Davon Odesláno Duben 6, 2011 Sdílet Odesláno Duben 6, 2011 Prosim o radu, jaky kabel poridit, pokud si chci propojit ipod classic 80GB do zdirky aux zabudovanou od vyrobce v aute (3,5mm sluchatkovy jack) a doma domaci kino, k nemu pripojit ipod?? Je to kabel cislo 1 nebo staci kabel c. 2? 1 - http://www.vysilackymilin.cz/detail/katalo...mm-stereo_2837/ 2 - http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=83597 Predesilam, ze mi jde POUZE o AUDIO!!! Diky vsem, co vedi, nedomnivaji se 😄 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zitny Odesláno Duben 6, 2011 Sdílet Odesláno Duben 6, 2011 Pri pouziti kabelu cislo 1 budes brat signal z linkovyho vystupu z Ipodu, kdezto u kabelu 2 to bude ze sluchatkovyho vystupu. Ja bych pouzil ten 1, neb linkovej vystup je kvalitnejsi, ma spravnou uroven a hlasitost budes regulovat pouze na autoradiu/zesilovaci domaciho kina. Pri pouziti kabelu 2 muzes regulovat hlasitost i primo na ipodu, coz muze bejt v nekterejch pripadech pohodlnejsi, ale kvalita zvuku tim trpi... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DUsoft Odesláno Duben 6, 2011 Sdílet Odesláno Duben 6, 2011 (upraveno) Má pravdu předseda. Jenom pro zajímavost ... (cena) Klikni Upraveno Duben 6, 2011 uživatelem DUsoft 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Duben 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 6, 2011 NO TY KOXO!!! Slusnej rozdilek :D Diky chlapi... takze pri pouziti jack - jack nelze regulovat hlasitost na zarizeni, ke kteremu je pripojeno??? Bude se objevovat info o skladbach na displayi pripojenemu zarizeni??? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DUsoft Odesláno Duben 6, 2011 Sdílet Odesláno Duben 6, 2011 (upraveno) Při Jack<>Jack můžeš regulovat hlasitost na iPodu i na rádiu. Takže třeba vyhulíš iPod a zatlumíš rádio, ale je to zkreslené. Nebo naopak a šumí to. Když vezmeš ten linkový, tak máš na výstupu nominální linkovou úroveň signálu pro AUX vstupy AF zařízení a kvalita je v tom případu ta nejvyšší možná. Info o skladbách určitě ne. To bys musel propojit přes USB (má-li ho rádio), protože potom bereš z iFóna vlastně data (MP3) a teprve rádio je interpretuje do zvukové formy. A při tom může zpracovat hafo věcí (ID3 tagy) Upraveno Duben 6, 2011 uživatelem DUsoft 0 Citovat Odkaz ke komentáři
profor Odesláno Duben 6, 2011 Sdílet Odesláno Duben 6, 2011 Presne, kábel číslo 1, neporovnatelný rozdiel, iba audio 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DUsoft Odesláno Duben 6, 2011 Sdílet Odesláno Duben 6, 2011 Nooo - jestli máš rádijko (nebo jinou aparatúru) co má ten USB vstup, tak možná TOTO? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Duben 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2011 Mam v aute i na dom. kine AUX i USB, chci to vsak jen na obcasne poslouchani a prevazne doma, v aute mam v usb napichlou 16GB flashku a uz tak nezpracovavam veskerou nahranou hudbu, takze 80GB je presprilis! Vyzkousim za par kacek jack-jack, pokud to bude neposlouchatelne doma, zaridim se jinak. Dekuji zatim za info, jsem rad, ze kazdy rozumi necemu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Duben 7, 2011 Sdílet Odesláno Duben 7, 2011 Mam v aute i na dom. kine AUX i USB, chci to vsak jen na obcasne poslouchani a prevazne doma, v aute mam v usb napichlou 16GB flashku a uz tak nezpracovavam veskerou nahranou hudbu, takze 80GB je presprilis! Vyzkousim za par kacek jack-jack, pokud to bude neposlouchatelne doma, zaridim se jinak. Dekuji zatim za info, jsem rad, ze kazdy rozumi necemu ja jen co mam zkusenosti z propojeni telefonu pres jack-jack tak kvalita nic moc, proto bych se priklanel k variante druhe ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Duben 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2011 OK, zkusim sehnat neco cenove dostupneho a pichnu mu to do spodku ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Duben 8, 2011 Sdílet Odesláno Duben 8, 2011 Dotaz, taky chci něco propojit. Mám věž a k tomu 3 repro, takže bych chtěl na jeden kanál napojit dvě repro, samozřejmě nemohou hrát najednou to ani nechci, chci abych měl nějaký přepínač a přepínal mezi jedním a druhým repro. Nenapadá vás řešení? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DUsoft Odesláno Duben 8, 2011 Sdílet Odesláno Duben 8, 2011 MajnGott ... zde je nutné prvotně vědět, kolik W výstupního výkonu věže pouštíš do těch beden. Od toho se bude odvíjet druh a typ přepínače. Dále je třeba vědět, jaký typ koncového stupně zesilovač používá - některé nesnesou práci bez zátěže, některé naopak nesnesou zkrat. Ale já (kdybych to měl řešit pro sebe) bych vždy vypnul zesilovač, přepojil soupravy a znovu zapnul. Ale to mluvím já za sebe. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Duben 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2011 Jeste bych se lehce vratil k tomu propojeni s domacim kinem. Napichl jsem IPOD pres jack3,5mm, na druhe strane cinch cerveny, cicnch bily, pichnuto to audio IN L+R dle barev a hraje pouze stredovy, woofer a leva predni a prava zadni bedna. Co bych potreboval, aby to hralo cele, jakozto 5.1, nebo alespon z obou prednich kdyz uz ne jinak??? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest kemo Odesláno Květen 11, 2012 Sdílet Odesláno Květen 11, 2012 Mno ja objednal toto: http://www.mototrbo.cz/adapter-ipodiphone-pro-vw-skoda-s-most-kon-delta-6-stream-mfd-ii-p4185 Podle popisu bych mel dostat maximalni kvalitu zvuku a moznost ovladat iPhone pomoci radia.. uvidime, jakmile dorazi a soupnu to tam, tak poskytnu vice infa, v pripade nespokojenosti ti vsak vracim zpet - zlata 14denni lhuta na vraceni :) T. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.