buml Odesláno Duben 3, 2011 Sdílet Odesláno Duben 3, 2011 Doporucuji vsem vyvarovat se druhovyrobovych blinkru DEPO. Autokelly je nabizi pod cisly 40.14.154 a 40.14.155. Vubex nesedi, plastovy cep, ktery se ma zasunout do blatniku je v jine vysce a tim padem blinkr dole nesedi cca o pul cm, proste hnus. vyzkouseno na dvou kusech. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Duben 3, 2011 Sdílet Odesláno Duben 3, 2011 Mnooo, co vim, tak treba Spooky je ma nebo mel a byly dobry... Ze by spatna serie? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
buml Odesláno Duben 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 3, 2011 to netusim, ono by je slo upravit seriznutim casti toho cepu, ale na to pecu, radsi jdu zejtra pro origo i soused usoudil ze laborovat nebudem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Duben 3, 2011 Sdílet Odesláno Duben 3, 2011 Já měl od nich dvoje přední světla na felině a spokojenost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
buml Odesláno Duben 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2011 ja ma tri zkusenosti s DEPO. zadni svetlo Corsa uplne mimo, zadi svetlo fabia OK a ted blinkr ks koupeny nezavisle na sobe kazdej jinde, vysledek u obou shit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Květen 24, 2011 Sdílet Odesláno Květen 24, 2011 Já mám přední světla depo 2roky a spokojenost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.