru RS v benzínu. :pivo: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mexo Odesláno Červenec 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 30, 2012 No co uz, zivot ide dalej, keby sa horsie nestalo ako kradez auta, neberiem to tragicky. Diky za reakcie na Golfa, o farbe som ani chvilu nepochyboval A kufor mi snad chybat nebude, ale to ukaze az cas. Octavia ma urcite najpraktickejsiu karoseriu, ale dalsiu OII som uz proste nechcel a ini kandidati vacsich rozmerov z roznych dovodov vypadli. 160R: Tiez nemam predstavu, preco sa viac kradnu benzinove RS. Asi je o ne vacsi zaujem ako o celok a nekoncia rozobrate do posledneho srobika, ktovie. A motor v Golfe je fajn, ale keby tam davali 1.8tsi, beriem vacsi objem. Nie preto, ze by tato 1.4 bola v niecom horsia, ale preto, ze nie je v nicom lepsia. Spotrebu to nema adekvatnu objemu ale vykonu, cize len o trochu nizsiu nez RS vo vsetkych jazdnych rezimoch. Z dlhodobeho hladiska pri zohladneni celkovych nakladov na auto skoro az zanedbatelny rozdiel. A ruku som si nepopalil, teplota je ok :D Inak celkovo je tento Golf prejavom RSke dost blizky a tym padom znacne rozdielny oproti "civilnym" verziam - a to ako so vsetkymi pozitivami tak aj negativami ktore idu ruka v ruke. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 30, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2012 pekne si to napsal!Me se libi tvuj golf,dobra volba..ja bych taky bral RSo v benzinu ale to bych musel mit vice penez..zatim jsem s naftakem spokojeny!Chipne se a ma stejny vykon jako benzin RS a mozna i vetsi a lepsi kroutak..takze zustavam u nafty...AUDI je AUDI :prcprc: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.